Intalnire Bucuresti
Scris 09 noiembrie 2008 - 05:07
daca ar fi mediile putin mai transparente, pt un sistem stock cam putine de reprosat. cel mai mult ma mira spatialitatea sunetului, zici ca ai boxe peste tot in masina. imaginea stereo e culmea in mijloc si are ceva consistenta pt ca eu cel putin o prind chiar bine (nu stiu cum se aude in spate), foarte interesant.
domnu relu, jos palaria... tobele alea m-au dat gata.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 noiembrie 2008 - 05:49
@cata iti zic eu de la intorsura ca se aude foarte bine si in spate, si nu prea te prinzi de unde vine sunetul - na ca's bun pt feedback
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 09 noiembrie 2008 - 06:21
nene, se aude demential cd-ul ala in masina. sa spuna kinderul. in loc sa mergem, ascultam tobe noi
daca ar fi mediile putin mai transparente, .......... foarte interesant.
.......... tobele alea m-au dat gata.
Pai beleaua e ca informatia muzicala e preponderent in mediii.... E drept ca destul de importante sunt si restul, dar transparenta din medii+inalte vine. In final se combina toate.
Sa asculti CD-ul pe scule de casa adevarate sa vezi ...
Poate pui o frina la Fuscobal acasa sa-l asculti
p.s.
Ia-l si pe kinder cu tine
Scris 09 noiembrie 2008 - 06:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 noiembrie 2008 - 08:27
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 09 noiembrie 2008 - 08:32
as fi vrut SI mai transparente de atat. sa asculti si tu o data si sa-mi spui.
Inseamna ca ti-ar fi placut muzica din "troleibuz"..... Fusco zicea ca-s prea transparente
Scris 09 noiembrie 2008 - 08:52
exista mai multe tipuri de sunet, tonalitati, nu e musai sa-ti placa unul anume sau de fapt daca nu-ti place sunetul britanic, atunci esti fraier.
despre fotografie
Scris 11 noiembrie 2008 - 11:02
trezirea se va da dis de dimineata, ptr ca "cineva" trebuie sa ajunga pe la 8-8jumate la un examen de rezidentiat, undeva in bucuresti ( nu stiu inca unde )
deci ptr o intalnire la 10jumate as putea fi available
problema este ca nu ma duc cu masina mea la bucuresti, si nu stiu ce mijloace de locomotie voi avea prin zona. prietenul meu la care voi sta, e plecat din bucuresti ( ca altfel luam masina lui ). deci s-ar putea sa ma luati ca pasager daca va fi cazul.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 noiembrie 2008 - 11:07
Scris 11 noiembrie 2008 - 11:54
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:47
Scris 12 noiembrie 2008 - 08:22
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:19
despre fotografie
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:27
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:34
te sun. sper ca tu sa nu-mi ceri bani !da-mi coordonatele GPS si vin sa te ridic.
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:41
despre fotografie
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:45
Scris 12 noiembrie 2008 - 06:51
ori in pipera, ori in centru, langa unirea, pe ... corneliu coposu? parca ii zice la strada aia...
vedem noi cum facem...
oricum, va multumesc anticipat ptr initiativa
Scris 14 noiembrie 2008 - 06:43
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2008 - 06:49
Aceasta postare a fost editata de salesman: 14 noiembrie 2008 - 06:50
Scris 14 noiembrie 2008 - 07:12
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2008 - 01:12
Scris 15 noiembrie 2008 - 04:03
Scris 15 noiembrie 2008 - 04:05
eu nu vin, sunt plecat din Bucuresti si revin Duminica mai pe amiaza
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 15 noiembrie 2008 - 04:42
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi