Intalnire Bucuresti
#2976
Scris 16 iulie 2010 - 11:34
1) Aer Curat
2) Relu
3) tibitu
4) masterblaster + swift
5) the1
6) pejte
7) alias
8) Forester
9) Grinch
10) adytzu
11) Cristian (am vorbit cu el si vine)
12) Frank SF
Inseamna ca vom fi 13 persoane.
Ca meniu, inteleg ca se contureaza astfel:
- piept de porc sau ceafa bine impanata, eventual acompaniata de porumb fiert/copt - 1.5-2 kg; 10 buc
- pulpe de pui dezosate ~ 1 kg
- mici - 2x16 buc
- carnaciori de oaie afumati ~ 1 kg
- legume (rosii, ardei)
- paine
Ca bautura:
- bere - 18-20 buc
- bere fara alcool - 8-9 buc
- pepsi si pepsi twist - 3+1 buc (2L)
Cati soferi vor fi ? - pt a putea determina cata bere si cata bere fara alcool.
Vor mai trebui cumparate: farfurii si furculite de unica folosinta, servetele, carbuni+lemne+lichid pt gratar, un borcanel de mustar si unul de sare.
p.s.: pt desert/dulciuri, reiau ce am spus mai sus, daca nu vom avea unde sa le tinem la rece, este mai mult decat posibil sa nu reziste 5-6 ore la temp ambientala.
Sa nu cumva sa veniti cu idei de genul ca le punem in locul dozelor de bere in vreo lada frigorifica.
#2977
Scris 16 iulie 2010 - 11:36
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2978
Scris 16 iulie 2010 - 11:38
#2979
Scris 16 iulie 2010 - 11:39
#2980
Scris 16 iulie 2010 - 11:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2981
Scris 16 iulie 2010 - 01:03
Pai morcovii cei mai mari ii avem eu si slammer. Daca nu se potriveste nici asta ??
N-ai fost departe de adevar.
Cred ca deja ti-ai propus sa nu mai pui in veci mana pe ceva de la mine.
#2982
Scris 16 iulie 2010 - 01:15
#2983
Scris 16 iulie 2010 - 01:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2984
Scris 16 iulie 2010 - 04:47
Nu va spun traseul...ala e surpriza!
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 16 iulie 2010 - 04:48
#2985
Scris 16 iulie 2010 - 05:24
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 iulie 2010 - 05:30
#2986
Scris 16 iulie 2010 - 05:49
Aceasta postare a fost editata de ska: 16 iulie 2010 - 05:50
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#2987
Scris 16 iulie 2010 - 06:08
Băh băieţi, prajiturile la 35°C se vor face praf. De ce nu amânaţi cumpărarea lor direct de la cofetărie cât mai târziu. E foarte aproape de relu.
Apoi vă readuc aminte că e mai simplu să vină fiecare cu băutura lui preferată, va fi cald, se va consuma mai mult decât de obicei. Şi aşa Aercurat nu mai trebuie să care lucruri în plus, se concentrează la ce contează mai mult. El e maestrul gratarelor.
Sunt nişte sugestii, dacă vă interesează.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 16 iulie 2010 - 06:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2988
Scris 16 iulie 2010 - 06:09
p.s.: multumesc de apreciere.
#2989
Scris 16 iulie 2010 - 06:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2990
Scris 16 iulie 2010 - 06:28
Stie cineva de unde pot cumpara Stella Artois fara alcool?
Cred ca am si eu o lada frigorifica, cand si unde e nevoie de ea?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#2991
Scris 16 iulie 2010 - 09:33
Ciprian daca-mi permiti un sfat : la carne apreciaza cantitatea necesara tot pe bucati, inclusiv la ceafa si pulpe, e mai sigur.
Teoretic S.Artois se gaseste in orice supermarket
@Aer said :" Eu as fi degrevat daca s-ar mai ocupa si altcineva de pregatirile necesare ".
Cred ca ar fi ok de cumparat chiar duminica inainte de gratar.
#2992
Scris 16 iulie 2010 - 09:35
#2993
Scris 16 iulie 2010 - 09:54
1. Cum fiecare văd că bea altceva, e normal să-şi aducă ce doreşte. E uşor să cari o sticlă. În plus va fi foarte cald, întâlnirile de până acum nu-s un etalon, sigur se va consuma mai mult (excepţie fac posesorii de diesel, obişnuiţi cu pipetele).
2. Aercurat trebuie să pregătească măcar carnea cum ştie el mai bine şi ştie. Asta ar fi singura sarcină pe care nu o poate delega. Ştie să o aleagă, are de unde şi ştie să o pregătească, să nu mâncaţi opinci a doua zi. Dacă nu e stricat, să nu-l reparam, nu?
3. A spus că pt. ciuperci umplute nu are timp şi a şi dat reţeta, dacă vrea cineva să preia asta, ar însemna o chestie în plus pt. grătar. El nu mai are timp şi pt. aşa ceva din ce am înţeles. Outsourcing/externalizare cică am făcut ceva management la şcoală
4. La grătar are nevoie de ajutor destul de mult şi de companie evident. Iar, fiind foarte cald, e mai dificil să stai în picioare câteva ore în foc şi fum. Nu e un reproş la adresa celorlalţi, doar aşa o atenţionare
5. Prăjiturile trebuie să fie cât mai proaspete. Relu nu are frigider şi este absolut nerecomandat să le ţineţi la căldură. Şi nici într-o ladă frigorifică nu le-aş băga. Era doar o idee.
Până la urmă este grătarul vostru, faceţi cum credeţi că e mai bine, mai convenabil. Distracţie maximă!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#2994
Scris 16 iulie 2010 - 10:39
Si-n plus de acestea, cel putin in perioada asta, nu mai am niciun chef sa fac un centralizator cu X vrea o bucata de porc, un ciocanel, 2 mici, jumatate de carnat, o jumatate de porumb, 7 felii de paine, 3 castraveti, o rosie (3 daca sunt prunisoare), un ardei,........; iar de baut 2 beri fara alcool si 3 pahare de pepsi. Iar Y vrea ..............
La modul cel mai sincer, faptul ca imi face placere sa mai gatesc una alta, sa prepar pt un gratar, NU inseamna ca eu trebuie sa fac chestiunea asta de fiecare data, indiferent cati participa si sa mai tin cont si de preferintele fiecaruia.
Si mie imi face aceiasi placere ca si voua, sa stau la discutii cu o bere sau un pahar de pepsi in mana, pe langa masini sau in atelier adapostit de soare si fum, sa ma asez direct la masa; fara sa fie necesar sa-mi fac timp in dupa amiaza zilei precedente sa merg sa fac cumparaturi din mai multe locuri, sa le car sus-jos, sa pregatesc carnea, iar a doua zi sa stau cam tot timpul in jurul gratarului.
Nu sunt singurul care se poate ocupa de asa ceva; frumos ar fi fost sa facem pregatirile prin rotatie, in plus cineva prepara sortimentele de carne si altcineva este grataragiul. Chestiuni normale cel putin dmdv.
Concluzia: daca vrea cineva sa se ocupe de toate treburile astea (asa cum trebuie si la preturi rezonabile), Duminica mancam gratar si bem o bere, un suc; daca nu, bem o cafea, stam de vorba si cam atat - asta in cazul in care mai vine careva.
#2995
Scris 16 iulie 2010 - 11:02
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
#2996
Scris 17 iulie 2010 - 12:16
Mi se pare foarte corect ca fiecare sa-si aduca bautura preferata de acasa, iar prajiturile dupa, daca se gaseste vreo cofetarie deschisa.
La cumparat carne as prefera sa nu ma bag, ca s-ar putea sa nu fie chiar pe gustul unora.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 17 iulie 2010 - 12:18
#2997
Scris 17 iulie 2010 - 12:19
Ciuperci as face eu daca aveti incredere .
La gratar stau cu placere chiar daca o sa fie cald. Aici 2-3 insi prin rotatie e ok. Carnea nu stiu cum se prepara, eu o crestez in fct de carne, trantesc pe ea condimente in fct. de gusturi si ung gratarul cu ulei si aia e . De aia ziceam sa luam carnea duminica.
BAUTURILE - FIECARE PT EL - ca sa scapam de grija asta.
Ciprian da-mi PM sau aici cu ce vrei sa fac sau sa facem , cred ca ajungem noi 2 pt achizitii si preparat, data viitoare schimbam.
#2998
Scris 17 iulie 2010 - 01:11
Vreau doar sa se mai ocupe si altcineva de toata treaba asta (cumparat, pregatit, grataragit).
Daca va vrea cineva (nu se pune problema ca nu ar avea cine), bine, daca nu, nu-i nicio nenorocire (ne putem vedea la o cafea, suc si chiar si-o bere, care nu necesita mai mult decat cumpararea propriu zisa).
#2999
Scris 17 iulie 2010 - 10:29
#3000
Scris 17 iulie 2010 - 11:50
On another note, ma ofer si eu sa ajut la gratar si sa stau langa cel care se ocupa de el. De mancare nu ma ocup, daca nu vreti sa chemam 112-ul...
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi