Mi-a placut de la inceput masina, iar dupa ce @Artanis m-a plimbat nitel cu Smart-ul lui chiar m-am hotarat sa mi-o cumpar
Am gasit-o pe NET, la un dealer, ne-am inteles pe mail, mi-a rezervat-o, bilet de avion la TAROM - doar 167 EUR - si in cateva ore deja o aveam :party1:
M-a surprins placut inca de la inceput, cand am constatat ca e in perfecta stare, nici cea mai mica zgarietura, mirosea a nou si mai avea o gramada de optionale pe care nici nu se mai obosisera sa le treaca in anunt, optionale pe care ai fi dat o mica avere la noi (faruri xenon, volan + schimbator + cotiera in piele)...
Iata o mica fisa tehnica:
Smart ForFour Passion 1.5 Benzina
Cutie automata steptronic (posibilitate de a schimba si manual)
ABS + ESP + ASR + 4 airbag-uri
109CP la 6000 rpm
1055kg
9.8s pana la 100km/h
pachete confort + sound (cotiera, volan, schimbator din piele, 6 boxe + subwoofer sub scaun sofer - se aude ingrozitor de bine)
oglinzi electrice si incalzite (mai rare la Smart)
faruri cu xenon pe faza scurta
Magazie 6 cd-uri sub scaun pasager
4 geamuri electrice
plafon de sticla, culisant, electric
roata de rezerva, in portbagaj
Din pacate nu are computer de bord
Dupa ce m-am obisnuit un pic cu cutia (nu mai condusesem o automata pana atunci), am inceput sa o apreciez cu adevarat. E foarte confortabila, mai ales in aglomeratie.
Iar motorul... I love it! Daca o calci pe acceleratie, devine o mica racheta, iar cutia schimba vitezele in 6800rpm.
Nu va zic cum suna si ce senzatii sunt la peste 5000rpm...
Mi-a placut asa de mult cum se conduce, ca de la Frankfurt pana la Bucuresti m-am dat jos doar sa alimentez si sa cumpar vignete, in total 19 ore de condus (de la 10 dimineata pana a doua zi la 5), in total 1780 km.
Nu am mers cu mai mult de 160 km/h, pentru ca nu cunosteam masina, dar are data ca viteza maxima 190km/h.
De asemenea sunt multumit de calitatea finisajelor si a materialelor de le interior.
Iata si cateva poze (sunt cele pe care le-a facut dealerul), eu inca nu am apucat sa-i fac:
http://www.garajul.r...o...si&img=1667
Aceasta postare a fost editata de VladG: 30 noiembrie 2007 - 11:47