Marele Premiul al Braziliei
Scris 21 octombrie 2007 - 09:13
nu are NICI o logica de ce abandonurile lui kimi din barcelona si nurburgring sutn mai putin importante decat asta de acum
nu compara cu fotbalul..acolo nu sunt etape egale ca importanta...aici ai n curse absolut identice, nu e vorba de nici o finala aici...e o cursa exact ca restul, tot 10 pct se dau, un abandon de pe locul 4 tot 5 puncte te costa.....si daca vrei sa numaram, hai sa o facem
kimi abandon in barcelona de pe locul 4 => 5 pct pierdute
abandon in nurb de pe locul 3=> 6 pct pierdute
total 11
hamilton probleme cand era pe locul 4 (sau cat era azi?) si ajunge pe 7...pierde 5-2 = 3 puncte
care e mai rau?
Scris 21 octombrie 2007 - 09:27
nici nu prea indrazneam sa sper ca ar putea cistiga. erau prea multi de daca... dar se pare ca venit si rindul lui. :beerchug: tre sa dea de pomana
oricum bravo!
Scris 21 octombrie 2007 - 09:41
Tu crezi ca mai contau alea 11 puncte pentru Kimi azi ? Crezi ca el se mai gandea la alea azi ?
Crezi ca Hamilton s-a mai gandit azi la gafa care a facuto acum 2 saptamani ?
Sau ca Alonso a facut un sezon asa slab in spatele unui newbie in masini egale ?
Pentru nici unul dintre ei NU MAI CONTAU aceste aspecte . Pentru ei pur si simplu contau rezultatul cursei de azi . Tot ce "a fost" nu mai conta nimic azi !!!!!
Ca din cauza acelor gafe s-a ajuns in aceasta situatie azi ... asta e cu totul altceva .
Scris 21 octombrie 2007 - 09:45
ia-o altfel...daca ai campionatul de fotbal, pe etape, conteaza cand pierzi 3 puncte cu FC Speranta? ca e in etapa 14 sau etapa 31? tot 3 pct pierdute sunt....
Scris 21 octombrie 2007 - 10:11
Punctele devin mai "grele" pe masura ce etapele trec . Pentru ca stii ca ramai fara timp sa le poti recupera . Pe foaie are aceeasi importanta , dar la nivel psihologic , trairi , stres ... nu mai au aceeasi incarcatura . Daca un pilot de top spune in prima cursa din sezon ca a iesit pe pozitia 6 si ia doar 3 puncte ... spune ca asta e inceputul lasa ca data viitoare o sa fie mai bine . Tot acel pilot o sa traga de aceiasi pozitie cu cerul si cu pamantul numai pentru ca stie ca poate sa-i aduca castigarea campionatului ( Look at Hamilton ... stiu ca n-a iesit pe pozitia 6 in Australia , dar nu mi-a trecut prin minte un exemplu mai concret ) .
Scris 21 octombrie 2007 - 10:41
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 octombrie 2007 - 10:45
Scris 21 octombrie 2007 - 10:47
Da Maximus ... numai ca trecerea a fost mascata in timpul sesiunii 2 de intrat la boxe .
Scris 21 octombrie 2007 - 10:51
in general, in mentalitatea unui campion, nu exista ce ai spus tu
de-aia noi romanii luam gol in min 95 (pfoai ce ghinion dle...), sau pierdem cretin in ultima etapa cu trinidad tobago sau eu mai stiu ce.
da maximus, asa cum fisico l-a lasat pe alonso anul trecut in germania si china...exact acelasi gen de manevraNu am vazut cursa, insa sa inteleg ca kimi a castigat din cauza de ordine de echipa? (iarasi a incetinit un coechipier? )
Scris 21 octombrie 2007 - 10:52
Eu tot nu cred si nu am sa cred niciodata ca un punct pierdut la inceputul campionatului este piatra de moara pentru un campion . Fie si cu mentalitatea mea de roman ... mi se pare mai mult decat exagerat .
LE : Daca punctul ala pierdut il ambitioneaza sa mearga mai bine in urmatoarea cursa , atunci inteleg , dar sa-ti faci nervi ca nu ai luat 2 puncte si sa te gandesti la faptul ca este probabil sa pierzi campionatul din cauza ca nu ai luat 2 mi se pare pura prostie .
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 21 octombrie 2007 - 10:57
Scris 21 octombrie 2007 - 10:53
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 21 octombrie 2007 - 10:56
Scris 21 octombrie 2007 - 10:58
Flickr - pozele mele
Scris 21 octombrie 2007 - 10:58
vezi tu cristian..toti care ajung piloti invata ca punctele pierdute sunt f importante oricand ar fi
in general, in mentalitatea unui campion, nu exista ce ai spus tu
de-aia noi romanii luam gol in min 95 (pfoai ce ghinion dle...), sau pierdem cretin in ultima etapa cu trinidad tobago sau eu mai stiu ce.
da maximus, asa cum fisico l-a lasat pe alonso anul trecut in germania si china...exact acelasi gen de manevra
si nu exista pe acolo prin regulament un paragraf pentru noncombat si chestii din astea? nu ca m-ar incalzi, anul asta nu am nici o echipa preferata de cand a plecat alonso de la renault, insa e putin :tomato: sa castigi un campionat prin ordine de echipa.
Scris 21 octombrie 2007 - 11:01
Scris 21 octombrie 2007 - 11:02
Flickr - pozele mele
Scris 21 octombrie 2007 - 11:30
nu exista ce vrei tu. si nu ar fi normal sa existesi nu exista pe acolo prin regulament un paragraf pentru noncombat si chestii din astea? nu ca m-ar incalzi, anul asta nu am nici o echipa preferata de cand a plecat alonso de la renault, insa e putin :tomato: sa castigi un campionat prin ordine de echipa.
nu castigi un campionat prin ordine de echipa..e mult zis...
un campionat e lung...kimi a fost mai rapid decat massa indy de ex, dar nu a riscat o depasire contra unui coechipier...acolo a pierdut pct pe ordine de echipa...
in plus, ce vrei tu e paradoxal...termenul de ECHIPA inseamna exact opusul.
Scris 21 octombrie 2007 - 11:50
Scris 22 octombrie 2007 - 12:07
uita-te si tu pe rezultate...au terminat anul asta si invers apropiati de multe ori. si-au luat pct unul altuia..au fost lasati COMPLET sa lupte...massa a iesit din lupta din cauza prob tehnice la monza...acum cand a iesit celalalt din lupta pt titlu nu ar fi fost cretin din partea lui sa isi incurce colegul?
oricum, zici ca nu ai vazut cursa....nu prea era diferenta de ritm intre ei, adica nu e ca si cand massa a incetinit 30 de sec sa il prinda ala....
Scris 22 octombrie 2007 - 01:42
The FIA has said in a statement that both the Williams and BMW cars are found illegal after Sunday's Brazilian Grand Prix. The FIA has said that the fuel temperatures of their cars were outside regulations during the course of the race.
On Sunday evening the race stewards are still investigating whether or not a punishment is necessary. If both Williams and BMW cars are being found illegal and disqualified from Sunday's race it would mean Lewis Hamilton has won the 2007 Formula 1 championship title instead of Ferrari driver Kimi Raikkonen.
Spyker technical chief Mike Gascoyne has said the variation in fuel temperatures could have given the cars an advantage. He explained to our colleagues at autosport.com: "It can be five to ten horsepower easily. The car is producing a performance advantage during the race. If they dump fuel in that is below the limit, it is an illegal performance advantage. They should be excluded from the event, there is absolutely no doubt."
Scris 22 octombrie 2007 - 06:46
Rezultatele de ieri:
POZITIE PILOT ECHIPA TIMP
1 Kimi R�ikk�nen Ferrari 1:28.15,270
2 Felipe Massa Ferrari + 00.01,493
3 Fernando Alonso McLaren-Mercedes + 00.57,019
4 Nico Rosberg Williams F1 + 01.02,848
5 Robert Kubica BMW Sauber F1 + 01.10,957
6 Nick Heidfeld BMW Sauber F1 + 01.11,317
7 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes + 1
8 Jarno Trulli Toyota + 1
9 David Coulthard Red Bull Racing + 1
10 Kazuki Nakajima Williams F1 + 1
11 Ralf Schumacher Toyota + 1
12 Takuma Sato Super Aguri F1 + 2
13 Vitantonio Liuzzi Scuderia Toro Rosso + 2
14 Anthony Davidson Super Aguri F1 + 3
Nu au terminat:
TUR PILOT ECHIPA MOTIV
3 Giancarlo Fisichella Renault F1 Accident cu Yamamoto
3 Sakon Yamamoto Spyker Accident cu Fisichella
15 Mark Webber Red Bull Racing Defectiune
22 Jenson Button Honda Racing F1 Defectiune
35 Sebastian Vettel Scuderia Toro Rosso Defectiune
37 Heikki Kovalainen Renault F1 Accident
42 Rubens Barrichello Honda Racing F1 Motor
43 Adrian Sutil Spyker Defectiune
Pana una-alta:
�RTL Sport
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 octombrie 2007 - 06:53
Flickr - pozele mele
Scris 22 octombrie 2007 - 09:22
Proud to be Renault F1 fan
Scris 22 octombrie 2007 - 10:13
The BMW Sauber and Williams teams have escaped penalty after being investigated by Brazilian Grand Prix stewards over fuel irregularities on their cars at the end of Sunday�s Interlagos race.
Under Formula One racing�s technical regulations fuel temperatures are not allowed to fall more than 10 degrees Celsius below ambient air temperature at any time. According to FIA data, Williams and BMW Sauber exceeded this range during the race, but after lengthy deliberations stewards chose not to impose sanctions.
However, McLaren are expected to appeal the stewards' decision, which if overturned could have serious implications for the 2007 drivers' championship.
Nico Rosberg finished fourth for Williams, with Robert Kubica and Nick Heidfeld fifth and sixth respectively for BMW Sauber. If they were to be disqualified, Lewis Hamilton would move up to from seventh to fourth, giving him enough points to beat Kimi Raikkonen to the title.
http://www.formula1....07/10/7023.html
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 22 octombrie 2007 - 11:10
alonso si hamilton si-au pastrat punctele la scandalul de spionaj "pentru a nu afecta campionatul"
cu siguranta aceeasi decizie se va lua si acum
Scris 22 octombrie 2007 - 12:57
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi