@adi01 ... la Base ai putut alege tu tapiseria? Mie mi s'a spus ca singura optiune este Classic Black. (nu ar fi problema daca erau si altele, ca oricum ptr Classic Black as fi optat)
Vad in continuare ca sunt dealeri care preiau comanda direct ptr cheia cu lama pliabila si 3 butoane, desi in mod normal aceasta poate fi comandata doar impreuna cu cheia cu 2 butoane (adik ptr cheia cu 3 butoane si lama pliabila de fapt se platesc 78+26 euro + TVA)
Mie la dealer mi s'a spus ca perioada de livrare este de maxim 90 de zile, dar ca vine in ~60 de zile. Ciudat e totusi ca pe contractele care le am eu ... nu scrie nicaieri nimic de vreun termen de livrare
nup, la base nu poti lua decat negru
mie mi-a explicat clar omu' nu poti lua cheia cu 3 butoane fara aia de 2
din cate am inteles eu, normal este ca sa apara in contract perioada de asteptare, la mine apare, 60 de zile. este oricum ceva la care trebuie sa fii atent cand semnezi, mie mi-a spus dealeru' clar ca pune perioada d asteptare, ceilalti cred ca-s dezinteresati dar in cele din urma clientul poate avea probleme.
bun, si ca sa incep eu
am facut comanda la mit motors, sunt multumit de cum a mers treaba, perioada de asteptare am mai spus-o
acuma sa ne vedem toti cu masinile ca este stresant sa stii ca abia peste 2 luni vedem ce am luat