Salt la continut

Fotografie
- - - - -

EURO 2008

• Please log in to reply
373 replies to this topic

#176 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 14 iunie 2008 - 04:33

Pai oaspetele nu s'a referit la rularea jucatorilor in meciurile cu Franta si Italia: "trebuiau rulati pana acum in meciuri oficiale, chiar si cu luxemburg, R.Stefan, Sapunaru, Cristea etc."

E drept ca daca ceva merge bine, e indicat sa lasi asa. Insa nu ai de unde sti ca o schimbare nu ar putea aduce o imbunatatire. Iar niste minute de joc nu ar strica nimanui, indiferent ca e cu o echipa mai slaba ...

sapunaru e o alternativa doar pt ca olandezii de la ajax il tin pe tusa pe ograru..altfel ar fi a 3a optiune, nu prea ai cand sa il rulezi
pe cristea l-am vazut cu muntenegru doar, insa el nu face nimic nici pe la dinamo, e destul de contestat si acolo
radu stefan a fost foarte slab cu muntenegru, e drept ca folosit pe o pozitie pe care nu e chiar stapan. cu toate astea nu ai ce sa incerci, rat a jucat foarte bine pe partea lui
un turneu e lung, faci lotul cat mai echilibrat sa ai alternative. sunt curios cu ce echipa vom incepe cu olanda
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#177 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 14 iunie 2008 - 04:44

D.p.m.d.v. am avea nevoie de (macar) 2 jucatori:
- (macar) un atacant veritabil, de clasa;
- un mijlocas ofensiv, cu viziune, f bun tehnic si care sa poata face fata unui efort sustinut pe intreaga partida.

Daca in cazul atacantului lucrurile sunt simple, l-ar inlocui pe Daniel Niculae; in cazul mijlocajului ar fi ceva mai greu de decis, pt ca altcineva ar trebui scos din schema.
S-ar juca cu un vf avansat (acel atacant), Mutu un al 2 vf, dar ceva mai retras si mijlocasul ofensiv in spatele lor.
Numai ca e usor de spus si mai greu de pus in practica, cand nu ai cu cine. Asta pt ca baza de selectie, trebuie sa recunoastem, nu e prea stralucita.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#178 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 14 iunie 2008 - 08:28

mie personal nu mi s-a parut mai slab in meciul cu Italia. nu ma refer la cel cu Franta. fiind parerea mea, o puteti contesta dar trebuie sa o respectati.
nu agreez sa fiu facut 'sfertodoct', chiar subtil.
Petre a rata o mare ocazie, e drept, dar la fel a facut si Nicolita, cu un dribling in plus.
la petre am mai apreciat cateva centrari, pe cand nicolita este limitat dpdv tehnic.

referirea la sapunaru si ceilalti nu am facut-o neaparat sugerand ca ei sint mai buni decat titularii de pe posturile lor, ci ca un repros facut lui piti ca nu a rulat un numar mai mare de jucatori, iar pe cei care corespundeau cat de cat nu le-a dat ocazia sa se afirme si in meciuri oficiale. nu zic ca in cele cu miza.

inca ceva : eu imi castig existenta ca farmacist. piti ca antrenor al selectionatei Romaniei.
dreptul la parere il am ca si orice cetatean al acestei tari.
iar el poate fi tras la raspundere pentru ce face. eu pot fi contrat, dar hai nu ma mai certati.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#179 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 14 iunie 2008 - 08:34

da...iar el deocamdata a reusit ce nu au reusit multi inaintea lui
tu il tragi la raspundere fara sa astepti rezultatul final....inainte de toate meciurile zici ca a selectionat prost
daca iese cum ai zis tu o sa spui, wow, pana si eu am vazut asta
daca nu nu.....fata de tine el e intr-o situatie in care pierde oricum...batem sau nu, el selectioneaza prost

referitor la petre..ia faza golului italiei..si vezi care a fost jucatorul indolent (sa nu spun altfel) care le-a acordat corner degeaba

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 14 iunie 2008 - 08:35

• 0

#180 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 14 iunie 2008 - 08:45

petre a scos si o faza importanta de gol. iar indolentul de la gol a fost ccel care trebuia sa-l marcheze pe panuci.

la Italia-Romania am fost multumit de tactica si joc, cu foarte mici exceptii. niciodata nu am criticat un joc care nu a avut loc. mi se pare usor imposibil.

dar se pare ca acest topic e apanajul finilor tacticieni. o sa imi rezerv dreptul sa ma mai gandesc daca postez ceva aici. nu prea avem voie sa ne impotrivim lui Pitzi.

eu mai zic ceva : daca in meciul cu Olanda nu o sa jucam cta mai ofensiv, o sa fim pierduti.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 14 iunie 2008 - 08:47

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#181 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 14 iunie 2008 - 08:49

eh, iti iei jucariile si pleci...ti-am zis..esti in pozitia ideala..
eu usor sa dai cu pietre cand grupa e asta...

ca sa iti citez un anonim, fin tehnician si el, dar nu prea a avut treaba cu fotbalul, la nivelul inalt nici atat

CE 2008 | 17:00 | Chivu spune că vom fi precauţi cu Olanda
Chivu: "Au atacat alţii cu olandezii şi au luat trei-patru"

:lol: numai bine in lumea optimista, a atacului cu orice pret

iar despre petre..iti inteleg febletea, doar ca iti discrediteaza un pic restul parerilor..a fost cel mai prost ieri de pe teren...insa nah, nu-ti place nicolita deloc, si daca ar da 3 goluri pe meci, petre ar fi dat 4 :D

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 14 iunie 2008 - 08:51

• 0

#182 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 14 iunie 2008 - 09:08

petre nu e flebetea mea. e doar arma mea impotriva lui piturca. evident ca il prefer lui nicolita. iar un meci poate fi diferit fata de celalalt.
nu e vorba ca imi iau jucariile si plec. eu mi-am spus parea aici. asteptam acelasi lucru din partea voastra. dar nu atacuri. singurul om care poate fi atacat e piturca. e singurul care decide vizavi de echipa nationala. noi doar povestim, si ar fi tare bine sa ne rezumam la atat.

totodata, piturca e si singurul care poate fi laudat. am spus mereu ca e un bun tactician. face meciuri foarte bune cu materialul avut la dispozitie, care nu e first class. dar tot de el depinde selectia. nu am vazut sa incerce lucruri noi. nu vrea sa riste, dar fara riscuri nu dai gol si nici nu poti sa asiguri continuitate echipei nationale.

cat despre atacul cu orice pret, nu retin sa fii zis asta. am zis doar ca tebuie sa fim mai ofensivi. asta nu inseamna ca vom juca cu 5 varfuri. doar sarcinile trasate de catre abilul conducator vor fi altele. mie mi-e foarte clar : trebuie sa castigam cu Olanda. meciul Italia - Franta nu se va termina 0-0, adica cu singurul scor care ne avantajeaza. inseamna ca trebuie sa castigam. nu putem castiga decat daca inscriem. daca piturca va gasi o modalitate de a face asta din aparare, jos palaria.
  • 0

#183 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 14 iunie 2008 - 09:39

evident ca il prefer lui nicolita. iar un meci poate fi diferit fata de celalalt.

:lol: ti-am zis, daca restul ideilor sunt perfect valabile si nimeni de pe lumea asta nu poate sustine si dovedi ca selectia a fost perfecta, ce zici aici e clar aiurea
ieri petre a fost cel mai prost, n-o spun doar eu, a mai vazut-o si aer curat, a vazut-o si pitruca, doar nu l-a schimbat degeaba. a luat craci ca in curtea scolii, a gresit la faza golului, si-a batut joc de o faza singur cu portarul (a asteptat probabil confirmarea de la piti ca are voie sa traga de acolo). nicolita a ratat de la 16m dar mingea i-a venit pe stangul si a trebuit sa si-o mute pe dreptul..lui petre i-a venit direct cum trebuie, dar degeaba.
mie imi place floretin, e un baiat ambitios, dar e iesit din forma, joaca intr-un campionat slab si se vede asta.
dar cum am spus mai sus, ai ceva cu nicolita si se explica atunci...e la moda se pare
  • 0

#184 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 15 iunie 2008 - 12:13

Mhey va stiu oameni seriosi pe amandoi, ce sens au niste contre inutile ?!!!?
Adicatelea daca voi nu vreti sa beti (ca de baut impreuna e cam greu datorita distantei) una-doua-noua beri reci, nu ma lasati nici pe mine ? :lol:
Aici discutam (ca mosi din Cismigiu sau de prin alte parti), chibitam, dar nu ne certam, combatem idei; oricum noi cu discutiile, iar ei cu faptele, indiferent bune sau rele. Acest topic nu-l consider a fi apanajul finilor tacticieni (peiorativ sau nu), macar pt faptul ca eu nu sunt unul dintre ei. Ca uneori, unul sau altul pune mai multa inflacarare sau suflet in sustinerea unui pct de vedere sau idei se prea poate, insa nu cred a fi si rau intentionat.
Este bine ca exista si pareri divergente, ar fi cam monoton si trist altfel, la fel si preferintele personale si ideile fiecaruia sunt diferite, si este bine sa fie asa, atata timp cat se desfasoara intr-o maniera cat mai constructiva.

In ceea ce-l priveste pe Piturca, eu unul nu pot spune ca-l agreez, chiar deloc; aceasta inca din vremea cand antrena Steaua. Insa trebuie sa recunosc ca, in ciuda unei baze de selectie mai mult decat precare si a inconsecventei in joc a celor catorva jucatori mai buni, dar si in ciuda faptului ca nu prea se leaga f bine jocul nostru, Piturca a reusit sa ne califice de pe primul loc din grupa, la europene (macar pana acum) nu ne-a facut de rusine si avem sansa noastra (fara a mai depinde de nimeni altcineva) sa ne calificam in sferturi.

In incheiere nu pot decat sa va ofer o bere rece virtuala si sa va invit sa strigam impreuna:
HAI ROMANIA !!!
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#185 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 15 iunie 2008 - 12:53

Una peste alta, nu avem cunostintele necesare sa-i putem reprosa ceva lui Piturca, asa ca va trebui sa ne luam dupa rezultate, care pana la ora actuala trebuie sa recunoasteti ca sunt foarte bune. Nu e usor sa califici echipa de pe primul loc, nu-i usor sa scoti 4 puncte cu Olanda in 2 meciuri, nu-i usor sa faci egal cu vicecampioana si campioana mondiala. Sincer sa fiu, am vazut aproape toate meciurile de la acest CE si nu cred ca exista antrenor mai bun decat Piturca. Nicio echipa cotata mai prost n-a facut surprize, in afara de echipa noastra. Deja, din punctul meu de vedere, ai nostrii au facut destul, chiar daca pierd urmatorul meci si sunt eliminati, tot merita aplaudati, inclusiv Petre, inclusiv Nicolita, cu atat mai mult cei care pleaca cu salvarea de la stadion pentru ca au luptat pentru o minge.

E normal sa ne dorim si mai mult, la cum au decurs lucrurile pana acum chiar putem spera la mai mult, nu exista echipa cu care sa nu putem juca de la egal la egal, cu ceva sansa putem ajunge departe.
  • 0

#186 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 15 iunie 2008 - 04:13

Nu au voie sa piarda ultimul meci cu scuza ca au facut destul,cum au facut alta generatie in 98 cu Croatia.Eu unu i-asi blama daca s-ar lasa pe ideea asta,insa la cata pofta de afirmare au,chiar nu cred sa fie macar unul din ei cu gandul asta.Sa piarda luptand pana la capat daca nu se poate altfel.Aste 2 egaluri sunt apa de ploaie fara calificare,numai romanii o sa le tina minte,pe cand o calificare in dauna campioanei si vice campioanei mondiale ar face furori in europa.
  • 0

#187 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 15 iunie 2008 - 04:19

am trait sa o vad si pe-asta

Goalkeeperul squadrei azzurra, Gianluigi Buffon, crede că olandezii ar trebuie să �i considere pe rom�ni nişte adversari mai puternici dec�t pe italieni sau francezi."Cine spune că Van Basten ţine să ne dea afară dintr-o lovitură at�t pe noi, c�t şi pe francezi? Dacă ne luăm după ultimele rezultate, olandezii poate ar prefera să mai �nt�lnească o dată pe una dintre noi �n semifinale", a spus Buffon.

• 0

#188 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 15 iunie 2008 - 10:10

sa va uitati in sectorul rosu la meciul Romania-Olanda .
O sa fiu acolo.
O sa va fac cu mana.Daca aveam tricou cu garajul.ro faceam o super reclama la forum.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#189 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 15 iunie 2008 - 10:13

Daca nu ceri .... Cind pleci din tara ?
  • 0

#190 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 15 iunie 2008 - 10:17

maine dimineata la 9:50 am avion de Brussel.
Nici tricou cu Romania nu mi-am luat ca nu am avut timp si decat azi am facut rost de bilet.
Imi cumpar eu tricou cu Romania de afara pe la vreo 70 de euro.

Aceasta postare a fost editata de nicukla: 15 iunie 2008 - 10:18

• 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#191 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 iunie 2008 - 10:25

Nasol, mai devreme de 8 miine dim. n-am cum sa-ti dau unu..... :D
  • 0

#192 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2008 - 10:28

OT:
Pai ... s'au mai facut tricourile alea?
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#193 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 iunie 2008 - 10:58

Oho, unii le-au si uzat ! Cred ca mai sunt citeva. Asa ca cine mai vrea sa zica.
  • 0

#194 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 15 iunie 2008 - 11:07

TURCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
incredibil final de meci
  • 0

#195 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 iunie 2008 - 11:37

Elvetia a luat 3 puncte pana la urma. Imi pare rau insa ca nu am urmarit Turcia - Elvetia. Am gasut primul gol al turcilor, dar nu ma asteptam sa mai poata sa dea vreun gol ... mai degraba ma gandeam la un contraatac al cehilor care sa incheie meciul. O sa caut pe net sfarsitul meciului, sigur a fost interesant
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#196 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 16 iunie 2008 - 12:15

Un final de meci interzis cardiacilor, in special celor cehi. :D
  • 0

#197 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 16 iunie 2008 - 12:21

...fotbalul ar trebui jucat de ruigbisti..si fotbalisti sa joace pantomima, ca sunt maestri la asta.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 16 iunie 2008 - 12:24

• 0
calator prin timp si spatiu...

#198 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 16 iunie 2008 - 08:32

da...oricum fotbalul e un sport in care nu patesti niciodata mai nimic, se joaca asa ca pt dsoare, ca baschetul
intreaba-l pe radoi daca a avut vreodata vreo problema...sau pe cech care aproape a murit

redevenind serios, eu sper sa se bage cartonas rosu pt simulari
  • 0

#199 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 16 iunie 2008 - 09:35

Un joc de gentlemani jucat de golani. Nu am zis-o eu, e veche. Eu zic din nou: de golani hyperplatiti. Hai, mai dati-mi la gioale, ca doar m-am jurat sa nu mai scriu aici...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#200 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 16 iunie 2008 - 09:37

aia cu jocul e adevarata si spusa de mult
aia cu hiper platiti e o viziune comunista :angry:
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi