Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

VITEZA UCIDE!

• Topic inchis Acest topic e inchis
74 replies to this topic

#26 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 19 septembrie 2007 - 12:46

Stiam ca o sa apara si aici link-ul cu pricina. Deocamdata, cu riscul sa se supere colegul to_the_limit, l-am pus deoparte. O sa vedem daca il lasam la vedere sau nu. Mare diferenta intre el si ogrish.com nu e...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#27 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 19 septembrie 2007 - 12:56

E vb de lol.ru ala? Daca da ... as zice totusi ca nu e cazul sa fie vizibil acel link. L'am primit si eu acum cateva zile pe mess si m'am uitat pe el. Insa nu mi se pare ca ar fi potrivit pentru o campanie anti'viteza
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#28 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 19 septembrie 2007 - 12:58

Nu-i nimic, am apucat eu sa ma uit. Mi-a trecut orice urma de pofta de mancare :D Back on topic: tocmai am aflat ca femeia care ne lua banii la intretinere (casiera/contabila sau ce era) a murit intr-un accident de masina pe drumul spre Arad. Era la volan, impreuna cu ea a mai murit si mama ei iar fiul ei minor risca sa ramana infirm pe viata. Se pare ca nu a fost vina ei insa si celalalt sofer a murit deci..... :D
  • 0

#29 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 19 septembrie 2007 - 01:08

Link-ul respectiv va fi pus separat, cu atentionari. Am discutat si cu spining, oricum link-ul circula deja peste tot si mai devreme sau mai tarziu il veti primi toti...

LINK: http://www.garajul.r...showtopic=15235

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 19 septembrie 2007 - 01:27

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#30 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 02 octombrie 2007 - 09:57

http://www.protv.ro/...tml?msg=success
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#31 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 02 octombrie 2007 - 10:20

Sambata noaptea, la 180 km/h, derapaj spate, lovit stalp. Se scrie destul despre asta pe alte forumuri.
Promotorul curselor legale moare in urma unei curse ilegale. Comentarii ?
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#32 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 02 octombrie 2007 - 10:29

Pai...mai e ceva de comentat?

Inca o data se adevereste ca e suficienta o singura clipa de nebunie care, insa, poate sa fie si ultima.
Eu nu cred ca exista vreun sofer care sa nu fi avut pana acum momentele lui de extaz in care, ori a calcat pedala la max., ori a facut slalom pe strada, ori s-a luat de o "liniuta" cu cel de pe cealalta banda. Aviz amatorilor, lasati laudele desarte! CIne zice ca nu a facut NICIODATA nimic riscant minte de ingheata apele.
Ideea e de a CONSTIENTIZA acest lucru si de a reusi sa ne abtinem de la astfel de acte.

Pentru omul care a fost...RIP Micutzu. :D
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#33 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 02 octombrie 2007 - 11:16

Faza ciudata e ca Micutzu nu "se dadea"... Am fost aseara cu Insomnia la turul de oras, multe masini dar si multi cretini dornici de spectacol. In sfarsit, pana la urma o demonstratie de forta inutila, omul ala e plecat.
RIP.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#34 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 02 octombrie 2007 - 11:28

Cum a zis si adytzu, e de ajuns o cplipa de nebunie!
RIP!
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#35 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 02 octombrie 2007 - 01:49

E incredibil cum oamenii uita pur si simplu sa pretuiasca ce e mai important, viata insasi...

E incredibil cum uitam ca muncim si ne chinuim toata existenta noastra pe pamantul asta, cum neglijam ce e mai de pret si ne apuca amocul si dementa...

Hai s-o lasam mai moale ca dam coltul cand ne e lumea mai draga!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#36 satori

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 26 Mesaje:
Inregistrat: 09-septembrie 03
  • Marca:Honda
  • Model:Civic 2007
  • Motorizare:1.8 140CP

Scris 02 octombrie 2007 - 02:54

Nu uita. Parerea mea.
Doar ca "nu mi se poate intampla mie".
  • 0
Honda. CBF500 2007. Civic 5D 1.8 2007.
The power of dreams

#37 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 02 octombrie 2007 - 05:23

Da, si asta...
  • 0

#38 papa_mulo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 69 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04

Scris 02 octombrie 2007 - 08:13

Am intrat duminica pe forumul 4tuning pe unde isi facea veacul acest Micutzul. Am stat si am tooot citit vreo 38-39 de pagini(stranse in nici 2 zile) din topicul in care se anuntase moartea sa, bine...nu chiar din scoarta in scoarta, dar oricum am parcurs toate paginile! Ce vroiam sa va zic de fapt...am ramas uimit de impactul pe care il are acest fenomen "ilegal racing'' asupra unor copii de 15-20 ani(pe respectivul forum iti apare varsta) care nici macar nu au carnet dar au simtit nevoia sa isi exprime adeziunea cu fenomenul spunand cate o ineptie in acel topic! De necrezut...niste copii care nici nu au facut inca scoala de soferi dar care viseaza ca atunci cand se fac mari sa fie precum Micutzul, Robert TXA si Mihai GAM(pentru cine nu stie toti sunt morti pe mana lor), dar care probabil nu sunt in stare sa enumere 3 nume de piloti din campionatul national de raliuri. Pai ma gandesc cu grpaza ce fac astia a doua zi dupa ce si-au luat carnetul? Va zic eu...castiga o liniutza, dar pana la prima curba ca acolo li se taie!!!
Mi se pare ca fenomenul asta a cam scapat de sub control, si ca s-ar impune niste masuri severe pt cei prinsi la cursa ilegala. Nu de alta, dar ei mor pe capete si tot nu realizeaza ca doar ei sunt de vina, dau vina pe frane, pe lipsa de circuite, pe Dumnezeu etc si o tin in continuare pe liniutze.
V-as fi dat cateva citate de acolo de la copii de 15-18 ani, dar e topicul atat de incarcat(nu doar de prostie) incat da erori. Intre timp vad ca s-au scris 52 pagini!
Nu am nimic cu tunningul cu racingul, nu sunt un sfant, dar am senzatia ca multe comunitati dinastea de iubitori de masini au cam luat-o razna!
  • 0

#39 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 02 octombrie 2007 - 08:20

atata tevatura d-le ptr ce? PENTRU CE?
si-a cautat-o singur...
majoritatea dintre noi incalcam legea, si mai tragem de masini, catre limita, dar ne asumam riscurile... ai "gresit", platesti. mai "ieftin" sau mai "scump"...

ce cretinisme si prostii am citit si eu pe site-ul ilegal-reising ( am citit pe sarite ) de m-am crucit...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#40 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 02 octombrie 2007 - 08:37

M-am minunat si eu citind 25+ de pagini...
La un moment dat se revolta unul si scria cu litere de 2cm, ca nu se mai poate, ca politia nu face nimic.
Asta mi s-a parut cea mai tare. Adica astia se alearga cu potitia si e "cool" ca nu-i prinde, dar cand dau coltul atunci tot gaborii sunt de vina.
Incerc sa gasesc logica...
  • 0

#41 papa_mulo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 69 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04

Scris 02 octombrie 2007 - 08:46

Luate la nimereala din doua pagini de topic:

unu de 20 ani zice: R.I.P Micutzu',ink o stea din lumea auto s a stins
unu de 20 zice: Sa invetzi si ingerii de Sus de la tine sa se dea cu masinile..... FLY LIKE AN ANGEL.... R35P3CT MICUTZULE
unul de 21 zice: R I P ! inca unul din greii cu traditie in ceea ce priveste cursele din RO ne a parasit aseara... condoleante familiei

..si multe altele si mai tari dar nu mai am timp ca incepe meciul

Aceasta postare a fost editata de papa_mulo: 02 octombrie 2007 - 08:47

• 0

#42 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 04 octombrie 2007 - 09:57

Priviti si va minunati!
http://uk.youtube.co...&...ted&search=
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#43 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 04 octombrie 2007 - 10:20

Imi batea mie inima ca la iepure cand am vazut acul vitezometrului cum se ducea + uruitul masinii la viteza aia ... si eu stau aici confortabil in fotoliu . Ma intreb prin ce au trecut aia care se aflau in masina . Pana si vocea soferului era tremurata si recunostea ca-i tremura piciorul pe acceleratie . Tipii aia sunt mai tineri si decat mine , cel putin dupa voce ( eu am 20 neinpliniti ) . Ce pot sa spun ... sa le fie tarana usoara si sa speram ca nu o sa mai ia pe cineva cu ei pe lumea de dincolo . Cred ca am nevoie de un distonocalm ... sincer a inceput sa ma intepe inima uitandu-ma la filmuletul ala .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#44 Marius*

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 612 Mesaje:
Inregistrat: 11-aprilie 07
  • Marca:vw
  • Model:1j5
  • Motorizare:atd

Scris 05 octombrie 2007 - 08:15

O dovada clara de imbecilitate, iresponsabilitate etc. Sa cititi si comentariile postate pe Youtube.
  • 0

#45 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 05 octombrie 2007 - 09:35

Eh, vorba aia, un sofer bun stie in primul rand sa conduca masina incet, sa duci acceleratia la fund in ultima treapta de viteza poate oricine :P
  • 0

#46 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 05 octombrie 2007 - 09:49

eu cand eram prin primii ani de soferie voiam sa vad ce viteza maxima prinde dacia berlina, era noua, si ajungea pe la 140 pe bord, dar de atunci au trecut 10 ani si intre timp incep sa invat sa conduc incet, inca nu am invatat perfect, dar progresez, acum am scazut pe la 120-130 ca viteza obisnuita de croaziera, si imi aduc aminte de cate drumuri am mers cu soferul lui tata care mergea cu 80-90 cu aceeasi dacie si mie mi se parea ca merge asa incet si ma enerva, el era deja sofer care stia sa conduca incet
  • 0

#47 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 05 octombrie 2007 - 10:15

ai dreptate sandu, aceleasi chestii am vazut si la mine
cand eram in primii 2-3 ani mergeam mult, mult mai repede, desi aveam masini mai putin puternice. acum daca as merge 140 pe DN mi s-ar parea mult prea repede si riscant...atunci era uzual
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#48 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 05 octombrie 2007 - 11:32

acuma sa nu cadem in extrema cealalta.
exista momente in viata cand efectiv ne grabim, sau macar nu ne este totuna cand ajungem.
eu merg anual in Germania, cu mici exceptii. am de facut 1600 km. inca avionul este prea scump pentru 3-4 persoane, plus ca mi-ar lipsi masina foarte mult pe acolo.
normal ca vreau sa ajung cat mai repede. dar e tot normal ca viteze de peste 150 km/h sa se dezvolte in principiu pe autostrazi care garanteaza rulajul de genu asta. tineti cont de faptul ca pentru mine 3 saptamani de concediu pe an e ceva rar intalnit. important e sa adaptezi viteza la conditiile de trafic. daca ai pe unde si cu ce sa mergi cu 200 km/h in (relativa) siguranta, nu vad de ce nu ai face-o, daca timpul e scurt.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#49 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 05 octombrie 2007 - 02:06

io nam nimica impotriva mersului tare.
eu din obisnuinta merg 120-140... fara prea mari pb de "siguranta".
foarte rar merg lejer 100-120, dar mai am momente.
daca drumul si traficul permite...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#50 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 05 octombrie 2007 - 02:11

pai 120-140 nu e viteza mare daca drumul o permite, problema e ca sunt care se incapataneaza sa mearga cu 200km/h si peste chiar si pe drumuri aglomerate si/sau inguste sau cand sunt obositi si pe la 200km/h e mult pe strazile de la noi orice masina ai avea

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 05 octombrie 2007 - 02:12

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi