In Arad...
D'ale lumii noastre politice
Scris 26 octombrie 2014 - 07:43
Scris 27 octombrie 2014 - 05:10
"Pretul cadourilor electorale pe care le face acum Guvernul se ridica la 1-1,5 miliarde de euro, care in loc sa se duca in investitii, deci in locuri de munca, s-au dus la bugetari, la pensionari, la profesori, la mame. In acelasi timp, datele Comisiei Europene arata ca in ultimul an s-au pierdut in Romania cam 100 de mii de locuri de munca. Sunt lucruri corelate, in economie lucrurile nu se intampla pur si simplu, sunt legate, pretul acesta este si trebuie sa-l stim", a explicat Moise Guran.
Scris 27 octombrie 2014 - 01:20
Bwahahahahahah ...
CU SUNET !
Ecoul lui “Ponta presedinte” in Piata Mare - Sibiu
http://www.youtube.com/watch?v=vo_0-YlZ6WQ
Scris 28 octombrie 2014 - 10:59
Scris 02 noiembrie 2014 - 10:16
Vin de la vot - dupa feţele celor care intra si ies de acolo, majoritatea covarsitoare pensionari sacoşizaţi recent, o sa intram intr-o perioada neagra de vreo 5-10 ani.
Scris 02 noiembrie 2014 - 05:19
Optimistule! Chiar crezi ca vom mai iesi din perioada neagra?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 02 noiembrie 2014 - 08:01
~47% din cei care au votat pana acum sunt pensionari.
Nu, o sa iesim, pentru ca va trebui sa ne aliniem la un moment dat la grupurile de interese din UE.
Dar, din pacate, prea tarziu pentru noi.
Scris 02 noiembrie 2014 - 10:36
Scris 02 noiembrie 2014 - 11:04
Monitoare, monitoare...
Scris 02 noiembrie 2014 - 11:23
Gresit, e invers.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 03 noiembrie 2014 - 01:31
acum sa va vad,cu noul presedinte......va futhe cu phula-ndoita....
Scris 05 noiembrie 2014 - 01:55
Scris 06 noiembrie 2014 - 03:09
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 06 noiembrie 2014 - 03:36
Parerea mea este ca traficul de marfuri pe roti ar trebui taxat la singe.....Cele mai mari accidente se produc din pricina camioanelor,plus mizerie plus mizerie in parcari,plus,plus.....Germania realizeaza ca si la ei a devenit o cocina din pricina acestui fenomen,si reactioneaza ca atare......
Scris 06 noiembrie 2014 - 04:09
http://economie.hotn...sizata-unii.htm
Liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, principala optiune vehiculata de PSD pentru functia de prim-ministru daca Victor Ponta va fi ales presedinte, a declarat, in urma cu o saptamana, ca viitorul guvern va trebui sa reconsidere actuala cota unica de impozitare de 16%, pe care o considera "fetisizata" de catre "unii".
Scris 06 noiembrie 2014 - 05:46
Asta e tare... si cine o zice... si cum... si... băăăăăă, care-i ai stins lumina?
Scris 07 noiembrie 2014 - 11:09
Cota unica e probabil singurul lucru bun pe care l-a facut guvernarea Tariceanu. Investitii ioc, au angajat birocrati fara rost si in general au irosit purcoiul de bani disponibil.
Are dreptate in ceea ce spune, taxele si impozitele la noi nu sunt f mari ca si procentaje si e ireal sa ne asteptam sa avem sistem de sanatate si invatamant ca in afara atunci cand cheltuim de zeci de ori mai putin.
Scris 07 noiembrie 2014 - 12:45
Taxele pe munca, pe salar sunt foarte mari.
Scris 10 noiembrie 2014 - 08:47
http://www.gandul.in...-ponta-13520057
„Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. (...) Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. (...) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”, îi ameninţă Govor, potrivit unei înregistrări obţinute de Gândul.
Scris 10 noiembrie 2014 - 10:32
Putea sa mai adaugi si ce am pus mai jos..Oricum o sa avem jun nou presedinte. Daca punem pe langa ce a spus la Baia Mare omul ala la ce a spus Mazare la Constanta putem sa ne facem o idee..Oricum zarurile sunt aruncate, se stie deja rezultatul.
Mazare
" Voteaza cu cine cred ca au vazut ca le merita interesele si afacerile si asta vreau sa le explic - cu Ponta, cu Tariceanu si cu mine o sa le mearga in continuare, cu Iohannis nu", a afirmat Mazare la sediul central al PSD"
sedintea PSD Satu Mare.Mircea Govor
„Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. ..............
Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (...) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul”.............
„Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare (...) În faţa secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere.
Scris 11 noiembrie 2014 - 08:13
Scris 11 noiembrie 2014 - 09:27
Sa-i futa cainii
Scris 11 noiembrie 2014 - 10:12
Da ce'ai cu cainii?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 noiembrie 2014 - 12:48
pejte,tu de ai fi ciine sau om ai fute asa ceva?
Scris 11 noiembrie 2014 - 03:39
Nici eu n-am !
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi