Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1368 replies to this topic

#1026 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 26 martie 2008 - 06:44

...

adica am testat un Audi RS4...

pur si simplu nu am cuvinte :lol:

oricum cand m-am dat jos de la volan aveam un ranjet pe toata fata de zici ca eram prost.
...

:D :D :D

...mda,bravos d-le!
...e cam cea mai tare pe care ai birjarit-o pana acum ,cred...

Cum ti se mai pare meganelul acum? L-ai mai luat de unde-l lasase-si? :D
  • 0

#1027 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 26 martie 2008 - 08:30

din cate stiu eu, nu.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1028 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 26 martie 2008 - 08:35

e a unuia din arad. care mai are vreo 4-5 masini de genu...
ideea era ca vine si ne dam cu un cls 55 amg, dar nu a fost rau nici rs4-le asta.

meganelul? care meganelul? :lol:

oricum, fantastica masina. :D

cu masini tari am mai fost, dar fara sa le conduc ( desi nu era pb daca insistam, dar nu sunt genu ).
cea mai tare a fost un S600 de 500cp si 800nm, dar nu se simte nimic. doar merge inimaginabil de tare.
misto a fost si cu S6 de 435cp.
si au mai fost cateva...

dar asta a fost de depaaaaarte cea mai tare masina pe care am condus-o :D
dar totusi nu imi pot imagina o asa masina pentru traficul urban. nu neaparat din cauza consumului. care fost in jur de 40% la cum i-am dat eu , adica doar 2-3 in 80% din timp si de vreo 2 ori i-am dat si 4...
raspunsul motorului la apasarea pedalei e INSTANT. e greu de condus "lejer".
oricum, cine ar vrea sa o conduca lejer? :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1029 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 27 martie 2008 - 07:18

Cristian,Laguna supusa disectiei de catre tine ,nu-i trei?
m

Aceasta postare a fost editata de mol: 27 martie 2008 - 07:28

• 0

#1030 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 27 martie 2008 - 07:33

...Cristian,n-o zic cu rautate,vezi ca sunt ceva scapari gramaticale,inadmisibile in cazul tau.
Asta o zice unul care-i cam paralel cu aceasta...adica io.

La cat mai multe drive-teste... :thumb:
  • 0

#1031 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 27 martie 2008 - 10:15

Nu eu am pus titlul mol :). Stiu ca prima laguna a fost lansata in 1998 si a ajuns doar la a 3-a generatie.

Si cat despre scaparile gramaticale, stiu .... cum naiba nu le vad la recitire si le vad doar dupa ce articolul a fost postat se pare ca devine o desprinere foarte proasta. O sa dispara usor usor cu articolele ce vor urma.

Oricum, eu zic ca este un mare pas inainte fata de articolele cu referire la Subaru Impreza WRX STi, Audi R8 si descrierea facuta noilor rame de metrou.

Multumesc pentru urare si atentionare ;) :beerchug: :thumb:

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 27 martie 2008 - 10:18

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#1032 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 27 martie 2008 - 10:23

...io,in tinerete,am avut o Laguna din'94.
O fi fost comanda speciala pentru mine?
:) :beerchug:
  • 0

#1033 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 27 martie 2008 - 10:31

mda... produsa din 93 si a primit facelift in 98 ...
Stiam eu ceva, dar nu stiam prea bine :)

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 27 martie 2008 - 10:32

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#1034 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 29 martie 2008 - 09:53

se pare ca toti au plecat in vacanta, am rams numai eu si cu jandarmii de jos, care mananca seminte.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1035 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 31 martie 2008 - 01:54

Motto: "n-ar fi rau sa fie bine"

Ziua Femeii si Ziua Barbatului ar putea fi sarbatori legale

Ziua Femeii si Ziua Barbatului ar putea deveni sarbatori legale, declarate zile libere, potrivit unui proiect de lege intocmit pe baza unei initiative cetatenesti care prevede instituirea zilei de 5 mai ca Ziua Barbatului, relateaza Mediafax. In expunerea de motive a initiativei publicate in Monitorul Oficial al Romaniei se arata ca, desi femeia si barbatul sunt considerati egali, este "curios" faptul ca numai femeia are o zi dedicata ei, nu si barbatul.

In plus, se precizeaza ca, daca Ziua Femeii este si ziua mamei, Ziua Barbatului va fi si ziua tatalui. Pentru aceasta sarbatoare este propusa ziua de 5 mai, care ar urma sa fie si una libera.

Un alt argument adus de initiatori se refera la faptul ca Romania are cele mai putine sarbatori legale din intreaga Uniune Europeana: doar opt zile pe an. Asta in conditiile in care Slovenia are 18, Slovacia 15, Bulgaria 13, Polonia 12, Austria 15, Malta 14, Franta 11.
Potrivit propunerii legislative depuse spre dezbatere in Parlament, zilele de 8 martie (Ziua Femeii) si 5 mai (Ziua Barbatului) vor fi declarate zile libere.

http://www.hotnews.r...tori-legale.htm

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 31 martie 2008 - 01:54

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1036 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 31 martie 2008 - 02:18

Primim si cadouri? :D)
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#1037 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 31 martie 2008 - 03:24

primim... peste bot :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1038 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 31 martie 2008 - 09:15

ca trebuie sa vezi filmul IZO.

decat XT-ul, mai bine un drive test cu RS4. dravo domn' ska. sa nu o dea baietii pana nu vin si eu pe acolo :)

In asta zona nu prea gasesc surse pentru filmul IZO... :) Nu prea exista pe ,,retele''... :angry:
Ceva sugestii? :)

As vrea sa-l vad...
  • 0

#1039 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 martie 2008 - 09:28

nah, e prea sangeros si prea profund, iar asta nu e vreo jignire. sunt 90% sanse sa nu-ti placa, de fapt nu e de placut, ci de inteles mesajul prin atata sange si nebunie.

sursa, poate http://bittorrents.ro sau http://www.extremeshare.org.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1040 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 01 aprilie 2008 - 02:09

Dupa mici, dar multe amanari ... am ajuns si eu p'acasa (inaintea summit'ului, ca altfel ...). Salutari tuturor si sper sa imi reintru repede in ritm :angry:

Le: referitor la postul lui adrian_r5 vis'a'vis de noile sarbatori legale ... eu propun sa se sarbatoreasca si retroactiv ... macar de la '89 incoace. Ce ziceti? :)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 aprilie 2008 - 02:11

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1041 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 01 aprilie 2008 - 06:28

Un alt argument adus de initiatori se refera la faptul ca Romania are cele mai putine sarbatori legale din intreaga Uniune Europeana: doar opt zile pe an. Asta in conditiile in care Slovenia are 18, Slovacia 15, Bulgaria 13, Polonia 12, Austria 15, Malta 14, Franta 11.

Si cam cita productie o sa se faca in europa in 15 ani si cam cita in est? Eh? Aia au si turism ca plan B, da noi?
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1042 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 06:45

Aia au si turism ca plan B, da noi?

... si pe noi cine mama draqului ne impiedica sa avem turism ???
  • 0

#1043 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 01 aprilie 2008 - 06:47

@vrajitorul: nu mai fii asa inversunat, in RO se misca multe chestii, poate nu le vedeti voi ca lucrati in alte domenii. Dar sunt domenii in care stam cel mai bine in EE. Si o sa tot fie. Iar aia cu sarbatorile e cam adevarata. Oameni obositi inseamna lipsa de chef de munca sau munca in dorul lelii. Nu vorbim acum de cei care asfalteaza pe Stefan cel Mare si isi iau singuri liber in timpul zilei de lucru, ci de cei care chiar muncesc.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1044 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 06:55

Viper, nu-s inversunat, dar sint putin cam sceptic in privinta realitatilor, din cauza ca pentru fiecare chestie de lauda vad 2 negative... Romania TREBUIE sa se miste mai repede ca are mult teren de parcurs. Concediile prea mari si sarbatorile legale nu ajuta. Leul puternic si salariile mari nu ajuta. Preturile mari si legi ale muncii prea restrictive nu ajuta. Taxele si dobinzile mari nu ajuta.

... si pe noi cine mama draqului ne impiedica sa avem turism ???

Turism la ce? Obiective, ceva? Constructiile iepocii de aur? Preturi, curatenie, amenajari, bun simt, ospitalitate?
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1045 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 08:40

Turism la ce? Obiective, ceva? Constructiile iepocii de aur? Preturi, curatenie, amenajari, bun simt, ospitalitate?

- obiective turistice se gasesc ... inclusiv constructiile "iepocii de aur" (sigur se vor gasi si unii mai ciudati care vor dori sa viziteze "Casa poporului")
- preturi - ma abtin de la comentarii
- "curatenie, amenajari, bun simt, ospitalitate" - nu prea se gasesc pe la noi ... da' revin cu intrebarea "cine draqu ne impiedica sa avem ???"

Si pt. ca tot scria pe aici ca Slovenia are 18 sarbatori legale ... parerea mea este ca poate merita sa le aiba. Am fost anu' trecut in vacanta in Slovenia ... asa ca incerc sa scriu aici citeva mici impresii despre turismul de pe acolo:

- despre autostrazile din Slovenia am scris la topicul despre autostrazi ( http://www.garajul.r...w...2693&st=140 Post #145 )
- ospitalitate: am fost sa vizitez pestera Postojna - dupa ce am platit (parca 25 euro / persoana) pt. vizitarea pesterei si a Castelului Predjama tanti vinzatoarea de bilete m-a intrebat din ce tara vin ... i-am spus ca din Romania ... ei bine mi-a dat un pliant in limba romana (habar n-am citi romani merg pe acolo dar in ziua cind am fost eu dintre sutele de masini din parcari cu numere de Ro eram eu si inca o masina din Bucuresti). N-am vazut cersetori nici la semafoare si nici prin parcari ... la Ljubljana seara in parcare era un nenea care vorbea engleza, vindea bilete de parcare si a avut rabdarea sa-mi explice cam ce posibilitati de cazare am prin zona (si desi era din capitala lor si a vazut ca am numere din Ro, nu m-a privit de sus)
- curatenie, amenajari, bun simt: pai se cam gasesc pe la ei: la plaja pe malul marii (de fapt era cu iarba pe jos si malul marii era betonat ca la strand) am ajuns mai tirziu si singurul loc convenabil pt. umbrela era la 2 m de aleea principala spre mare si la 10 m de singurul chiosc (bar, fastfood) din zona ... initial am injurat (obisnuit cu plaja de la Mamaia) ... dar in vreo 4 ore cit am stat acolo nu m-a deranjat nimeni si (desi stateam aproape in drum) nu s-a impiedecat nimeni de mine ... si in plus am realizat ca sint cel putin caraghios sa stau tot timpul cu mina pe cureaua de la rucsacul in care aveam camera video, foto, portofelele si actele.

Am fost si la Bled ( http://www.bled.si/e...ault.asp?id=465 ) si am vizitat castelul asta:

Imagine amplasata

... ei bine, nenea asta:

Imagine amplasata

(care avea amenajata o mica tipografie - replica a tiparnitei lui Guttenberg - unde contra 5 euro iti facea o "stampa" personalizata) ... dupa vreo 15' de povestit despre castel si istoria lui mi-a spus ca stie ca in Romania avem un castel foarte frumos intr-o statiune montana care a fost al familiei regale (banuiesc ca despre Peles era vorba) ... deci obiective turistice se mai gasesc ... da' mai trebuie si promovate ...

Si daca tot am inceput sa bat cimpii pe aici: in 2005 am fost la marea noastra cu trenu ... n-am gasit cuseta decit pina la Bucuresti asa ca am fost nevoit sa schimb aici trenurile ... intre trenuri erau 50' ... trenul de la Timisoara a intirziat 30' asa ca au mai ramas doar 20' ... vagonul cuseta a fost ultimul asa ca a fost o placere sa parcurg de la un capat la altul de 2 ori peronul din minunata Gara de Nord care nici in 2005 nu are pasaje subterane. La intoarcere a fost la fel, am schimbat trenu la Bucuresti ... de data asta n-au mai fost intirzieri ... dar trenul spre Timisoara a tras cam la 100 m de capatul liniei ... si fiindca linga ultimul vagon era tanti sefa de tren si un nenea acar am facut prostia sa intreb de ce trenul nu trage pina la capatul linei la care nenea acaru ma intrebat ce altceva mai vreau si aici am facut alta prostie si am spus ca as mai vrea si pasaje subterane ... ei bine dupa intrebarea asta uitindu-ma la ciocanu din mina acarului mi-am dat seama ca cel mai bine ar fi sa degajez zona ...

Lucruri marunte ... dar care uneori pot face diferenta ...

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 01 aprilie 2008 - 08:41

• 0

#1046 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 08:53

La intrarea din Italia in Slovenia nenea granicerul mi-a cerut cartea verde ... cind a vazut ca sint din Ro si-a cerut scuze, a spus ca stie ca nu avem nevoie de ea si ca initial a crezut ca sint din Serbia ...
La intrarea in Romania (la vama Cenad, pe la 2 noaptea) nu era nici o masina, doar vamesii mincau seminte pe o bordura ... la intrarea pt. autoturisme semaforul era rosu, la cea pt. camioane era verde ... asa ca nestiind ce sa fac si unde sa merg am oprit citeva secunde ... apoi am zis sa "fortez" semaforul si sa merg la intrarea pt. autoturisme ... aici o tanti mi-a spus "nu vedeti ca aia e pt. camioane ?" ... i-am explicat ca pe linga faptul ca am vazut ca e pt. camioane am mai vazut si semaforul rosu la care a urmat intrebarea finala "da' nu v-ati gindit ca poate semaforul e defect ?" ... la care raspunsul meu a fost "am renuntat de vreo citiva ani sa mai gindesc" ... si am zis in sinea mea "bine ai (re)venit in Romania"

PS. al draqului de scurt mai e timpu' in care iti poti edita mesaju ... asa ca au aparut 2 posturi consecutive :)

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 01 aprilie 2008 - 08:56

• 0

#1047 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 09:54

Oricum ai lua-o in Romania se poate face cel mult turism de nisa, pentru ca nu sint prea multe chestii speciale de vazut pentru care sa vina omul asa departe... e greu al naibii sa concurezi cu multe tari mai la est, vest, sud si nord de noi. Apoi turismul asta de nisa nu numai ca aduce oameni putini si mai saraci, dar nici nu suge banul. N-ai nici un motiv sa ceri 100E pe o masa la restaurant ca in Paris sau Barcelona, si n-ai nici un motiv sa ai sute de restaurante din astea. Nu poti sa ceri 400E pe camera in Maramures si nici la Mamaia. N-ai nici vreo industrie de moda, de vinuri, de brinza, cirnati sau de pateu de ficat celebra care sa vinda produse cu cit nu face. Un maruntis se poate face dar nu poti suplimenta major banii din economie.
Toata lumea viseaza la bogatii care curg in timp ce lenevesti la soare, dar am mari indoieli ca se mai poate in contextul actual. Nu numai la noi, nici in vest.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1048 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 10:18

Oricum ai lua-o in Romania se poate face cel mult turism de nisa, pentru ca nu sint prea multe chestii speciale de vazut pentru care sa vina omul asa departe... e greu al naibii sa concurezi cu multe tari mai la est, vest, sud si nord de noi.
Toata lumea viseaza la bogatii care curg in timp ce lenevesti la soare, dar am mari indoieli ca se mai poate in contextul actual. Nu numai la noi, nici in vest.

... daca e s-o luam asa nici aici http://www.portoroz.si/EN/ "nu sint prea multe chestii speciale de vazut pentru care sa vina omul" si totusi era plin de masini din D, NL, DK, FR (eram si eu cu RO pe acolo :) )

Chestia cu "lumea viseaza la bogatii care curg in timp ce lenevesti la soare" - propun s-o facem "brand de tara" ca tot sint brandurile la moda ;)

Si rugindu-l pe Google bacsi sa-mi arate ca sint norocos cautind Mamaia pe net am ajuns aici http://www.mamaia.info.ro/ unde, precum se vede in poza

Imagine amplasata

pt. "supervacante" ti se recomanda "Turcia 2008" unde gasesti "superhoteluri, superservicii, superpreturi" :) :) :angry:

In ceea ce priveste faptul ca "in Romania se poate face cel mult turism de nisa" ... ce sa zic ... si Bill Gates zicea acu' vreo 25 de ani ca 640 kilo de RAM sint mai mult decit suficienti ...

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 01 aprilie 2008 - 10:21

• 0

#1049 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 01 aprilie 2008 - 10:23

Turism de nisa zici? Nordul Moldovei e nisa? Bucovina? Manastirile? Urla zona aia de istorie! Si nu mi se pare deloc nisa... Si ar mai fi destule. Dar e mai simplu sa zicem "nu se poate" decat sa zicem "veniti la noi, avem ce sa va aratam". Apropos, in zona amintita de mine e plin de masini straine, cu straini, nu cu romani plecati la munca. Ba chiar am intalnit si expeditii intregi, coloane de 10-12 masini care veneau pe acolo si luau Manastirile la rand.

Oare stie careva ca la Putna e cea mai veche biserica de lemn din Europa? Respectiv Biserica Dragos-Voda, care este si prima constructie de acest gen din tara?
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1050 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2008 - 10:49

VIPER bacsi,

Asa e cum zici tu, avem multe de aratat ... da' vorba aia, pina la Dumnezeu te maninca sfintii ... adica pina sa ajungi la obiectivele turistice te bate Dumnezeu pina te ia draqu pe drumurile romanesti ...
... a se vedea de ex. drumul Timisoara - Herculane, ca sa dau un exemplu mai aproape de zona de vest a tarii, prima cu care vine in contact un turist "occidental".

Si pt. ca veni vorba de Herculane - cam poate fi un exemplu de "treaba romanesca" in domeniu turismului ...
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi