Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2526 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 07 aprilie 2012 - 03:18

Fir-ati ai dracului de "martiri", eu ce vina am??

Sa te intreb cu cine ai votat ??
:lol:

Am mai spus-o de cateva ori, cel mai mare rau facut Romaniei de basecu e re-aducerea la putere a psd-ului.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2527 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 07 aprilie 2012 - 05:19

Right, si basescu cum a ajuns la putere?
Parerea mea absolut sincera pe acest subiect: oricare partid aflat la putere fura de stinge; fura si cei din opozitie, dar mai usurel ca sunt de partea gresita a gardului.
INSA, dintre perioadele politice de dupa 2000 incoace (adica de cand am fost eu ceva mai atent la ce se intampla in jurul meu), perioada basescu (ca vad ca nu mai e perioada PD sau PD+PNL) mi s-a parut cea mai putin dezastruoasa pentru tara. Poate si pentru ca cele mai mare furtisaguri posibile fusesera deja facute de iliescu/nastase, nu stiu. Dupa cum ti-ai dat deja seama din intrebarea de la inceputul acestui comentariu, eu cred ca si pe base l-au adus la putere pesedeii, deoarece din cauza lor lumea a votat "cu ceilalti" si au castigat impotriva furtisagurilor la alegeri din acea perioada (oh, vai, probabil aia nu furau - mai abitir ca astia - la alegeri, nu?).
Bun, in esenta e normal sa alterneze puterile la conducerea tari, e chiar sanatos intr-o anumita masura. Ce ma deranjeaza teribil insa, este faptul ca de data asta, opozitia - adica mocirla simbiotica dintre psd si pnl - se comporta absurd, imatur, de un polulism extrem si mai grav de atat, nici nu cred ca sunt capabili de mai mult! Asa curve cum au fost, alte iliescu si nastase aveau ceva creier, astia parca sunt microcefali! De asemenea, mass-media controlata de opozitie a tocat si atacat atat de irational puterea si tot ce au facut/n-au facut incat literalmente sunt speriat de ceea ce va veni dupa alegeri. Da, sunt SPERIAT! And this is not a joke.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2528 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 aprilie 2012 - 06:00

Hai sa disociem nitel treaba.
basecu fara pdl nu insemna aproape nimic, la fel cum pdl fara basecu nu ajungea unde a ajuns.

Tot ce-i posibil ca usl-ul nu vor face mare branza, insa in mod cert situatia nu mai poate continua cum e acuma.
Cel mai bine e ca nimeni sa nu obtina majoritatea, zic eu.

Ideea de a nu-i schimba pe astia fiindca cine stie ce vor face ceilalti(aici nu inteleg de unde se deduce ca usl-ul va obtine 50+1) e paguboasa.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2529 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 07 aprilie 2012 - 06:11

In mod normal daca n-are nimeni majoritate, inseamna necesitatea unor aliante de conjunctura care inseamna multe compromisuri, ineficienta, instabilitate politica. In cazul asta mi-as dori ca usl sa nu aibe majoritatea (imi da o urma de speranta) insa mi-e greu sa cred ca nu mai pescuiesc ei cativa lingai cat sa obtina majoritatea. Mai exista de asemenea o speranta in dezmembrarea usl-ului in sine, ca oricum e o alianta contra oricarei ratiuni.
Si revenim la esenta: n-avem o clasa politica decenta.
  • 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2530 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 aprilie 2012 - 06:41

Asta e altceva si sunt de acord.
Dar sa te apuci sa arunci totul in carca opozitiei, mi se pare cel putin penibil.
Totusi, in ultimii 3 ani, basecu pdl au avut TOT in mainile lor. Absolut TOT.
De la psd-ul lui bombonel, nu a mai existat o asemenea concentrare de putere in mainile unui singur om.
Si de vina pentru toate potlogariile e opozitia ??!!?!
  • 0

#2531 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 12 aprilie 2012 - 08:52

“Nu există libertatea de religie şi de conştiinţă în statul român. Există exploatare din partea BOR, care se reflectă foarte violent la nivelul cetăţeanului.”
  • 0

#2532 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 12 aprilie 2012 - 09:37

As fi vrut sa spun ca ma surprinde, dar nu pot!
  • 0

#2533 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 21 aprilie 2012 - 05:43

http://www.cotidianu...k-obama-180116/
ma rog, e cotidianul, asa ca nu stu cat de credibil suna.
dar e interesant.

Jaful din banii publici a atins cote amețitoare * Doar 40% din buget este la vedere, iar un sfert dispare în comisioane * Din restul de 60% aproape jumătate se fură prin "rostogolire" * Ambasada SUA la București se arată îngrijorată * Dacă situația continuă, americanii ne pot sancționa economic, dar şi politic * Mai grav e că Puterea de la București joacă pe mâna rușilor * Pericolul vine de la realegerea lui Putin și apropiatul război cu Iranul
  • 0

#2534 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 22 aprilie 2012 - 10:04

Putin probabil ca usl sa nu obtina 50%+1, fiti realisti totusi.

In egala masura cineva mai sus a punctat foarte corect, atentie relu > o concentrare mai mare de putere in mainile unei singure persoane si prin dorinta acelei persoane in mainile acolitilor lui nu a mai existat la noi din '89 incoace, cu toate astea rezultatele sunt cele pe care le vedem cu totii, cu nimic mai bine decat a psd-ului, se vad mai rele din cauza contextului international dar strict administrativ/furat nu exista diferente.

USL reprezinta un cataclism in facere prin natura cadrelor pe care le propune, tot de la '89 incoace nu am avut o oferta mai incompetenta ca cea propusa acuma, ganditi-va doar antonescu, ponta, banicioiu, negoita, fenechiu, sova ...

si pe urma ar mai fi eforturile vantu, ala de la sanitas, imi scapa numele, nastase cu o condamnare ... care din voi in perioada 2000-2007 ati fi crezut ca o sa vedeti asa ceva ? Ultima reduta pe care basescu nu o controleaza o reprezinta judecatorii, o fi bine o fi rau ... bine nu e cu certitudine mai ales ca se vede ce solutii dau unii dar totusi pe justitie am inaintat mult.
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#2535 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2012 - 12:45

da.
o buna parte din vina creerii mutantului usl o are chiar basecu.
ii va aduce pe pesedisti la putere, exact lucrul impotriva caruia a luptat in primul rand. cel putin conform declaratiilor electorale.
  • 0

#2536 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 23 aprilie 2012 - 05:40

Impotriva a ce a luptat ?!?!? Primul guvern Boc, de care s-a declarat mandru ca e transparent si a varsat o lacrima cu acea ocazie nu era format din psd si pdl .... lasa-ma cu "luptele" astuia
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#2537 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 23 aprilie 2012 - 08:06

IliesCu
IliEscu
ConstAntinescu
IliescU
BaS escu
BasEscu
AntoneScu
.....C.....
......U....

Exista oameni pentru care politica nu e universalitate ci doar legitima aparare. Cesare Pavese 28 februarie 1944
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#2538 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 mai 2012 - 03:48

habemus guvernus.
se putea mai bine da si mai rau.

da sa nu-l lasam pe asta "vechi" sa plece

Guvernul a aprobat in sedinta de marti diminuarea cu circa 15,9 miliarde lei a creditelor de angajament aferente Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), masura avand efect asupra creditelor bugetare pana în anul 2020, potrivit unei Hotarari de Guvern aprobata marti de Executiv.

Practic, pentru proiectul "10.000 km. drumuri judetene si de interes local", promovat de fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, resursele financiare se vor reduce substantial.

Potrivit proiectului, incepand cu data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta, sub sanctiunea nulitatii absolute, nu vor mai putea fi incheiate contracte finantate in baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.105/2010 pentru aprobarea Programului national de dezvoltare a infrastructurii. Exceptie fac pachetele de lucrari/servicii pentru care rezultatul procedurii de achizitie publica a fost comunicat anterior datei de intrare in vigoare a ordonantei de urgenta aprobata de Guvern.

Pentru proiectul prioritar "10.000 km. drumuri judetene si de interes local", au fost incheiate, pana in prezent, patru contracte de lucrari in valoare de 2.939.757.614,02 lei (inclusiv TVA), pentru judetele Arad, Bihor, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Maramures, Bistrita Nasaud, Buzau si Vrancea si au fost atribuite, urmand sa fie semnate, alte patru contracte de lucrari in valoare 1.270.110.803,33 lei (inclusiv TVA), pentru urmatoarele judete: Arges, Brasov, Dambovita si Teleorman.

Redimensionarea PNDI a devenit o necesitate în conditiile constrangerilor bugetare, pentru asigurarea echilibrului si stabilitatii economico - financiare si pentru respectarea angajamentelor asumate de Guvernul Romaniei cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.
  • 0

#2539 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 02 mai 2012 - 01:05

Ce dragut! Dar pentru USLasi este ok, nu e nevoie sa ne panicam.
  • 0

#2540 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 mai 2012 - 09:13

Astia au ceva cu bisericile
http://www.gandul.in...ricilor-9587399
Guvernul demis vrea să aloce peste 33,6 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru construcţia şi repararea lăcaşelor de cult, cu argumentul că acestea au fost afectate de zăpezile din ultima iarnă, proiectul de hotărâre privind alocarea banilor fiind inclus pe agenda şedinţei de miercuri.

intre timp, crin ma linisteste : steaua lui a apus incepand cu 2010

http://www.realitate...nal_938510.html
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că din proiectul pentru uninominalul pur pe care l-a iniţiat cu Victor Ponta a fost scos pasajul privind reducerea numărului de parlamentari la 300 pentru a "maximiza şansele de succes" ale legii.

• 0

#2541 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 03 mai 2012 - 08:07

• 0

#2542 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 11 mai 2012 - 06:05

Cica cu cine ar putea ponta sa-l inlocuiasca pe mang

Imagine amplasata
  • 0

#2543 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 11 mai 2012 - 09:20

De azi suntem in campanie electorala... :(

Cred c-o sa ma distrez de minune! :)
Prima ... era sa mor de ras...

Imagine amplasata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Parca nu era nebuna...
  • 0

#2544 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 11 mai 2012 - 09:28

Parca nu era nebuna...

Cine e ... ca habar n-am ???
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#2545 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 11 mai 2012 - 09:33

Pffffff....'Sulfamida'... :lol: :lol: :lol:
  • 0

#2546 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 11 mai 2012 - 09:54

who the fuck is:

'Sulfamida'

???

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 11 mai 2012 - 09:54

• 0

#2547 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 11 mai 2012 - 10:10

Luceafarule, Sulfina Barbu! :D
  • 0

#2548 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 11 mai 2012 - 10:25

Ok ... m-am documentat ... am mai auzit de numele asta ... da' nu stiam cum arata persoana ...

Luceafarule

... ori tu vorbesti / scrii in dodii ... ori eu sint complet depasit de situatie :(
  • 0

#2549 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 11 mai 2012 - 10:35

Cateodata, in mintea mea sunt foarte spiritual, precum in acel moment. Adica necunoscand un astfel de personaj precum sulfamida, mi s-a parut ca acolo departe te asemeni cu Luceafarul:

Trăind în cercul vostru strîmt
Norocul vă petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor şi rece

Profunda, huh?! :lol:
  • 0

#2550 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 18 mai 2012 - 03:32

http://revistapresei...ze-naturale.htm

Romania trebuie sa afle mai intai daca dispune de gaze de sist, inainte de a lua masuri in privinta modului de exploatare. Declaratia a fost facuta de ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Mark Gitenstein, intr-o editie speciala a emisiunii "Plus Unu", de la TVR Info. Ambasadorul a precizat ca cetatenii americani platesc o cincime din cat dau romanii pentru gaze naturale, ca urmare a descoperirii gazelor de sist. Referitor la moratoriul instituit de Guvernul Ponta asupra gazelor de sist, ambasadorul american a spus ca va dori sa afle motivatia acestei decizii si cum intentioneaza Executivul sa procedeze mai departe.

Si ne garanteaza nenea asta
1.exploatarea "ecologica" a gazelor de sist
2.faptul ca vom plati de x ori mai putin la gaze ?
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi