SIAB 2007, impresii & poze.
Scris 10 octombrie 2007 - 05:30
Scris 10 octombrie 2007 - 06:04
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 10 octombrie 2007 - 06:05
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 10 octombrie 2007 - 06:22
@spin parca ziceai u ca poti da upload batch la gallery. sa-ti dau arhiva?
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 10 octombrie 2007 - 06:24
........Eu tot trag pentru comunitatea asta si din cand in cand ma opresc si-mi dau seama ca sunt cam singur....
Abia acu te-ai prins ?
Scris 10 octombrie 2007 - 07:09
Scris 11 octombrie 2007 - 12:13
De lene ca sa nu stau la coada cu masina la intrat, am parcat in aeroport (4 RON/H) si am iesit cam la acelasi pret, ma costat 5 RON in plus parcarea 20 fata de 15, dar am stat linistit stiind ca nu o sa o zgarie nimeni.
Ma enervat faptul ca toate "mandrele" alea de tre sa prezinte masinile sedeau in masina, pe locul soferului si vorbeau la telefoane, asa ca daca vroiai sa te urci in maisna sa tragi de butoane, trebuia sa le ceri lor voie. Plus ca nu inteleg de ce unii tineau masinile incuiate (nu vb de alea super scumpe, ci de alea uzuale).
Mie mi-a placut tare mult Fiat Bravo. Masina frumoasa si persoanele care se ocupa de stand super OK.
A si daca vreti sa scapati cu parcarea mai ieftin, vb cu baietii de la Miniprix, pt. un 70 de mii am vazut ca te lasa la ei in parcare :devil: sau cu nenea care ridica masinile parcate aiurea in zona accesului in aeroport, contra unei atentii o poti parca pe trotuar acolo.
Scris 11 octombrie 2007 - 08:33
Life must be taken one disaster at a time
Scris 11 octombrie 2007 - 09:36
A si daca vreti sa scapati cu parcarea mai ieftin, vb cu baietii de la Miniprix, pt. un 70 de mii am vazut ca te lasa la ei in parcare :devil: ...
Mhey...nu ridica pretul pietei...Eu i-am dat 5RON...)
Scris 11 octombrie 2007 - 09:40
Inca nu am fost. Stii bine ca te umplu de poze cand merg undeva...Oameni buni, sunt cam dezamagit...
ma asteptam ca cei care au fost la siab sa verse si ei pozele la galerie. Eu tot trag pentru comunitatea asta si din cand in cand ma opresc si-mi dau seama ca sunt cam singur.
Treaba buna fac moderatorii, in rest nu prea dati doua cepe pe garajul asta .ro, este?
eu inca redimensionez pozele . Sunt o gramada ... si nu prea pot sa le uploadez pe toate la 2,8 MB poza . Si nu sunt putine + facultate + un proiect... o sa vina si review-ul si pozele mele . M-ar ajuta foarte mult un program care poate sa dea mass resize la imagini :gunshot:
Pentru amandoi: IMAGESHACK Toolbar. Se integreaza in Firefox 2 si IE7. Stie MASS UPLOAD. Stie sa faca singur resize la 1600x1200 sau cat vreti. Dar trebuie sa cititi si ce scrie la ei pe site, ca singur nu vorbeste...eu as vrea un site care sa uploadeze mai multe poze deodata. ca la 200 de poze ma ia durerea de cap sa le pun pe imageshack
@spin parca ziceai u ca poti da upload batch la gallery. sa-ti dau arhiva?
Sau Google PICASA. Soft free, te joci cu pozele, uploadezi si faci galerie.
Solutii sunt...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 11 octombrie 2007 - 09:40
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 11 octombrie 2007 - 12:31
Asadar pe data de 7 octombrie impreuna cu masterblaster si Mike am fost la salon .
Mai intai vreau sa va descriu drumul intr-un singur cuvant : "INFERNAL"
Am stat ca sardinele intr-o cursa speciala timp de vreo 2 ore , pana am decis sa urlam la sofer sa deschida usile si sa o luam pe jos ca nu se mai putea .
Odata ajunsi acolo am intrat fara probleme fiecare avand invitatie ( mai putin masterblaster care si-a cumparat biletul din Piata Unirii ... la indemnul meu evident ) .
Aglomeratie foarte mare ... dar spatiul in care s-a desfasurat a fost destul de mare dupa parerea mea . Nu existau imbranceli , nu asteptai prea mult sa te urci la volanul unei masini si nu iti taia lumea fata cand vroiai sa faci o poza la masina . Asa ca la aspectul asta am fost foarte multumit .
Primul cort
In primul cort erau prezente marcile premium din Germania ( BMW si Mercedes ) iar printre ele erau ratacite Volvo , Ford , Mitsubishi , Land Rover si cateva scutere , ATV-uri si nu mai stiu ce marca chinezeasca in "Fundul" primului cort .
De admirat in primul Cort au fost
Conceptul Ford Iosisx
Foarte frumoasa masina ... dar nu stiu daca ar fi o miscare inteligenta sa-l bage pe piata ... cel putin in Europa nu cred ca se va vinde bine .
Tot la Standul Ford de admirat au mai fost noul Ford Mondeo Wagon . O masina foarte spatioasa care arata foarte bine , cu finisaje de top si motoare foarte bune . Imi este mila de concurenta .
Imediat dupa standul Ford era amplasat standul Mercedes Benz .
Cam toti stim cum arata toata gama Mercedes pe afara asa ca aici am facut numai poze cu interioarele .
Cred ca masterblaster si Mike au poze cu exterioarele Mercedesurilor
Ce mi-a m-ai placut la Standul Mercedes este faptul ca te puteai urca in noul Class C . Vreau sa spun ca masina este foarte joasa si pozitia de condus este si mai joasa . Am fost pur si simplu bombardat de detalii cand am stat in scaunul soferului . Din pacate din cauza emotiilor am uitat sa fac vreo poza la aceasta masina .
Dupa standul Mercedes Benz a urmat cel al Land Rover . Cum nu sunt pasionat de absolut nici o masina de teren , aici nu am facut poze si nu pot sa mentionez nimic despre nici un model .
Stiu ca mai urma un stand dupa cel al Land Rover , dar l-am uitat eram deja atras ca un magnet de standul Volvo .
Eu pur si simplu iubesc marca asta , pot sa o numesc marca mea de suflet .
Asa ca m-am dus glont la modelul C30 Rdesign . Pozele or sa vorbeasca de la sine . Cat timp am stat in jurul masinii aveam un zambet constant pe fata pe care nu puteam sa mi-l sterg .
Exact langa C30 era noul S40 care arata identic la interior cu C30-ul si masina nu a suferit schimbari majore fata de versiunea fara facelift . Un singur lucru mi-a atras atentia ... acela fiind un Neon care avea rolul becurilo de pozitie .
Tot la standul Ford a mai fost prezent si Conceptul XC70
Dupa Volvo a urmat standul BMW unde cea mai importanta masinuta este noul BMW seria 1 coupe .
Dupa BMW a venit randul standului Mitsubishi unde vedete au fost noul Mitsubishi Lancer si un Colt CZ3 tunat
Mitsubishi Lancer arata incredibil de bine live . Astept cu interes versiunea Evo .
Apropo ... in poza in care farurile sunt aprinse a fost doar o simpla intamplare ca mike sa de flash in timp ce eu faceam poza A iesit chiar cool
Si cam astea au fost atractiile primului cort
Al doilea cort
Mai bine de jumatate din acest cort era ocupat de grupul VAG . Standurile fiind amplasate de o parte si de cealalta a aleei principale ... respectiv Skoda fata in fata cu Seat si VW fata in fata cu Audi
La Skoda singurul model care a iesit in evidenta a fost decat versiunea RS a octaviei .
De partea Seatului erau cateva modele care nu prea le vedeti la noi pe strazi .
Seat Ibiza FR , Leon FR si Cupra si Altea Freetrack .
Nu am facut poze la aceste masini . Deja jumatate din baterie era dusa .
Nici la VW nu am facut poze , dar am facut la AUDI
AUDI A 5
AUDI A4
Din cauza luminii doar 3 poze mi-au iesit bine cu AUDI R8
Dupa tot grupul VAG au urmat Standurile Dacia si Renault .
Am facut doar o poza la Renault Megane F1
Restul la monopostul de F1
Dupa aceste 2 standuri a urmat standul Kia unde au fost prezente noul Cee'd SW si Cee'd Sport kit
La SW nu prea am facut poze eu .
A da si la jumatatea cortului 2 erau si niste marci mai exotice : Porsche , Lamborghini , Rolls Royce and so on . Iar nu m-am obosit sa fac poze . Dar au facut Mike si masterblaster destule Cat despre standurile Citroen si Peugeot ... sincer nici nu stiu pe unde erau amplasate
Ultimul Cort
In acest ultim cort au fost prezente marcile japoneze cot la cot cu produsele General Motors si nu in ultimul rand Autoitalia (care au avut pe departe cele mai superbe tipe din tot salonul )
Ce mi-a placut cel mai mult aici a fost standul Subaru unde noul Outback arata incredibil de bine
peste drum de Subaru era standul Honda unde iar nu am facut poze .
Langa Subaru a fost prezent standul celor de la Chevrolet care nu a impresionat prea mult . Noul Aveo arata destul de decent .
Langa Chevrolet a fost amplasat standul celor de la Toyota care era umbrit de Lexus . Chiar mi-a placut ca Lexusul IS a fost deschis si am putut sa stam in el . Superba masina ... si ca pret (cel putin in state) este mai ieftin decat un 3ar . Si sincer arata muuult mai bine .
Din pacate am uitat sa fac poze si cu consola centrala
Vis a vis de lexus/toyota a fost amplasat standul celor de la Opel unde se putea admira noua Corsa OPC si Astra OPC . Tot la standul Opel era prezent si un Chevrolet Corvette .
Dupa standul Opel a urmat standul Mazda cu noua Mazda 6 si 2 . Aici deja ramasesem fara baterii :crying: dar o sa vina Mike si masterblaster cu poze . La autoitalia putea fi admirat noul Bravo si Maserati GT parca , am un lapsus .
pentru mai multe poze facute la fete si nimicuri va dau linkul albumului.
Album
Scris 11 octombrie 2007 - 01:23
Mersi ptr poze ... m'am tot uitat pe net, dar nu prea am gasit poze de la SIAB
Scris 11 octombrie 2007 - 01:33
Scris 11 octombrie 2007 - 07:22
XC70 exista deja
anyway misto review-ul. maine promit ca pun si eu pozele, ca impresiile le-am impartasit
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 11 octombrie 2007 - 10:13
o sa pun doar cateva poze mai interesante, restul le gasiti aici
un detaliu interesant la conceptul XC60, pe far scrie XC
C70 interior
machete volvo
Volvo C30 (m-am indragostit de masinuta asta )
Mazda 6
BMW M3 (adoram deja masina asta )
Scris 11 octombrie 2007 - 10:21
Eu parca am vazut ca era pretul de care spui tu, dar fara TVA.Ba pardon ca Civic Type R nu e scumpa. Modelul expus era 23 000 iar Corsa OPC era 22 800.
Cat despre SIAB, ai cate ceva de vazut, ca in fiecare an, atat masini cat si chicks. Pot sa ma declar multumit macar pt. ca m-am urcat in Type R
Scris 11 octombrie 2007 - 10:31
Mitsubishi Lancer
Saab 9-3 aero
Civic Type R (din pacate de emotie am uitat sa fac mai multe poze )
Fiat Bravo (mi-a placut extrem de mult)
Fiat 500
Noul Aveo 5door
Maserati Gran Turismo
Audi R8
Renault Megane RS R26
hai ca pana la urma am pus o droaie de poze
scuzati calitatea slaba a unora dintre ele, datorate conditiilor de lumina si a greselilor mele
Scris 11 octombrie 2007 - 10:40
Masini, masini ... da tu la salonul auto te'ai dus si n'ai pozat hostess'ele? Vad ca apar doar ... portiuni din ele. Te'ai dus degeaba
Scris 11 octombrie 2007 - 10:43
a mai facut cristi la cateva.
lasa, ca se duce VIPER si face la toate
ah da si apar destule si in pozele mele. intra pe link
Scris 12 octombrie 2007 - 11:05
Ba pardon ca Civic Type R nu e scumpa. Modelul expus era 23 000 iar Corsa OPC era 22 800.
La Civic e pret CIP 23.000 iar Corsa OPC este 16.600 CIP.
Scris 12 octombrie 2007 - 11:17
:laugh: mah ti-am mai zis ca nu prea ma intereseaza tipele.
ah da si apar destule si in pozele mele. intra pe link
Deja ma bagi la banuieli cu prima afirmatie ...
Cat despre a doua ... am intrat pe link si abia se vad cateva ...
Scris 12 octombrie 2007 - 04:19
@andrei tipele de la salon mah :laugh:
Scris 12 octombrie 2007 - 05:08
Scris 12 octombrie 2007 - 06:23
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi