D'ale lumii noastre politice
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:04
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:06
Revenind la Nastase, daca tot e cel mai scolit din clasa politica, un masterat de 2 ani nu cred ca i-ar displace.
Mai exerseaza si el parandaratu.
Scris 30 ianuarie 2012 - 10:38
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 31 ianuarie 2012 - 12:02
Scris 31 ianuarie 2012 - 11:45
Revenind la Nastase, daca tot e cel mai scolit din clasa politica, un masterat de 2 ani nu cred ca i-ar displace.
Lui Nastase i se poate reprosa orice, mai putin faptul ca nu are studii sau ca nu are suficient IQ
"Este căsătorit cu Dana, fiica liderului comunist Angelo Miculescu, și are doi copii: Andrei și Mihnea. A fost în prealabil căsătorit cu fiica unui alt lider comunist, Grigore Preoteasa.
Absolvent al facultăților de Drept (în 1973) și Istorie-Filozofie (în 1978) de la Universitatea București, a trecut pe rând prin mai multe funcții, ca jurist, profesor, si președinte al diferitelor organizații care se ocupă cu dreptul și relațiile internaționale. Dintre activitățile profesionale sunt de amintit:
între 1973 și 1990 deținerea calității de jurist cercetător la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române.
între 1977 și 1979, mai apoi între 1984 și 1985 calitatea de profesor asociat de drept internațional public la Academia de Studii Economice din București.
în 1980 stagiul de specializare la Divizia pentru drepturile omului și pace a UNESCO; mai apoi la International Research Institute for Peace din cadrul Norwegian Institute of International Affairs din Oslo.
din 1984 calitatea de coordonator de studii la Institutul Internațional pentru Drepturile Omului din Strasbourg.
în 1987 obținerea doctoratului în drept, specializarea drept internațional public, la Universitatea din București.
din 1990 calitatea de profesor de drept internațional public la Facultatea de Drept a Universității din București
între 1990 și 1992 calitatea de președinte al Fundației Europene „Nicolae Titulescu” din București.
din 1992 calitatea de profesor de drept internațional public la Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din București
între 1992 și 1997 calitatea de profesor de drept internațional public la Facultatea de Drept a Universității „Titu Maiorescu” din București
în 1994 calitatea de profesor asociat de drept internațional public la Universitatea Sorbona din Paris
De asemenea, Adrian Năstase mai este și membru al Societății Franceze de Drept Internațional și al Societății Americane de Drept Internațional.
Ca autor s-a remarcat prin peste 150 de studii de Drept internațional, publicate în reviste din țară și străinătate, fiind autorul și a peste 140 de comunicări și expuneri prezentate la întâlniri internaționale, dintre care cele mai recente publicate sunt Ideea politică a Schimbării, Drept Economic Internațional II, Umor parlamentar, România și noua arhitectură mondială, Construcția Europeană și supremația Constituției, Tratatele României (1990-1997), Drepturile persoanelor aparținând minorităților naționale, Reglementări în dreptul internațional, Batălia pentru Viitor, România-OTAN 2002, NATO Enlargement."
Scris 31 ianuarie 2012 - 12:53
nu ai inteles la ce forma de "masterat" s-a referit oaspetele, in traducere libera zicea ca nu i-ar strica doi ani de licentiere la universitatea Bulau SRL, la oricare din filialele rahova, jilava, gherla, poarta alba ...
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 31 ianuarie 2012 - 01:05
PS: Nu ca as fi fun dar ma amuza cum chestiile se fac asa ca vezi Doamne ia uite, l-am arestat pe ala...
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 31 ianuarie 2012 - 01:06
Scris 31 ianuarie 2012 - 01:19
@egdf
nu ai inteles la ce forma de "masterat" s-a referit oaspetele, in traducere libera zicea ca nu i-ar strica doi ani de licentiere la universitatea Bulau SRL, la oricare din filialele rahova, jilava, gherla, poarta alba ...
Am inteles perfect. Eu imi continuam ideea, si cum el a ridicat mingea, eu am inscris
Din cati sunt pe eidrian nastase l-au gasit. Hai ca e chiar funny, asta cred ca a furat 1% din cat fura jigodiile astea. Justitia curului...
PS: Nu ca as fi fun dar ma amuza cum chestiile se fac asa ca vezi Doamne ia uite, l-am arestat pe ala...
Paine si circ
Scris 31 ianuarie 2012 - 02:46
Din cati sunt pe eidrian nastase l-au gasit. Hai ca e chiar funny, asta cred ca a furat 1% din cat fura jigodiile astea. Justitia curului...
deja ii minimalizezi realizarile, sa nu uitam totusi, ca printre multele realizari, si stiu inHouse ca-s multe rau, heidrian a fost "privatizatorul" petrom-ului ... daca nu stii cum a decurs privatizarea du-te la pompa si uita-te la pret
gandeste-te si la pretul de top al privatizarii 1.4mld dolores, din care vreo 600 s-au platit statului si restul au fost investitii in companie, adica mai putin decat cam cat fac aia intr-un an multumita redeventelor fixe stilulate de contract pentru extractie ... care redevente sunt fixe ca asa a vrut heidrian, in loc sa fie raportate la preturile internationale minus cost de extractie sau sa se partajeze productia, adica cam cum se face peste tot in lumea civilizata, mai putin tarile bananiere africane detinute de companii private
romulanul heidrian a furat mai mult decat jigodiile actuale, mult mai mult, diferenta majora a fost ca la el existau niste izvoare mult mai bogate de exploatat decat la astia, si implicit nu erau la fel de usor de vazut, ar fura si actualii mai mult daca ar avea de unde si daca ar stii cum, aicea din nou scolarizarea superioara lui heidrian isi spune cuvantul
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 31 ianuarie 2012 - 02:52
Nu ma oftic decat ca tot banetul pe profit se duce la austrieci (vorba bine) in loc sa ajunga pe la bugetul nostru. Ca benzina cam tot pe aici ar fi costat, indiferent cine si cum o privatiza, dar macar statul roman primea mai multi bani.
Da, poate i-ar fi cheltuit aiurea, dar ii primea statul roman.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 31 ianuarie 2012 - 02:53
Scris 31 ianuarie 2012 - 03:10
Scris 31 ianuarie 2012 - 03:26
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 31 ianuarie 2012 - 03:36
Asta e cu totul alta mancare de peste.nu zic ca nu trebuia vandut si nici nu zic ca pretul ar fi fost mai bun la combustibil, dar in mod cert nu trebuia dat pe alune, cel putin ce a fost la vedere, si in mod cert ar fi trebuit din redevente sa ajunga mult mai multi bani la buget
Petromul era poate cea mai sifonata companie de stat.Exact! Iar pe vremea aia benzina era doi lei. La propriu. Sau pe-acolo...deci de unde atata profit!
Vezi Petromservice, condus culmea de sindicalistu luca, care au fost 2.
Scris 31 ianuarie 2012 - 04:21
Aceasta postare a fost editata de egdf.power: 31 ianuarie 2012 - 04:21
Scris 31 ianuarie 2012 - 05:21
Petromul era poate cea mai sifonata companie de stat.
Vezi Petromservice, condus culmea de sindicalistu luca, care au fost 2.
cele mai sifonate companii de stat au fost, sunt, si vor ramane CFR cu subsidiarele, Hidroelectrica si Bancorex, eu nu cred ca s-a mai furat de undeva cat s-a furat, sau inca se fura din astea.
Scris 01 februarie 2012 - 01:26
Ma rog, "ne" adica noua, politicienilor romani...
Scris 01 februarie 2012 - 03:10
Nemţii sunt de părere că USL este o alinaţă extrem de fragilă, unită de speranţele electorale şi nu de programele de guvernare pe care le propun
auzi la ei sperante electorale,
sperante infractionale poate, de genu da sa iesim noi ca prea am stat pe tusa mult si numa ne-am uitat la bulangi protocalii cum rod toate oasele ... si sa mai potolim dobermanii astia de procurori de pe noi sa-i asmutim pe portocalii ...
asa se traduc sperantele electorale care unesc anusul contra naturii
ps:privind in retrospectiva mare retardat am fost cand am pus botu la revolutia bunului simt a lui chucky somnorosul
Aceasta postare a fost editata de mecea: 01 februarie 2012 - 03:11
Scris 06 februarie 2012 - 12:12
Scris 06 februarie 2012 - 01:39
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi