Am pus-o! Am ramas pe-afara!
Scris 15 aprilie 2007 - 10:10
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 aprilie 2007 - 11:16
Dar, aici adevar ai grait, nu ramai pe afara ...
Aceasta postare a fost editata de vane: 15 aprilie 2007 - 11:16
Scris 16 aprilie 2007 - 05:37
Avantajul masinilor cu oval albastru, ca se deschide capota la motor cu cheia din dotare
Prima reactie,super misto.
A doua,pai si eu am doua yale care ar fi trebuit sa poata fi deschise cu cheia din dotare dar nu se prea pot. Bine,daca mai era una in plus,cresteau sansele DAR,daca nu s-ar fi deschis nici cea de la capota motor,crestea oftica... :crazysanta:
Scris 16 aprilie 2007 - 06:52
groasa treaba.
suna la 89-89-SKODA ( bag joke? )
sper sa ti-o rezolvi. problema adica. e enervanta rau. cred.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 aprilie 2007 - 07:28
Lexus,e misto...faza cu mingea. Am mai vazut-o,o uitasem si-i posibil la M3 sa mearga,chiar sa se deschida ambele usi plus portbagajul dintr-o simpla apasare. :laugh:
Asa cum incepusem sa anticipez,am vazut comutatorul ramas pe faza scurta,adica ramasesera pozitiile de veghe toata noaptea.(nu-mi merge martorul sonor pentru lumini uitate aprinse).
Astept ora 9,sa deschida un ,,meserias'' care se ocupa de chei,yale...(poate cunoaste un alt ,,meserias''...)
De nu rezolv nici asa,tre sa ma interesez care-i cel mai ieftin geam(si-l au pe stoc) :crying:
Ce tare a ajuns topicul ,legat de prostia mea. Super succes! Voi recidiva. :laugh:
Scris 16 aprilie 2007 - 09:20
esti varza! Poate cu ocazia asta cureti si tu yalele...
Scris 16 aprilie 2007 - 10:16
Sa vezi tu conopizi(e inrudita cu varza) de raman fara bilete! :axe:
Scris 16 aprilie 2007 - 03:13
Scris 16 aprilie 2007 - 04:28
Am rezolvat-o!
Am spart geamul de la sofer(dupa studierea preturilor si a stocurilor). Am fost si la reprezentanta si, nu vedeau o alta solutie.Am avut surpriza de a constata ca geamul se sparge destul de greu(cu patentul n-am reusit,am trecut la barda--daca nu mergea ,urma toporul si tot asa---cica se sparge foarte usor cu o bujie).
Inainte de aste operatiuni am mai adus niste ,,lacatusi'' ,care s-au lasat pagubasi---cei cu adevarat meseriasi sunt plecati in exterior.
O alta semi-surpriza a fost constatarea de a nu putea deschide vreo usa din interior,dupa accesul in interior(a trebuit sa pun contactul plus alimentare ).
Geamul l-am schimbat ,dar in prezent nu-mi recunoaste telecomanda(nu actioneaza asupra inchiderii,alarmei) si ,cica, se poate face o resetare ,dar trebe sa studiez problema(la Skoda e deja inchis,iar maine ma plimbaresc catre Bistrita)
Inca o data si odata ...va multumesc. :beerchug:
Scris 16 aprilie 2007 - 07:13
Scris 16 aprilie 2007 - 07:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 16 aprilie 2007 - 07:55
NeaMarine ,amu astept sa actioneze solutia.
Alllexandru,si asa asa aveam ,,un dinte'' impotriva ta,continua cu sfaturi ,,prietenesti''(care geam ii mai ieftin---cica al mic e mai scumpisor decat al mare-spate).Nu-s suparacios,pe termen lung,dar m-a deranjat faptul ca te-ai ,,autooferit'' ca ,,ghid''(ceea ce am apreciat) iar in ziua cu pricina n-ai mai raspuns la telefon.
Scriu aici si nu pm fiindca ,nu-ti mai port pica :tomato: si ca,presupun,a fost o intamplare. Daca-mi arati motorul cand vin in Bucuresti,te iert. :laugh:
Ma consider absolut nevinovat, nu judeci corect .
Cand am vorbit la telefon sa vii in Bucuresti ti-am spus ca voi veni cu tine sa cauti ce ai nevoie cu mare placere cu rugamintea sa ma suni cu o zi inainte.Tu ai sunat cand deja erai in Bucuresti iar eu eram intr-o intalnire nestiind ca tu esti in Bucuresti sau ca o sa vii in ziua respectiva.Vina este a ta sefu' .Si pentru propria ta stiinta la final tot eu am fost cel care printr-o cunostinta comuna cand erai cu Relu am raspuns in final la telefon si am explicat cum sa ajungeti la magazin.
Mobra cu mare placere o poti vedea la urmatoarea vizita in Bucuresti dar daca ma suni in acelasi stil si nu cu o zi inainte s-ar putea sa am treaba, ca mai trebuie sa fac si bani, din pacate
Scris 16 aprilie 2007 - 11:03
Ma Ska,nici Renault-urile nu se fura...si da,am casco.
Alllexandru,ce bine ma simt cand ma sefiti ,voi,bucurestenii(sper sa nu fie ceva de rau!)!
Stiam ca tu ai dat detaliile cu privire la acel loc.
O mica mare diferenta--eu,pe cei care-i cunosc,ii sun in momentul cand am posibilitatea ,daca vad ca m-au cautat.
Tu ,Frank,aveti un aer ceva mai aristocrat(asa reiese din poze!),si-am zis c-o fi fost ora de ceai!
Ma bucur c-ai luat permisul ,si-ti calaresti motorul...
Sanatate! :beerchug:
Scris 17 aprilie 2007 - 06:50
atunci poti sta linistit. zici ca ti-ai gasit geamu spart.Ma Ska,nici Renault-urile nu se fura...si da,am casco.
uite cate pb ai cu alarma aia...
Scris 17 aprilie 2007 - 08:11
Tudore,esti plin de idei,logice dar ,unele,mai putin practice.
Am rezolvat-o!
Am spart geamul de la sofer(dupa studierea preturilor si a stocurilor)
Deci m-ai ascultat la finall :party1:
Lasand gluma la o parte imi pare rau ca nu ai reusit sa rezolvi altfel.
OT
Aristocrat nu sunt ca altfel nu ar trebui sa mai muncesc, poate Frank cu trabucul ala , in fine cand o sa ne cunoastem o sa iti iasa din cap ideea de "sefit".Cei care ma cunosc pot confirma.
Scris 17 aprilie 2007 - 08:54
Flickr - pozele mele
Scris 17 aprilie 2007 - 11:18
ca banuiesc ca e cam greu sa uiti noaptea pozitiile aprinse caci se vede bordul luminat.....
Scris 17 aprilie 2007 - 11:45
intr-o vreme, imediat dupa ce am fost nevoit sa-mi cumpar acumulator nou, vorbisem cu jaffar sa-mi instalez un senzor care sa sune cand le las aprinse (a mea nu are din fabricatie) dar de la un timp incoace ori m-am invatat minte ori merg eu mai putin cu ea insa n-am mai avut probleme din astea.
Probabil ca la tine e si datorita faptului ca ai ramas setat sa-ti sune avertizarea sonora ca la cainii lui Pavlov
Life must be taken one disaster at a time
Scris 17 aprilie 2007 - 01:12
Scris 17 aprilie 2007 - 01:58
Scris 17 aprilie 2007 - 09:16
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 17 aprilie 2007 - 09:19
Scris 17 aprilie 2007 - 10:40
Scris 17 aprilie 2007 - 11:04
Ska,credeam ca ardelenii is nemti?!
Alllexandru,amu pari din patura muncitoreasca si, te resimpatizez!
Viper,tu esti evreu dar, nu constientizezi!
The Grinch,folosesc ,si ziua faza scurta, pentru a fi vizibil pentru...
Spining,cat a costat CL-ul?! Dar biletele...(pm)
Cristian, ,,Of of , mai mai !''
Nicukla,sa le spun ca te cunosc ?!
Amin!
ps-Sunt mort de oboseala.Abia am ajuns de la Bistrita.Am ,,reretrecut'' si pe la cei doi bistriteni(Sharanel si Oaspetele).
Ambii freaca menta dar,pozeaza in victime ale sistemului! (adica nu mai pot de munca si griji!)
Scris 18 aprilie 2007 - 08:34
o sa te judece colegii mei, ca eu ti-am dat nota deja !
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi