Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Fata nevazuta a accidentelor auto...ATENTIE TOPIC CU IMAGINI EXTREM DE DURE!

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 Mugur

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
Inregistrat: 01-noiembrie 07
  • Marca:Kia
  • Model:Rio
  • Motorizare:1,5 i, 16v

Scris 03 noiembrie 2007 - 05:56

Oribil
  • 0

#27 vulupe

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 133 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra GTC
  • Motorizare:1.9 CTDI 150CP

Scris 04 noiembrie 2007 - 02:57

Eu zic ca acest topic este complet inutil. Nu are absolut nici un efect asupra felului in care circula/vor circula cei care vad imaginile - poate, asa cum se zicea si mai sus, cateva zile - si absolut sigur nu are nici un efect asupra celor care "contribuie" la crearea unor astfel de imagini. Nu este decat o insiruire de imagini extrem de dure si atat - chiar e locul aici pentru asa ceva? Cine vrea astfel de senzatii se poate "delecta" ore in sir cu ajutorul Google.
  • 0

#28 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 04 noiembrie 2007 - 03:51

Te cam contrazic... Cand ma apuca shumakareala imi mai vin flash-back-uri cu imaginile astea si im cam trece cheful...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#29 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 04 noiembrie 2007 - 03:56

Sunt de acord cu spining . Si eu am flash-back-uri cu imaginile astea si am la favorites in youtube crash testul cu Fiat Albea si imi amintesc ce "frumos" se onduleaza tabla si ma gandesc de fiecare data ca in locul acelui manechin pot fi eu si imi trece cheful de orice dorinte de a face pe viteazul la volan .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi