Salt la continut

Fotografie
- - - - -

VW Jetta 2007 1.9TDI

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#26 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 02 martie 2007 - 08:19

chip sau motor mai puternic chiar nu am nevoie, masina veche era astra 1.7dti de 75 cai putere si ma intelegeam perfect cu ea, niciodata nu am avut nevoie de putere mai mare, eu merg cam pe la 130-150km/h de obicei, asta daca are 105 cai e clar ca imi ajung, nu ma intereseaza puterea, ma intereseaza mult mai mult consumul, accord diesel e scumpel, motor mare, nu era ce cautam eu, laguna ma atragea dpvd al pretului dar interiorul mi se pare prea artistic cu tot felul de linii curbe in stilul gay, pur si simplu nu imi placea designul ;)

masina oricum e cadou si nu am dat si nu dau nici un ban nici pe intretinere, eu doar pun carburantul si apa la stropitoare, si preferinta lui tata era ori sa imi ia mie jetta ori sa isi ia tuareg si sa imi dea mie passatul, dar daca lua tuareg ramaneam lipiti pamantului cu ratele la tuareg si nu avea sens, si mai puteam lua inca un passat dar chel si nu prea ma incanta ideea

nu mai pot edita mesajul dinainte

am uitat sa zic ca daca era sa iau din banii mei masina, cel mai probabil luam megane 1.5dci de 80 cai cu dotari minime

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 02 martie 2007 - 10:47

• 0

#27 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 02 martie 2007 - 08:37

Cred ca sandumbogdan si-a explicat alegerea in topicul dedicat. Nu mai fiti carcotasi si intrebati ca de ce asta si nu cealalta, ca era mai bine nu-stiu-ce. Aici se primesc doar felicitarile. Masa si dansul le ofera el mai incolo.
  • 0
Imagine amplasata

#28 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 02 martie 2007 - 08:43

fainuta masina, poate ne-o prezinti odata live la vreo intalnire.
ar fi interesanta ideea, alegerea unui 1.9TDI accesorizat la maximum, in detrimentul unui 2.0TDI chel.

cu intalnire live mai greu ca nu prea am timp cand sa vin, eventual daca se face o intlanire la iasi dar atunci nu cred ca vii tu, drumul e destul de lung
masina asta nu e chiar maxim accesorizata, in definitiv se mai pot pune foarte multe pe optionale, mp3, jante, piele pe scaune, xenon, dsg, si multe multe, ce am luat eu e doar peste medie ca dotari

cat despre culoare imi place f. mult, am ales special culoarea asta fiind un gri mai interesant, mai vesel parca fata de un gri simplu, si ma uitam azi dimineata pe ploaie la masina care in certificatul de inmatriculare va scrie culoarea verde si dimineata pe ploaie jur ca nu avea nici cea mai mica tenta de verde, seara pe inserat pare putin verzuie, dimineata e gri pur, sa vedem daca o sa ma creada politia ca asta e masina verde din certificat sau nu ;)

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 02 martie 2007 - 08:48

• 0

#29 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 02 martie 2007 - 12:16

urari de cat mai multi km si sa ai grija de masinutza ca si ea va avea grija de tine:))))

P.S: n-are gusturi rele tatal tau......(si probabil nici jobul...hihiiihii)
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#30 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 27 martie 2007 - 08:36

am ajuns la 2000km (1 luna si putin), totul e ok, consumul a mai scazut putin, uleiul e inca la maxim deci consumul de ulei este insesizabil
consumul la drum lung: mers calm 4.5%, rapid (140km/h) 5.5%, in forta cam 6%
consum in oras: cel mai mult: 10%, cel mai putin 5.5%, de obicei aproximativ 8%

motorul a inceput sa isi dea drumul mai bine, parca incepe sa se simta diferenta intre astra-ul de 75cai si motorul asta de 105
cel mai mult imi place suspensia, chiar si pe drumuri rele, peticite, pe piatra cubica, denivelari, totul e ok, foarte conforabil si in acelasi timp masina sta bine pe sosea in curbe

ce nu prea imi place:
scaunul cateodata, destul de rar, scartaie putin la mers prin gropi, probabil depinde cat de mult am mancat in ziua respectiva, daca am peste sau sub 110kg in ziua respectiva :D
ambreiajul parca are ceva de nu e perfect, desi au mers mai multe persoane, inclusiv un prieten care a lucrat la audi la vanzari si a mers cu zeci de tdi-uri si a zis ca e ok, dar mie parca nu imi place ceva, parca tremura putin la plecat de pe loc, poate e de la rodaj

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 27 martie 2007 - 08:44

• 0

#31 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 27 martie 2007 - 09:13

motorul a inceput sa isi dea drumul mai bine, parca incepe sa se simta diferenta intre astra-ul de 75cai si motorul asta de 105

mhey sandule, asa le scoti cateodata... :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#32 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 27 martie 2007 - 09:20

pai diferenta de putere maxima nu prea se simte asa tare, cel putin pana acum, e si masina mai grea, si rotile mari, si rodajul, si toate combinate fac ca diferenta de putere sa fie sesizabila abia pe la viteze maricele
diferenta mult mai sesizabila e la cuplu la turatii mici, subturat

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 27 martie 2007 - 09:21

• 0

#33 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 21 august 2007 - 11:57

am trecut de 10 mii km in 6 luni, deci ma incadrez la 20-25 mii km pe an dupa cum preconizam
consumul s-a mai lasat, cam 7.5-8.5 in oras (in centru in iasi, drumuri scurte, semafoare, etc), 4.5-5.5 afara (130-150 viteza de croaziera), am scos chiar 3.5% pe un drum de 75km, mers 80-la 90-100km/h din cauza ca ploua usor
probleme: nici una, la inceput tremura f. putin ambreiajul la plecare, acum vad ca nu mai face
pana acum sunt foarte multumit de masina, peste o luna vine si golful sorei mele si ii sechestrez rotile cu jante de aliaj si ii dau rotile cu jantele mele de tabla
  • 0

#34 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 august 2007 - 12:24

Ce frate iubitor ;) Dom'le, da' cum te descurci in depasiri fara putere? ;)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#35 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 august 2007 - 01:21

toata lumea stie ca sandu nu depaseste ;)
si taicameu cocheteaza cu ideea unei jetta 1,9 tdi ( da bine, taicameu a trecut prin a-si "dori" multe masini, chiar si mini-suv-uri si inca tot de megane traje ;) )
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#36 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 21 august 2007 - 01:22

pai oricum sora mea o sa buseasca rotile de borduri, si macar astea de tabla suport mai usor, se indoaie, se repara, eventual se schimba, alea de aluminiu se zgarie urat si daca dai prea tare se crapa si ramai in drum, deci faptul ca ii dau jantele de tabla e tot in avantajul ei ;)

ce e aia depasire? serios vorbind merge perfect la depasiri daca depasesti calm cand e timp si atunci cand e nevoie si nu ca sa faci depasirea ca un scop in sine, dar ca idee la depasiri ma descurcam absolut perfect si cu astra de 75 cai si cu dacia de 54 cai asa ca pentru mine nu e problema cu depasirea

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 21 august 2007 - 01:28

• 0

#37 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 august 2007 - 01:32

Io stiu asta dar vroiam o noua dovada ca se poate... Eu aveam pe Astra tot cati CP ai tu pe Jetta. Masele cred ca sunt la fel. Iar cuplul la mine sigur era mult mai mic ca la tine (150). Si nu am transpirat niciodata nici in depasirile mai "la mustata"...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#38 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 21 august 2007 - 02:10

sandule cam exagerezi cu dacia de 54 CP si cu ce depasiri grozave faceai cu ea. se pare ca ai uitat cum se conduc asemenea masini de cand te-ai occidentalizat cu opel astra si Jetta:)
depasire nu inseamna a trece de o carutza sau de un aro care merge cu 50 si tu ai deja 100....inseamna sa depasesti un tir care merge cu 100 si tu ai 105 ;)
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#39 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 21 august 2007 - 02:16

pai am zis eu undeva ca faceam depasiri grozave cu dacia de 54 cai? spuneam doar ca ma descurcam ok in trafic, fara nici o problema, mai ales ca acum 10, adica prin 97, erau in general aro(au disparut intre timp, oltcit (au disparut intre timp desi pe vremea aia posesorii le laudau e parca erau ferrari), dacii vechi si mai rar cielo, iar tiruri care mergeau la 100 erau putine si cele care mergeau repede nu imi era rusine sa fiu depasit, nu mi se micsora cuculetul daca eram depasit de un tir, nu? chiar si acuma sunt destul de des depasit de tiruri, in special in localitati unde merg cu 60km/h si ei merg mai repede

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 21 august 2007 - 02:24

• 0

#40 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2007 - 05:10

am ajuns la 13500km si am facut revizia de 15000 anticipat, aveam drum in zona, cost total: 3.65 mil, ulei, filtru ulei, filtru polen schimbate, restul verificate si toate erau ok, placutele de frana 15% uzate, si arata perfect, filtrul de motorina e curat, cica in ritmul asta ma tine 50 mii km lejer, cel de aer era doar putin prafuit si a fost suflat pentru ca arata foarte bine, ma declar foarte multumit de costul reviziei, am citit prin bucuresti de preturi de 5-6-7 mil la vw si la alte marci chiar mai scumpe

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 20 octombrie 2007 - 05:12

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi