BMW 325xi
Scris 31 octombrie 2007 - 04:19
BMW 325xi - L6, 2.996 cmc, 218 CP.
Echipamentele standard:
Airbag-uri frontale şofer şi pasager
Claxon cu două tonuri
Sistem de control dinamic al forţei de fr�nare (DBC)
Sistem de control dinamic al stabilităţii (DSC), cu funcţii extinse
Sistem de control dinamic al tracţiunii (DTC)
Centuri de siguranţă faţă echipate cu sisteme de pretensionare şi limitatoare de sarcină
Centuri de siguranţă spate cu prindere �n trei puncte, cu role inerţiale şi sisteme de pretensionare
Sisteme de prindere ISOFIX pentru scaun de copil
Airbag-uri pentru protecţia capului faţă şi spate
Indicator runflat
Airbag-uri laterale pentru şofer şi pasager faţă, integrate �n spătarele scaunelor
Dispozitiv de detectare a prezenţei ocupantului pe locul pasagerului faţă
Triunghi reflectorizant şi trusă de prim ajutor
Echipamente exterioare �n culoarea caroseriei
Oglinzi retrovizoare exterioare �n culoarea caroseriei, acţionate electric, asferice,
cu pliere manuală, cu unghi larg de acoperire (pentru modelele �n 6 cilindri: �ncălzite)
Grilă ornamentală de radiator cu deflector cromat de pietre şi ramă cromată
Lămpi albe de semnalizare frontale
Jante din aliaj uşor Double-spoke de 16� 156
Ornamente interioare titanium mat
Ornamente praguri portiere cu sigla BMW �n finisaj crom mat
Fr�ne spate cu discuri ventilate
Fr�ne faţă cu discuri ventilate
Sistem de control la fr�narea �n curbe
Direcţie asistată
Transmisie manuală �n 6 trepte
Ţeavă de eşapament vizibilă, dublă, rotundă, pe st�nga, cromată
Bujii cu durată de viaţă extinsă (100.000 km sau maximum 3 ani)
Sistem VANOS pentru reglarea continuă a distribuţiei, pentru admisie şi evacuare
Catalizator cu oxidare cu flux ante-catalitic simplu
Valvetronic, distribuţie variabilă
Sistem de tracţiune integrală xDrive cu distribuţie variabilă a cuplului
Funcţie de stingere �nt�rziată a farurilor
Proiectoare de ceaţă, cu �ncălzire oglinzi retrovizoare exterioare şi spălător parbriz cu jet �ncălzit incluse
Lămpi albe de semnalizare laterale
Indicare forţă de fr�nare, prin ajustarea intensităţii lămpilor stop �n funcţie de forţa de fr�nare
Cotieră faţă, pe consola centrală, rabatabilă, cu compartiment de depozitare
Cotieră centrală spate, cu două suporturi pentru pahare integrate
Scaune faţă cu plase de depozitare pe spătare
Coloană de direcţie reglabilă pe �nălţime şi lungime, cu reglare manuală
Aer condiţionat
Geamuri termoizolante cu tentă verzuie, toate
Compartiment de depozitare �n consola centrală spate
Funcţie soft-light faţă, pentru iluminarea indirectă a zonei frontale a habitaclului
Suport pentru ochelari �n compartimentul de depozitare, anulat pentru cod opţiune 441 Pachet fumători
Imobilizator electronic (EWS IV)
Geamuri faţă şi spate acţionate electric
Buton Start / Stop
Trusă de scule, �n partea dreaptă a portbagajului
�nchidere centralizată cu telecomandă
4 m�nere de sprijin �n plafon, pliabile, cu arc, cuiere pentru sacouri la m�nerele spate
4 inele de ancorare �n portbagaj
Parasolare cu oglindă, cu capac glisant
Mufă AUX-IN, �n cotiera faţă
Radio CD BMW Business, cu decodor MP3
Indicator temperatură exterioară �n panoul de instrumente, cu lampă de avertizare şi avertizare sonoră la +3�C
Computer de bord, pentru afişare: - Consum mediu - Autonomie - Viteză medie - Oră / dată Verificare / Control
Optionale alese, in limita permisa de bugetul pt Corporate Car:
Pachet Avantaj, cuprinzind:
Volan �mbrăcat �n piele
Comenzi multifuncţionale pe volan
Proiectoare de ceaţă
Jante din aliaj uşor Double-spoke 156 (pentru 318i/d, 320i/d)
Jante din aliaj uşor Double-spoke 268 (pentru 325i, 325xi)
Pachet Confort:
Oglindă retrovizoare interioară cu efect heliomat
Extindere spaţiu pentru bagaje incl. sac pentru schiuri
Cotieră faţă, reglabilă
Sistem de control al distanţei la parcare (PDC) spate
Senzor de ploaie şi faruri cu aprindere automată
Aer condiţionat automat
Cruise control (4-cil.)
Radio BMW Professional
Vopsea metalizata
Tapiterie combinatie stofa/piele
Alarma
Kit pentru fumatori
Spatar bancheta spate rabatabil (include sac pentru schiuri)
Cotiera cu suport pahare pentru pasagerii din spate, suport telefon, ochelari
Scaune fata incalzite electric
Cotiera fata
Instalatie de spalare a farurilor
Faruri cu xenon
Regulator automat de viteze cu functie de franare
Radio BMW Professional
Detaliile de personalizare ale masinii sunt:
Culoare: A34 Arctic
Culoare interior (mixt piele-textil): FFB5 Blue
Tip jante: 156
Pretul de lista al masinii urca la 36,636 EUR ex-VAT, am avut o reducere frumusica pe care nu am voie sa o spun....
O sa revin mai pe seara cu niste poze sa va dati seama cum o sa arate. In ce priveste culoarea exterioara, va puteti face o idee aici.
O sa fie un sfirsit de an foarte tare, in 20 noiembrie soseste Megane-ul RS iar in 20 decembrie Bimmerul...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 31 octombrie 2007 - 04:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 octombrie 2007 - 04:35
La BMW au lansat-o azi in productie, si se pare ca pot sa traga niste sfori sa mi-o aduca mai repede (adica in 2 luni jumate...)....
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 31 octombrie 2007 - 04:41
Asa da.
p.s.--presupun ca-i firma ta fiindca ,altfel,cei care au aprobat o asemenea masina ,,de munca'' ....
Scris 31 octombrie 2007 - 04:44
Scris 31 octombrie 2007 - 04:48
Voiam sa ma leg nitel de o functie multinationala ...dar am zis sa nu te superi mai mult...
Felicitari pentru toate!
Scris 31 octombrie 2007 - 05:13
gata. te invidiez de doo ori !
ce om... ce masini...
felicitari. DIN NOU
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 octombrie 2007 - 05:30
Ok, benveu e pentru romania........ voi fi angajat.... insa sef pe Romania si alte 4 tari...
Pentru celelalte 4 ? :cunaooooo:
Scris 31 octombrie 2007 - 05:58
Astea sunt cele mai sarace tari din lume.
Cum imi strica unii ziua. Nu-i destul sa zica ce flota auto or sa aiba ,dar ne zic si functiile...
Ceva nevoi de manilulanti ? As fi multumit cu un cart pentru,,masina de munca''.
Auzi, 325xi...Pai o asemenea masina constituie birou,hotel,bla,bla...
Scris 31 octombrie 2007 - 06:31
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 octombrie 2007 - 07:43
bah, da ce colegi de forum am, sa-mi traiasca!!! bravo mah...
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 octombrie 2007 - 08:24
ACrew style
Scris 31 octombrie 2007 - 09:30
misto alegere o sa ai in weekend...hmm...r26 sau bimmer.....pare ca ninge, iau r26
Scris 31 octombrie 2007 - 09:54
Sa le stapinesti cu placere, si sa te bucuri de ele pina-ti vei lua altele MAI TARI !
Sa "moara" dusmanii tai ! :cunaooooo: :cunaooooo: :cunaooooo:
Scris 31 octombrie 2007 - 10:11
despre fotografie
Scris 31 octombrie 2007 - 10:27
Iar o veste ca cea data de frank, e mai eficienta decit 1 kg de "insecticid"...
Scris 31 octombrie 2007 - 10:37
Eu iti marturisesc ca te invidiez!
Scris 31 octombrie 2007 - 11:06
Ai un parc auto de invidiat
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 31 octombrie 2007 - 11:15
dotata bine, motor bun si destul de puternic, prestigiu, perfecta ca si corporate car. Alegerea a fost a ta sau a trebuit aprobare de mai sus? Daca da, ce te-a facut sa alegi acest model?
Nu stiu cum functioneaza, daca e corporate car ai voie sa pleci cu ea acasa sau sta la servici in parcare? Sa nu radeti de intrebarea asta dar intreb pt ca aici nu prea se practica sa se dea masina de servici, si daca exista, in general ea ramane in feicare zi la servici. Directori samd se considera ca au salariu destul de mare cat sa-si permita sa-si cumpere singuri masina fara sa fie necesar ca masina sa fie cumparata de companie insa in Ro am vazut ca e foarte des intalnita notiunea de "masina de/de la servici"
Scris 31 octombrie 2007 - 11:40
La ce masina ai de servici cred ca trebuie sa ne arati si secretara pe care o ai.Pe langa masina mea,masina mea de servici cred ca urmeaza si noua mea secretara. :ph34r_anim:
Scris 31 octombrie 2007 - 11:51
VW Passat B6
Scris 31 octombrie 2007 - 11:58
Masina de LA servici se da ca beneficiu, cu toate cheltuielile aferente platite (unii au doar limita de benzina pe luna), pe car eo iei peste tot cu tine. Ai obligatia sa o tii curata si ingrijita, in rest este ca si masina ta personala. Gama de masini este de la compacte pentru middle-management pana la medii-lux pentru top-management.
Frank SF: Faina alegerea, de ce ai ales Seria 3 si nu Seria 5?
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 01 noiembrie 2007 - 12:06
Bravo, felicitari! Inca o bijuterie in garaj. Te-ai facut colectionar de piese valoroase.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 01 noiembrie 2007 - 12:26
- tarile acoperite sunt, pe ling Romania, urmatoarele: Bulgaria, Moldova, Grecia i Macedonia.
- am avut o limita de suma si am avut de ales dintr-o lista de modele: Mercedes C-Class, BMW Seria 3, Volvo S60, Volvo XC70, Ford Galaxy, Ford Mondeo, Vw Sharan, Audi A6 Avant.
- nu voi avea sofer
- este corporate car parte din pachetul meu i pot s� o foloresc mereu
Inca ceva, voi avea benzina platita pina la o limita lunar, maina are motorul de 3.0.
Ce prere v face culoarea aleas?
Scris 01 noiembrie 2007 - 12:35
Tare strimtorati trebuie sa fi fost compania asta de ti'au impus bugetul ala se te incadrezi in el Acum, serios, ce altceva ai fi ales in plus fata de configuratia asta daca s'ar mai fi putut?
Sa te bucuri de ambele masini
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi