Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Intalnire Bucuresti

• Topic inchis Acest topic e inchis
3147 replies to this topic

#1101 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 08 decembrie 2008 - 12:04

incerca sa privesti lucrurile mai putin concret.

incercam sa-ti arat cum aceleasi 3 ore din viata ta pot primi destinatii diferite in functie de prioritati.
daca e ceva considerat de tine "forta majora" ai timp
daca e ceva considerat de tine "moft" nu ai timp
am bolduit "considerat de tine" pt ca asta vreau sa evidentiez - ca de tine depinde daca ai sau nu timp liber; de tine depinde cum iti prioritizezi cazurile de "forta majora" sau caror oameni/activitati le aloci timpul tau.

de tine si de atitudinea ta depinde, si nu nr de case, masini, slujbe sau alte evenimente cotidiene.

ziua are 24 ore pt toata lumea: si pt tine si pt mine si pt un chimist renumit si pt un premiant Nobel si pt un presedinte de tara si pt un campion mondial la scrima si asa mai departe.
Si ei au copii, case, probleme, dar culmea - fac lucruri memorabile pe care le stie o lume intreaga. Cum de au timp?

:thumb:
  • 0

#1102 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 08 decembrie 2008 - 12:31

normal ca de mine depinde, doar eu am vrut sa ma casatoresc, sa am doi copii si sa lucrez ceea ce lucrez.
ma incearca un sentiment cunoscut, ca si in cazul vanzarii MPS-ului, cand multi binevoitori imi explicau ce e mai bine pentru mine.

apoi, incearca sa tii cont de cuvantul prioritati si de contextul dat. nu-ti va fi greu mai apoi sa achiesezi la cele spuse de mine. dar bineinteles, pana ce nu te loveste de tocul de sus al usii, nu vezi pragul.

singura varianta de "TIMP LIBER" pe care o vad eu posibila e una egoista. fata de sotia mea, fata de copii mei.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1103 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 08 decembrie 2008 - 12:42

normal ca de mine depinde, doar eu am vrut sa ma casatoresc, sa am doi copii si sa lucrez ceea ce lucrez.
ma incearca un sentiment cunoscut, ca si in cazul vanzarii MPS-ului, cand multi binevoitori imi explicau ce e mai bine pentru mine.

apoi, incearca sa tii cont de cuvantul prioritati si de contextul dat. nu-ti va fi greu mai apoi sa achiesezi la cele spuse de mine. dar bineinteles, pana ce nu te loveste de tocul de sus al usii, nu vezi pragul.

singura varianta de "TIMP LIBER" pe care o vad eu posibila e una egoista. fata de sotia mea, fata de copii mei.

Mare egoist . Mare caracter.
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#1104 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 08 decembrie 2008 - 12:48

Oaspetele are dreptate. Fara a leza pe nimeni, vreau sa spun ca cel mai bine inteleg persoanele care sunt in aceiasi situatie, altfel nu prea ai cum sa stii cam care-i "solicitarea".
Cand ai 2 copii (mai ales mici) trebuie sa ai grija de fiecare sa manance, sa fie schimbat, sa-i acorzi atentie si timp, seara baie, etc.
Cat despre acei oameni care fac lucruri memorabile, dintre ei doar cei care au familie si copii, pariem ca ei sunt mult mai putin implicati in cresterea celor mici, viata de familie in genere ?

Eu unul, cel mai probabil ca la fel si Oaspetele, nu ma vait sau nu ma plang de situatia aceasta. Sa fim noi sanatosi si sa le rezolvam pe toate, dar cei aflati in situatii similare au alte prioritati si obligatii, iar timpul liber are alte valente.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1105 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 08 decembrie 2008 - 12:56

clar sunt cu oaspetele.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1106 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 08 decembrie 2008 - 12:58

Hai ca exagerati amindoi. Nu-mi spuneti mie cum e cu copii mici. Stiti foarte bine ca am doi din care unul are 1 an si al 2-lea aproape 7.
Daca vrei sa-ti faci 2-3 ore libere pe saptamina, POTI, numai sa vrei ! Daca aveati 4 copii ce faceati ? :D
  • 0

#1107 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 08 decembrie 2008 - 01:03

mai oameni buni, dar eu n-am zis ca un om (oricine ar fi el) trebuie sa aiba x ore de timp liber, ca asa am eu.
am zis doar ca a avea sau nu timp liber e o chestiune de atitudine, nu de probleme sau bunuri materiale.
vorba lui Einstein, timpul e relativ.

mai departe, cum si-l dramuieste, ce face si de ce... e treaba lui si numai el o stie.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#1108 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 08 decembrie 2008 - 01:07

adevarul e la mijloc.... eu nu am copii si tot nu am timp liber... e drept insa ca probabil sunt cel mai rau om din lume la time management....

relu, ai copil de 1 an dar recunoaste ca sotia ta duce mult din greu ingrijirii si statului cu copilul... intuiesc ca proportia de timp dedicat e diferita decit la oaspete, nu?

eu unul nu inteleg cum au unii timp de exemplu si de familie si de cariera, sau cum are de exemplu timp cabral si de filmari si de timp liber, si de chestii extreme si sa scrie pe nu stiu cite bloguri etc.

fiecare cu posibilitatile lui mentale si fizice de a isi face timp liber...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1109 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:09

il stiu pe oaspete si 2-3 ore isi face si el, nu-i bai. avea copilul in spital, probleme si tot a petrecut vreo 2 ore cu noi noaptea, asa ca nu-l judecati.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1110 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:13

eu cred ca oaspetele, si va rog sa nu interpretati decit ca si un compliment sincer, are mari dificultati de a sta prea mult departe de sotioara lui, ceea ce e de inteles :D
  • 0
www.boldfrank.ro
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1111 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:16

...........
eu unul nu inteleg cum au unii timp de exemplu si de familie si de cariera, sau cum are de exemplu timp cabral si de filmari si de timp liber, si de chestii extreme si sa scrie pe nu stiu cite bloguri etc.

fiecare cu posibilitatile lui mentale si fizice de a isi face timp liber...

Exact, depinde cum te organizezi. Eu nu zic ca ma lafai in timp liber, dar cind e nevoie rezolv cumva.
Daca ai copii mici si nu te organizezi bine, nu-ti mai ramine timp sa te duci nici la servici...
  • 0

#1112 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:19

Daca ai copii mici si nu te organizezi bine, nu-ti mai ramine timp sa te duci nici la servici...

corect! stiu niste cazuri clare si ma inspaiminta ideea sa nu ajung la fel cind o sa procreez si eu... :D
  • 0
www.boldfrank.ro

#1113 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:24

relu, hai sa fim seriosi : cum iti poti organiza un copil de 1-2 ani ?
tre sa te pliezi dupa el. asa e mai greu sa-ti planifici timpul liber.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1114 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:34

ii impui un progam clar cu ore fixe pentru caca, pipi si plins :D
  • 0
www.boldfrank.ro

#1115 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:37

Hai ca exagerati amindoi. Nu-mi spuneti mie cum e cu copii mici. Stiti foarte bine ca am doi din care unul are 1 an si al 2-lea aproape 7.
Daca vrei sa-ti faci 2-3 ore libere pe saptamina, POTI, numai sa vrei ! Daca aveati 4 copii ce faceati ? :D

Stiu f bine ca esti "de-al nostru".
Nu am spus ca nu poti sa-ti faci timp liber, 2-3 ore, daca e cazul. Doar ca, pt noi astia cu copii mici, nu e la fel de la indemana.
Cel putin in cazul meu, cu o copila de 3 ani si 7 luni si a doua copila de 2 saptamani, e ceva mai delicat in perioada aceasta. Trebuie sa am grija sa mai fie cineva (nu neaparat permanent cand sunt plecat) pe acasa sa mai dea o mana de ajutor.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1116 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 01:38

N-a spus nimeni ca e usor. Dar daca vrei sa-ti faci citeva ore libere pe saptamina sa te vezi cu baietzii ( de ex. ), iti poti face, nu e imposibil. Uite eu pot. Sotia ma intelege si duminica sta singura cu amindoi copii pina vin eu de la karturi.
  • 0

#1117 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 03:58

ii impui un progam clar cu ore fixe pentru caca, pipi si plins :)

,,Flacau'', razi tu...
Eu m-am insurat la 30 de ani dar, se mai putea copilarii... :(

Salesman,Relu, au expus mai mult decat logic.
Restul tine de masochismul fiecaruia sa pozeze intr-un vesnic ,,muncitor''.

E JALE cu-n junior mic, da' se pot face multe. In primii doi ani de viata ale copilului, cred , esti oarecum constrans de unele ,altele.

Eu sunt innebunit dupa schiat, dar anul asta, avand un pusti de cateva luni ,nu-l prea pot duce la munte...cu toate c-am vazut o groaza de oameni care umbla prin statiuni cu tanci care urla,urla,bla,bla...neinteresandu-i disconfortul pe care-l fac pentru celelalte persoane...

-si eu ma minunez de cate face spining... :D asta ,cred, doarme vreo patru ore pe noapte, iar in rest , ,,distractie''. :D
  • 0

#1118 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 04:15

sa-ti traiasca!

spin nu e om. e deasupra noastra.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1119 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 05:03

Multumesc!

Anticipat, si tie! :)
  • 0

#1120 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 05:08

mol, nu inteleg de ce nu esti mai direct.
e jale cu un copil mic, da cu doi ??
dar daca nu ai bunici in preajma, cum e ??
dar cand ala mare e cuprins de o gelozie (normala, de fapt) si trebuie sa dansezi mereu pe o sarma la inaltime ?? chestia e ca trebuie sa dansezi, nu e bine sa te opresti..

nu am pozat in marele muncitor, de altfel daca ai reciti primul meu mesaj de pe aceasta pagina ai vedea "ordinea".
am si eu de 2 ori pe saptamana, de la 8 la 9, baschetul nelipsit. cateodata, sa zicem odata la 4 jocuri, ne oprim seara si la o bere.
dar imi era foarte greu sa ii raspund pozitiv, de exemplu, lui sharanel, cand ma invita in oras, la o cafea etc. acuma e si el tatic si vede cum e.

d-l aer curat, nu stiam de eveniment. toate cele bune si saruta mamica si fetita cea mica.

relu, duminica ziceam si eu ca este exceptia. dar, fiind obosit, de multe ori stam pe acasa, ne facem baile de rigoare si tot ce tine de toaleta piticilor, eventual iesim la o plimbare.

hai sa ma dau mare
Imagine amplasata
Imagine amplasata
  • 0

#1121 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 06:05

...pe care-l faci farmacist? :)
  • 0

#1122 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 06:13

E foarte greu cu astia mici, dar in acelasi timp si cea mai mare placere din lume. Sa ne traiasca ! :)

@Salesman,
Sa-ti trimit un plan de operatii pe mail ? :(

Thumbnail atasat

• ilinca_garaj__Large_.jpg

• 0

#1123 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 06:42

Oaspete,hai sa-ti fac pe plac si sa-ti raspund,cu toate c-ai ignorat invitatia la o palinca si-o slana.

Asa-i, daca te implici tu, tata, in cresterea copilului,aceasta iti poate lua toate cele 24 de ore. Poti fi mai ..delasator'', mai putin sentimental si atunci se schimba datele problemei.
Sper sa nu citeasca si femeile ceea ce scriu, dar , cresterea unui copil,asa cum trebuie,si nu lasat in voia timpului, e o munca sisif-ica. Ma mir de unde femeile au o asemenea energie.
Copiii au o energie debordanta. Le-ar trebui la maxim o ora, cate un adult pentru a le face fata.Asta pe plan sentimental.
In cazul tau, fara ajutor cel putin si din partea ta, sotia ar lua pe aratura :) . N-ai cum sa-i faci fata,singur,unui copil. La doi, n-are sens de discutat... :(

Financiar, daca incerci o ,,zburatacire'' sanatoasa a lui, trebuie sa te astepti la niste cheltuieli per luna de la 1000 RON, doar pentru el, ceea ce se reflecta in munca,timpul, tatalui.

Asta-i pentru un copil.

Si eu imi doream doi copii, baiat si fata :D (exista probabilitatea maricica ca al doilea sa fie de acelasi sex) :D , atat pentru egoismul meu,cat si pentru intampinarea ideii ca-i bina sa aiba un frate...DAR, vazand ce implica cresterea unui copil, m-a cam pus pe ,,gandurit''...

Inainte de aparatia juniorului, ma cam durea la basca. Aveam chef de plecat aiurea, ma urcam in masina si, valea...Acum, nu prea

DAR, NIMIC NU POATE EGALA BUCURIA DECLANSATA DE UN COPIL.

Flacai,distrati-va cat mai aveti posibilitatea! :D

-p.s-Oaspete,sunt curios cum vei sta cu timpul liber la al treilea copil... :D :blow:
  • 0

#1124 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 07:00

..........................................................
d-l aer curat, nu stiam de eveniment. toate cele bune si saruta mamica si fetita cea mica.

..........................................................

Multumim frumos.
La momentul respectiv scria in statusul meu de mess. :)

Sa-ti traiasca flacaii, sanatosi, dar si voi pe langa ei.
Urare ce o adresez si tuturor celorlalti parinti prezenti pe aici.
  • 0

#1125 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 07:38

mol, cred ca a citit consoarta pe aici si te-a executat nitel.
parca tonul e mai bland, deschiderea mai mare.
sau poate doar 2-3 cinzeciuri te-au mai dezmortit nitel.
sa fim sanatosi cu totii si va astept la vara la o intalnire comuna, parinti cu copii.
doar eu ce va trebui sa-mi fac grija pentru timpul liber, ca inteleg ca la restul nu sint probleme.

:)
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi