suierat/tiuit la vit. mare
Scris 20 mai 2007 - 08:33
se da un forester 2.5 XT 5MT 2007.
problema: se aude un suierat/tiuit puternic la viteze mari. initial s-a auzit la ~140, am incetinit, apoi la ~160, la fel, apoi ~180, 200, iar 160, si tot asa, face fara vreo cauza anume, doar viteza sa fie peste 140, mereu treapta 5-a. e un tiuit foarte puternic.
atat, se aude zgomotul asta, masina nu se manifesta fizic, nu se aprinde nici un bec.
e normal? de la ce poate fi?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 mai 2007 - 09:56
Scris 20 mai 2007 - 10:07
Posibil sa fie zgomotul de turbina sau gura de aerisire de pe capota.
Scris 20 mai 2007 - 10:14
deci atingi sa zicem 160, zgomotul exterior e normal si apare un suierat/fluierat puternic, nu-l pot descrie exact. dar s-a ajuns si spre 200 fara a se manifesta pana acolo, dar imediat atinsa, da. nu-i gasesc o explicatie logica.
Ii sar pinioanele.... :smokin:

Posibil sa fie zgomotul de turbina sau gura de aerisire de pe capota.
nu se aude mereu si e mult prea tare.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 mai 2007 - 10:15
Scris 20 mai 2007 - 10:53

He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 20 mai 2007 - 10:56
http://www.subarufor...ght=noise speed
zilele urmatoare voi remedia problema
despre fotografie
Scris 20 mai 2007 - 11:05
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 21 mai 2007 - 07:20
despre fotografie
Scris 21 mai 2007 - 08:16
Eu am vazut in Top Gear un fenomen similar dar la alta masina....
Scris 21 mai 2007 - 11:48
se repara cu putin silicon.
http://www.youtube.c...h?v=pDLHYI3z6IE
zgomotul se aude la sfarsit.
despre fotografie
Scris 21 mai 2007 - 12:35
dar frumos mai face motorul ala...
n-am putut sa ma abtin, scuzati de offtopic...
bine ca ai rezolvat problema.
Scris 21 mai 2007 - 01:03
multam dante01!!!
despre fotografie
Scris 21 mai 2007 - 04:43
ala ar trebui sa se auda la viteza respectiva si daca o scoti din viteza
Scris 21 mai 2007 - 05:06
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 mai 2007 - 06:50

Scris 21 mai 2007 - 06:53
pai stai un pic......daca se aude doar cu motorul IN SARCINA, atunci nu e zgomot aerodinamic
ala ar trebui sa se auda la viteza respectiva si daca o scoti din viteza
tu crezi ca suporti sa stai sa scoti din viteza. fa te rog testul cu frunza si apoi imagineaza-ti una MUUUULT mai mare. te sperie de nu te vezi.
de la cheder e, e exact acelasi zgomot, au si altii aceeasi problema, la viteze diferite, si duminica era un vant...
despre fotografie
Scris 21 mai 2007 - 11:04
numai in sarcina.
nene cand spui numai in sarcina lumea presupune ca ai testat si fara sa fie in sarcina.
Scris 22 mai 2007 - 01:29
Scris 22 mai 2007 - 02:59

si nici turbo boost sa se ridice de nas la acceleratii bruste la 140
probabil ca e chederul, cum s-a zis
Scris 22 mai 2007 - 09:26
si la frana se lasa putin de bot si in curbe se inclina o idee. inca nu s-a rezolvat cu chederul, m-am uitat mai atent, si intr-adevar chederul are un desen prost gandit, mia degraba estetic. si pt asta trebuie sa gasesc o solutie tot estetica, inca nu stiu ce sa pun acolo. cum dracu de le-a scapat asta.
despre fotografie
Scris 22 mai 2007 - 09:46
Sa nu fie un suierat pentru golfulet...

Scris 22 mai 2007 - 09:58
unii spun ca ar fi si de la oglinzi, voi incerca cand se poate in momentul in care se aude zgomotul, sa pliez oglinzile, sper eu nu la 190
despre fotografie
Scris 23 mai 2007 - 07:40
Scris 23 mai 2007 - 09:10
genul asta de analiza se face cu tot felul de microfoane, cu studiu in tunel aerodinamic etc
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi