Am pus-o! Am ramas pe-afara!
Scris 15 aprilie 2007 - 01:37
Masina este prevazuta doar cu doua ,,broaste'',sofer si hayon.In cea de la hayon cheia intra doar o treime(mizerie la greu,probabil) iar in cea de la sofer,dupa lupte seculare, a intrat pana in dreptul santului transversal pe lungimea cheii,dar tot nu vrea sa se deschida(mecanic,evident).
In caz extrem (ca n-o pot descuia mecanic),eu vad doar spartul unui geam mic de la portiera spate.
Alte sfaturi?
Scris 15 aprilie 2007 - 01:53
Scris 15 aprilie 2007 - 01:59
1. Daca alarma emite (zici ca se aprinde becul) sunt sanse sa-ti fi iesit din imperecherea de codare cu centrala (alarma Viper facea asa destul de des). Daca i-ai schmbat si bateria sunt sanse si mai mari. Apasa in continuare butonul deschidere, poate se inteleg pana la urma.
2. Cumpara de la benzinarie un spray de yale auto. Nu e frig, stiu, dar ala poate curata yalele astfel incat sa poti baga cheia. E la fel de bun, daca nu mai bun, un spray din ala mare care e folosit la degriparea saibelor de pe surub (tot la benzinarie).
3. Ai trapa? Daca ai, baga o sarma groasa intre chedere si apasa butonul unlock de pe bord... daca-l ai.
Eu trebe sa plec de acasa acum, daca nu te descurci da-mi un tel. si vedem ce facem. Nu sparge geamul!
Scris 15 aprilie 2007 - 02:23
Jim Bean ? La dracii pe care-i am, tare mi-as desfunda gatlejul...Ar fi pacat sa-l folosesc si la masina.
Am glumit.Deocamdata evit incercarea de a contacta ,,meseriasi''.
Imi fac curaj si-am sa mai ies la o repriza de ,,mesterit''.
1,2---perseveram;
3-n-am.
Multumesc.
Scris 15 aprilie 2007 - 02:47
Scris 15 aprilie 2007 - 02:53
Tre sa merg si sa pun osu' la munca,dar deocamdata frec menta pe net,cica informare...
Deja,o cheie briceag am sacrificat-o(s-a rupt din plastic-maner).
Scris 15 aprilie 2007 - 03:12
Scris 15 aprilie 2007 - 03:50
Eu am chemat un lacatus la Punto s-a chinuit fix 5 minute
Pagini Aurii!!!
Scris 15 aprilie 2007 - 04:52
Alllexandru,si asa asa aveam ,,un dinte'' impotriva ta,continua cu sfaturi ,,prietenesti''(care geam ii mai ieftin---cica al mic e mai scumpisor decat al mare-spate).Nu-s suparacios,pe termen lung,dar m-a deranjat faptul ca te-ai ,,autooferit'' ca ,,ghid''(ceea ce am apreciat) iar in ziua cu pricina n-ai mai raspuns la telefon.
Scriu aici si nu pm fiindca ,nu-ti mai port pica :tomato: si ca,presupun,a fost o intamplare. Daca-mi arati motorul cand vin in Bucuresti,te iert. :laugh:
Azi e duminica...mai greu cu meseriasii ,iar eu ma ,,stresez '' s-o deschid fiindca, maine dimineata, as fi vrut sa plec extraurban....
Sharanel,iti multumesc si oficial (sa vada si baietii ce baiat bun esti!) pentru efortul supraomenesc(tinand cont de a ta lene) de a iesi din casa si a-mi da detalii.
Multumesc parintilor ca m-au facut asa de idiot ,incat umblu cu Skoda si nu cu un Maybach...
Daca am uitat pe careva,ii multumesc si lui...
Imi vine a f...alfai,de draci. :beerchug:
Scris 15 aprilie 2007 - 04:55
Scris 15 aprilie 2007 - 05:09
-decarcerarea: ii chemi pe baieti si aia iti taie o usa unde vor muschii tai. Daca vrei ti-o fac decapotabila;
-faci rost de o ranga marca "Jiji";
-apelezi la spargatori sa iti deschida masina (am zis MASINA??? scuze, am vrut sa zic Skoda)
daca mai am idei de astea salvatoare, te anunt!
bafta!
Scris 15 aprilie 2007 - 05:21
:hammer:
Scris 15 aprilie 2007 - 06:42
Ma-nvart ca fraieru' in jurul masinii,la trei invarteli mai f...rec o injuratura,mai meditez care ,,usa'' sau acoperis sa-l tai...
Am dat cu wd-40 si astept...
Cica e cam nasoala treaba...Maxim,maine ,o rezolv...
Pana atunci mai frec menta ,constructiv,pe forum,in jurul masinii. Alternez. :beerchug:
ps-- am avut o licarire de inteligenta--tre sa vad ,cand cobor(stau la 9,etaj--aici e si-un spital de ,,tacaniti'' nr. 9,dar nu-i mare diferenta!) si daca nu-i aprins ledul la detector e clara treaba---a picat brusc si deodata acumulatorul....)
Aceasta postare a fost editata de mol: 15 aprilie 2007 - 06:45
Scris 15 aprilie 2007 - 06:59
Scris 15 aprilie 2007 - 07:08
...si ce scut metalic are...acopera motor,cutie...
Acusi cobor pentru a doua mana(de dat !),si-o sa incep miscarea ritmica stanga-dreapta.
Pana in mai ,de nu apar la Bucuresti,inseamna c-o tot continui...
-acumulator=bateria mare a masinii
-nu cred sa fie o alarma de doamne-ajuta si sa aiba acumulator separat.
Scris 15 aprilie 2007 - 07:29
Scris 15 aprilie 2007 - 07:29
Sa ne spui si noi daca miscarea a dat vre-un rezultat.....nu uita totul e din incheietura, vezi sa nu rupi si cheia asta
Scris 15 aprilie 2007 - 08:16
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 aprilie 2007 - 08:16
Din trei leduri care ar fi trebuit sa fie aprinse(alarma,imobilizator,detector) ,nu mere niciunul.
Clar,nu mai are curent.
Clar,sunt dobitoc(nu se mai vede la asta ora-lanterna e in masina-,dar presupun ca pozitia comutatorului e pe faza scurta--nu-mi mere avertizarea sonora ,de fraier).
Clar,pe mine nu ma puteti indrepta,dar cu masina?
Am spray-at cu wd-40 de-am umplut si pragurile si ,mecanic,tot nu mere.
Mi-ar trebui sa deschid capota. Ceva solutii?(ioc acces in fata ei--in ideea de a fi ridicata--ioc acces sub ea,scut metalic)
Sa vad ce solutii au sa aiba astia de la Skoda, plus cei care multiplica chei...
Ska,ce marca aia alta?
Trebe alt sofer,nu alta masina...
Aceasta postare a fost editata de mol: 15 aprilie 2007 - 08:18
Scris 15 aprilie 2007 - 08:30
Daca erai in Bucuresti marti cand ajungeam te ajutam
Aceasta postare a fost editata de turbo_tudor: 15 aprilie 2007 - 08:32
Scris 15 aprilie 2007 - 08:35
A patit-o o colega de-a mea, tot cu Skoda, dar Fabia, si i-a deschis-o intr-un minut, cu o lamela metalica.
Scris 15 aprilie 2007 - 09:04
Scris 15 aprilie 2007 - 09:13
De ,,belete'',ce se mai aude? :tomato:
Scris 15 aprilie 2007 - 09:58
Life must be taken one disaster at a time
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi