Pai vad ca nu intelegi. Tocmai ca alea sunt.Nu inteleg. Chiar nu inteleg, serios. Primele 4 nu sint rock ??
......
Configurare KIA RIO Crdi
Scris 06 noiembrie 2009 - 07:44
Scris 06 noiembrie 2009 - 09:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2009 - 09:34
fie ca ne place sau nu, tot rock se cheama.
ca sa fac o paralela, dar sper sa nu se supere Vali, Kia Rio este o masina.
Scris 06 noiembrie 2009 - 09:37
Scris 06 noiembrie 2009 - 09:44
da hai sa nu poluam topicul omului.
Scris 07 noiembrie 2009 - 12:04
ia discutati voi despre zdrangaleli pe topicul dedicat.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 noiembrie 2009 - 04:12
vad azi un kia rio crdi pe autovit. 2006,clima,etc 62000 km..4900euro
o lasa la 4700 la tel
ma duc,o vad
masina merge impecabil,toate functiile,testez abs....tot. Nu imi place ca era matuita vopseaua si lacul sarit in unele locuri.Usile spate nu stateau cand le deschideai.Ma pune pe ganduri.Il sun pe binecunoscutul Vali,bla,bla....
In fine,aflu pe net cine a fost utilizator,(firma de taxi in tulcea) sun,dau peste patron...bla,bla.....masina are 220k km. :bigeyes:
Deci azi am aflat 2 chestii:
1 - E bine sa fi amic cu vali daca vrei sa-ti iei kia
2 - Pt rio crdi,jos palaria,daca masina aia merge asa la 220k in regim taxi....ce sa mai zic...Concluzie: chiar fac masini bune,nemtii astia
Scris 20 noiembrie 2009 - 04:14
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 20 noiembrie 2009 - 05:03
fun club KIA RIO - Presedinte de onoare MikeTekRacing ; Director executiv :Valentin_Iordan
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 20 noiembrie 2009 - 05:05
Scris 20 noiembrie 2009 - 05:07
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2009 - 10:41
Scris 22 noiembrie 2009 - 03:54
si la FWD ii poti face si un dyno mic.
oricum e mai placuta la condus acum si o simti altfel pe 2-3-4. pe 1 cred ca tot se tureaza mult si da putin, ambreiajul sau electronicele, nu stiu sigur, e totusi tipic FWD. scartul din roti poate fi si de la schimbul facut (iarna vs vara), dar data trecuta clar nu a existat.
in rest, eu nu simt nimic sa-mi smulga volanul din mana. la plecare de pe loc, e normal sa caute aderenta staga/dreapta. in viraj, daca se simte volanul tare la vreo masina, asa si trebuie. tu nu ai nevoie de
nu trebuie sa o faci rapida, ci placuta. uneori e o sarcina mult mai grea.
despre fotografie
Scris 22 noiembrie 2009 - 04:06
...,,pe 1 cred ca tot se tureaza mult si da putin.''
-restul e tacere.
-functiile onorifice is date deja...
Scris 22 noiembrie 2009 - 04:13
treapta 1 la tractiune fata e o problema, fie ea pe logan 1.4 sau focus RS.
despre fotografie
Scris 22 noiembrie 2009 - 04:50
Scris 22 noiembrie 2009 - 05:05
despre fotografie
Scris 22 noiembrie 2009 - 05:40
Berkut ar putea sa-si dea cu parerea la RS, de-ar conduce-o nitel.
Scris 22 noiembrie 2009 - 06:13
si normal ca estetic, doar a fost intalnirea culinar.ro
io nici carnet nu am
despre fotografie
Scris 22 noiembrie 2009 - 06:23
Scris 22 noiembrie 2009 - 06:34
sa vezi ce ne bate vali
despre fotografie
Scris 28 noiembrie 2009 - 09:09
ma intreb ce limita ar avea sasiul cu o suspensie sport serioasa.
despre fotografie
Scris 04 decembrie 2009 - 07:43
fratilor , oameni buni , dragi alegatori .noul sound din 'puterea ce frustreaza in trafic ' marca by Relu este la inaltimea 'pragmaticilor' .
din pacate exista si reversul medaliei cum bine spunea Relu avem cu siguranta o pierdere de fiecare data cand ai senzatia ca esti absolut castigator si anume sunt complet la dispozitia aparatelor de radar aflate in dotarea Politiei Romane .
muzica la maxim .. deci adio captarea semnalui acustic generat de catre detectorul de radar . detectorul are cei drept si o atentionare luminoasa dar care in acest moment nu prea conteaza .
ignorati aceasta postare deoarece este o reclama platita transmisa sub o forma subliminala .
va doresc pilotare placuta in acest weekend .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 04 decembrie 2009 - 07:47
Scris 04 decembrie 2009 - 09:02
sa calculam cu cat scad performantele...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 decembrie 2009 - 09:55
Stai linistit ca ti-o "trage"oricum ..........
sa calculam cu cat scad performantele...
Scris 04 decembrie 2009 - 11:42
candva acest proprietar de suv ??? BMW X3 a declarat in urma ultimului test drive cu acest model ca are acceleratie corecta si un comportament acceptabil . astfel incat ma pot declara satisfacut de performantele 'ascutitoarei' mele .
...
un mod elegant de eschiva vizand mijlocu' de transport, ducand la concluzii abracadabrante ale posesorului...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi