Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2051 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 10 iulie 2011 - 11:19

va suflati in .. ureche unu la altul, va ridicati in slavi si apoi dati cu hua ca a strans Bute mana lu' Udrea? mari oameni, mari caractere...
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#2052 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 10 iulie 2011 - 11:27

va suflati in .. ureche unu la altul, va ridicati in slavi si apoi dati cu hua ca a strans Bute mana lu' Udrea? mari oameni, mari caractere...

Inteleg ca intelectual nu poti produce argumente si acum vii cu replici d'astea.

Eu am fost educat sa nu vorbesc despre oameni a caror situatie nu o cunosc. Poate tu nu. Imi pare rau pentru tine, sincer.
  • 0

#2053 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 11:42

chiar crezi ca o sa stau sa ma cert cu tine pe banii pe care nu ii produce pejte? asta ti se pare discutie intelectuala? :D

departe de mine intentia de a analiza aici situatia financiara a vreunui membru, m-am luat de pejte doar pentru ca a facut pe interesantul spunandu-ne sa ne caram daca nu ne convine... sau poate m-am luat de el din obisnuinta... :D
  • 0

#2054 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 10 iulie 2011 - 11:49

Bai io v-as baga pe amandoi intr-un tico (sofer pejte) sa mergeti asa o zi intreaga si sa discutati. V-as lua si manerele de macaralele de la geamuri ca tot fumati amandoi ca furnalu' . Ati deveni prieteni la catarama, basca 3-4 zile de forum fara voi 2 ( de la tigari ) :D
  • 0

#2055 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 11:54

cred ca am da si jos vreo 10 kile fiecare :D :D :D
  • 0

#2056 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 iulie 2011 - 11:57

Adevarul crunt e ca solutia ideala e plecarea, doar ca nu prea te mai primeste nimeni.

In privinta lui pejte, parerea mea e ca lipsa de experienta il face ca uneori sa vada lucrurile in mod eronat. Nu stiu daca noi la varsta lui aveam alti "ochi", dar tind sa cred ca NU.
  • 0

#2057 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 iulie 2011 - 12:11

In privinta lui pejte, parerea mea e ca lipsa de experienta il face ca uneori sa vada lucrurile in mod eronat.

Am afirmat vreodata ca parerea mea sau viziunea mea asupra anumitor lucruri ar fi una corecta? :D
  • 0

#2058 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 12:13

Adevarul crunt e ca solutia ideala e plecarea, doar ca nu prea te mai primeste nimeni.

Perfect ADEVARAT si cat se poate de trist :D
  • 0

#2059 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 12:38

Puneti-va kinderii sa invete cat mai multe limbi straine. Daca continua sa se imputa pe aici, macar sa aiba un mare avantaj daca vor s-o taie. Cei cu adevarat valorosi vor avea mereu portile deschise oriunde. Cand voi avea copii, asta va fi o prioritate in scolarizarea lor
  • 0

#2060 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 iulie 2011 - 12:39

Cand voi avea copii

Da chiar... ?:D
  • 0

#2061 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 12:44

toate la timpul lor mister crap :D
  • 0

#2062 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 07:14

În ultimii doi ani, televiziunile relatau faptul că Lucian Bute şi-a "găsit succesul în pribegie". Moderatorii reproşau faptul că, de-a lungul meciurilor pe care le-a câştigat, nicio instituţie din România, de stat sau particulară, nu s-a înghesuit să organizeze la Bucureşti o gală grandioasă pentru sportiv. Anul trecut, când unul dintre ministerele guvernului anunţa că s-au găsit bani pentru Bute, discuţiile s-au reluat iarăşi. "De unde vin banii?" sau "Costă prea mult!" au fost replicile cu care evenimentul "Campion pentru România" a fost întâmpinat în fluxurile de ştiri ale televiziunilor. Mulţi refuzau însă să creadă că cele 1.93 milioane de euro, bani europeni, nu puteau fi folosite în alte scopuri decât pentru promovarea brandului turistic al României.

Dacă gala nu s-ar fi organizat, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDTR) ar fi trebuit să înapoieze banii Uniunii Europene. Dacă aloca suma altor proiecte, altele decât cele pentru promovarea turismului, ministerul ar fi trebuit să se caute în buzunare şi să restituie banii.

.......

Cu privire la contractul încheiat de MDTR şi firma lui Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, trebuie precizat faptul că "SRL-ul" este singurul autorizat din România pentru organizarea unei gale sportive. Promovarea României ca destinaţie turistică în cadrul acestui eveniment a costat 1.93 de milioane euro, fără TVA, din care 590.000 de euro au fost plătiţi pentru expunerea brandului naţional turistic pe ringul de box la meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy.

"Europlus Computers", firma lui Obreja, a obţinut de la forurile internaţionale de box toate aprobările necesare pentru ca gala să poată avea loc la Bucureşti. Covorul roşu de la Romexpo a fost călcat însă în picioare sâmbătă seara de politicieni sau de oamenii de televizune care, până acum câteva luni, au arătat cu degetul spre "Gala Bute". "Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nu l-a oprit nimeni pe Dan Voiculescu să sponsorizeze un meci de box. Şi nici de acum înainte nu o să-l oprească", a declarat ministrul Turismului, Elena Udrea, făcând aluzie la faptul că trustul deţinut de acesta a criticat mereu contractul dintre MDTR şi firma lui Obreja.

Despre momentul de la finalul partidei de box, când publicul a reacţionat cu huidueli la gestul lui Bute de a-i mulţumi Elenei Udrea, aceasta a spus: "Îmi pare rău că oamenii s-au adresat aşa unui om care s-a implicat luni de zile ca acest meci să fie la Bucureşti".

.......

Şi Rudel Obreja s-a arătat indignat de reacţiile apărute în presă după meci. El a catalogat drept "atacuri murdare" acuzaţiile pe care le-a primit ca urmare a organizării galei lui Bute. Conducătorul FR de Box a promis că va demonstra în curând, cu acte, că nu au fost cheltuiţi bani publici pentru acest eveniment. Obreja a mai precizat că scandalul l-a mânhnit nespus pe Bute, care îşi dorea de mult timp să boxeze în faţa fanilor români. "Este regretabil că au apărut asemenea lucruri murdare. S-au scris şi s-au spus numai minciuni, neadevăruri! Lucian a fost foarte dezamăgit, pentru că îşi dorea de atâta vreme să lupte în România şi nu se aştepta la aceste lucruri. Nu avea rost ca evenimentul să fie umbrit de aceste minciuni", a declarat Obreja pentru EVZ.

Preşedintele Federaţiei Române de Box a mai spus că instituţia pe care o conduce nu poate să organizeze astfel de evenimente: "Am văzut că unii au spus că gala ar fi trebuit organizată de strict către Federaţia Română de Box, şi nu de MDTR. Dar nicăieri în lume federaţia nu organizează un astfel de eveniment! Gala n-a fost organizată din banii publici, ci din fondurile europene destinate promovării imaginii României în lume!".

......

În opinia lui Obreja, banii din fondurile europene au fost cheltuiţi cu folos. El a mai declarat că, din banii contractaţi de la UE, MDTR a cheltuit până acum doar trei milioane de euro. "Banii se pierd dacă nu sunt cheltuiţi într-o anumită perioadă de timp. Ei nu pot fi folosiţi nici pentru spitale, nici pentru şcoli, nici pentru alte federaţii sportive, aşa că nu am păgubit pe nimeni", a mai spus Obreja. Preşedintele Federaţiei de Box crede că gala a fost un succes pentru promovarea brandului turistic, în condiţiile în care meciul a fost transmis în multe ţări, iar la Bucureşti au fost prezenţi la jurnalişti din toată lumea. "Toată lumea a avut de câştigat: Bute, boxul românesc, dar şi brandul naţional", a încheiat Obreja.

SURSA
  • 0

#2063 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 11 iulie 2011 - 07:37

Ei nu pot fi folosiţi nici pentru spitale, nici pentru şcoli, nici pentru alte federaţii sportive, aşa că nu am păgubit pe nimeni", a mai spus Obreja. Preşedintele Federaţiei de Box crede că gala a fost un succes pentru promovarea brandului turistic, în condiţiile în care meciul a fost transmis în multe ţări, iar la Bucureşti au fost prezenţi la jurnalişti din toată lumea. "Toată lumea a avut de câştigat: Bute, boxul românesc, dar şi brandul naţional", a încheiat Obreja.

In cate tari a fost transmis evenimentul si cati telespectatori l-au urmarit ??
http://www.evz.ro/de...eni-936814.html

ce spune evenimentu ?
Meciul Bute - Mendy va fi văzut de 400 de milioane de oameni
Gala de box ''Campion pentru România'' (sâmbătă, ora 22.00, în direct la Pro TV), care va culmina cu partida dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy, pentru titlul mondial IBF, va fi urmărită în peste 80 de ţări, audienţa estimată de organizatori fiind de aproximativ 400 de milioane de telespectator

no, ai inteles acuma care e smenul ???
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2064 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 07:39

Cu atitudinea asta, nu va mirati ca suntem praf si pulbere .... :D
  • 0

#2065 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 08:09

:D
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2066 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 08:15

Puneti-va kinderii sa invete cat mai multe limbi straine. Daca continua sa se imputa pe aici, macar sa aiba un mare avantaj daca vor s-o taie. Cei cu adevarat valorosi vor avea mereu portile deschise oriunde. Cand voi avea copii, asta va fi o prioritate in scolarizarea lor

Prin "valorosi" ai vrea sa spui ELITE.... Dar de ce numai elitele trebuie sa o duca "bine"? Nu sunt o persoana care sa creada in destin, Dzeu sau alte chestii, dar pe zi ce trece devin din ce in ce mai convins ca norocul este un element care chiar face diferenta. Asta nu inseamna ca daca ai mancat c*cat cand erai mic o sa traiesti de vis... ci doar ca daca nu e si un dram de noroc chiar nu ti se leaga nimica... :D

Eu imi doresc sa fac copii norocosi.
  • 0

#2067 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 08:50

Fara baza degeaba. Fara un dram de noroc cum bine zici, degeaba. De prima ma pot (trebuie) ocupa :D
  • 0

#2068 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 09:23

:blink:

Uita-te ACUM pe B1, poate vei intelege si tu ceva ....
  • 0

#2069 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 09:56

Ultimele secunde au fost cele mai TARI ! :blink:

Te doare scopul nene, in ce tara de KAKAT putem trai !!!!
  • 0

#2070 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 11 iulie 2011 - 10:34

nu m-am uitat pe B1. despre ce s-a vorbit ?
inca n-am raspuns la intrebarea mea. dar nu il mai astept.
  • 0

#2071 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 12 iulie 2011 - 09:41

Ca sa ma bag si eu in s(z)eama...

Eu tot nu inteleg care sunt meritele Nutzei si a onor ministerului in aducerea galei in Ro? :blink:
Din materialul pus de Relu mai sus reiese ca ~ 2.3 Mil.oiro au fost platiti pentru publicitatea brand-ului de tara si astfel, promovarea turismului. Bravos.
S-a vehiculat suma de max. 3 Mil. oiro pentru gala.
Deci doar 700 K ca sa faci o gala cu centura pe masa ... :blink:

Sa fim seriosi, suma asta e mizilic pentru organizarea galei. :blink:
Deci de ce isi aroga meritele ?!?

Ceva e putred si candva se va afla...
Totul e pe malai, malai gros si nu din foi de plastic la leul nostru!

Si ca info de fapt divers. La cateva ore dupa meci si salutarea suportilor de la Universitate, cine se bateau pe spate si se felicitau si inchinau pahare cu beutura (doar se hidratau...) la Fratelli?
Bute si cu Mendy..."ori suntem profesionisti, ori nu mai suntem!"
  • 0

#2072 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 12 iulie 2011 - 10:09

Mama lor de jurnalisti de doi lei.

@Monitor
Vezi aici explicatiile. Nu era Mendy, era cineva din stafful lui Bute care seamana cu Mendy.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#2073 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 12 iulie 2011 - 10:10

pai stai asa banii platiti pt promovarea brandului romanesc nu s-au dus tot pe gala? nu e vorba de nici un merit al Elenei... ea a reprezentat doar Statul...ATAT! gestul de a multumi reprezentatului statului mi se pare firesc. Este insa discutabil modul in care s-a facut acest gest.... Reactia publicului a fost una normala avand in vedere ca lumea este sictirita de clasa politica....
  • 0

#2074 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 12 iulie 2011 - 10:32

... nu e vorba de nici un merit al Elenei...

Atunci de se se lauda singura?
"... Pe de altă parte, am reuşit să le satisfacem dorinţa românilor de a-şi vedea campionul boxând acasă. Canada îl adoră, canadienii îl consideră al lor, iar noi nu am fost în stare să îi transmitem meciurile. Am îndeplinit şi dorinţa lui Lucian Bute de a boxa în faţa românilor săi şi de a le oferi acestora un spectacol sportiv aşa cum nu au mai văzut până acum...."

SURSA

Si AICI :
"...Mai ales vreau să mulţumesc echipei MDRT, care a găsit şi a pus în practică soluția finanţării acestui regal sportiv, chiar lucrând sub presiunea atacurilor furibunde ale angajaților lui Voiculescu.
..."

Si intreb din nou, care finantare a galei, ca s-a platit promovarea turistica - pe care n-o contest?
  • 0

#2075 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 12 iulie 2011 - 10:47

mosule, statul - ministerul turismului - a fost sponsor principal... cu milioanele alea date pt promovarea brandului de tara. Asta e toata sfaraiala. Si "am reusit" este si o forma de plural.... bine, asta cand reusesti sa vezi padurea de uscaturi si sa lasi carcoteala deoparte.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi