N-am mai postat de mult aici.
am facut diverse lucrari la masina (discuri noi fata, macarale la geam-uri, plus revizie) si merge f f bine, as indrazni sa zic ca merge ca noua, si in orice caz mult mai bine decit multe masini noi, actuale, cu care am avut ocazia sa merg. Are vreo 48.000 km.
Deci weekendul asta i-am lasat masina pe mina unui prieten, coleg de-al nevestii-mii, care e interesat sa o cumpere. Am ajuns la concluzia ca in vremurile astea chiar nu ne permitem sa tinem mai multe masini, pt ca si daca nu mergem mult cu ele, tot sunt costuri (impozite, revizii si mai ales RCA si Casco). Daca reusesc sa o vind, o sa ramin probabil pina la alte schimbari cu bimmer-ul BMW 325xi si cu Logan-ul 1.6 MPI Ambition ca masina de back-up, de mers la tara, de carat marfuri etc. Oricum amindoua sunt probabil nevandabile (bimmer-ul ca e pe benzina, 3 litri, cu manuala, n-are cocoasa dubla, nu e neagra cu piele bej iar logan-ul datorita timbrului de mediu al lui Ponta & Co. - bine macar ca Logan-ul nu e asa de costisitor de pastrat).
Nu inteleg totusi de ce ma atasez atita de fiare, dar desi inca nu am nici un raspuns de la tipul respectiv si m-ar ajuta foarte mult la bugetul personal si planurile de viitor sa reusesc sa o dau, totusi ma apuca deja o nostalgie si o serie de regrete....De ce m-oi atasa atita de fiarele astea?!