Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Intalnire Bucuresti

• Topic inchis Acest topic e inchis
3147 replies to this topic

#176 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 03 februarie 2008 - 04:34

Hmmm...deci mai sunt 20% de nesiguranta...
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#177 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 03 februarie 2008 - 04:38

ba, voi nu aveti forum subaru ??
:D
vad ca pe asta negru il doar in cot, si in timpu asta saitu se duce in directia galbekitilor.
asa ceva...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#178 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 03 februarie 2008 - 05:04

Ba avem...dar ne place sa-i stresam pe altii .:D
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#179 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 03 februarie 2008 - 05:50

@Relu, adytzu puneti si voi mai multe poze. dati si detalii, nu doar asa un teaser :P
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#180 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 03 februarie 2008 - 06:07

Nu, ma, nu punem...veniti acolo daca vreti sa le vedeti, na!
  • 0

#181 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 03 februarie 2008 - 08:35

nenea, ne dai si noua poze? te rugam!
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#182 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 03 februarie 2008 - 08:47

io am fost data trecuta, da? :laugh: si am fost prompt cu pozele :nono:
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#183 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:
Inregistrat: 23-ianuarie 08
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza STI
  • Motorizare:2.5T 280CP

Scris 03 februarie 2008 - 10:33

Adytzule nu uita sa pui timesheet-ul :P :D :D
  • 0
Semnaturile pot fi doar text. Textul va fi in romana de preferinta. Sematurile pot fi de maxim 1 rand. ... Nu sunt permise in semnatura link-uri catre alte site-uri, in afara de site-urile personale ale membrilor. Nu sunt permise in semnatura fotografii, imagini grafice, imagini video, gif-uri animate sau orice alt fel de fisier care risipeste spatiul. Nu se va folosi nick-name-ul membrului in semnatura.

Citat din regulamentul forumului.

#184 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 03 februarie 2008 - 10:48

sa inteleg ca ai dat iar ture???
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#185 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 03 februarie 2008 - 11:00

da...chiar in companie selecta :P s-a dat adytzu :D :D :D
  • 0
Semnaturile pot fi doar text. Textul va fi in romana de preferinta. Sematurile pot fi de maxim 1 rand. ... Nu sunt permise in semnatura link-uri catre alte site-uri, in afara de site-urile personale ale membrilor. Nu sunt permise in semnatura fotografii, imagini grafice, imagini video, gif-uri animate sau orice alt fel de fisier care risipeste spatiul. Nu se va folosi nick-name-ul membrului in semnatura.

#186 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 03 februarie 2008 - 11:31

imi pare tare rau ca nu am putut ajunge weekend-ul asta, am avut niste motive personale, insa weekend-ul viitor negresit !

puneti si voi poze sa vedem cum v-ati distrat !

si hai sa facem intilnirea saptaminala - ma gindeam sa facem un topic pe site, sau sa modificam topicul asta, si sa il facem sticky, sa punem o harta de pe google maps cu traseul indicat, cam cum au facut cei de pe forumul reno... ce ziceti ?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#187 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 08:14

Adytzule nu uita sa pui timesheet-ul :P :D :D

Horhe, tu esti masochist? :D

Pai la valoarea ta, eu nu numai ca nici n-as fi amintit de acel timesheet...l-as fi distrus atunci, pe loc, sa nu mai exista nici o urma de rusine. :D :D :D
La mine a fost prima data cand m-am suit intr-o dracovenie din aia, mi s-a aburit vizorul (data viitoare merg cu el deschis sau macar semideschis), am "reusit" sa opresc motorul intr-un ac de par, nu am stiut ca tre' sa bag capul la cutie ca "meseriasu' " de mai sus, ca sa fie ansamblul mai aerodinamic...plus alte multe chestii specifice kartingului...si cu toate astea, am fost, zic eu, suficient de apropiat ca timp. Daca tii neaparat...pun si poza. :D
Oricum, am fost cu totii complexati de primii 16 timpi din dreapta foii: ca idee, noi 6 ne-am incadrat intre 1'29" si 1'45" iar acolo erau timpi de 30" pe tura. Adevarat, cu karturi de 25CP fata de 9CP cu cat am mers noi, dar totusi...pe mine ma dor si acum incheieturile de la trasul de volan. Apropo...servodirectie cand se pune pe astea? :D
  • 0

#188 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 08:23

Horhe, tu esti masochist? :D

Pai la valoarea ta, eu nu numai ca nici n-as fi amintit de acel timesheet...l-as fi distrus atunci, pe loc, sa nu mai exista nici o urma de rusine. :D :D :D

Adytzule sa stii ca mie NU IMI ESTE RUSINE CA M-AM DAT CU TINE la karting...zau...nu trebuie sa iti faci procese de constiinta pe tema asta :P It's ooooooooooook :D :D :D

Mi-am amintit cu nostalgie de ceva :

Norocul vostru ca eu si cu Adytzu nu ne-am bagat. Pina la primavara va lasam sa va mai antrenati... :thumb:

Aceasta postare a fost editata de Horhe: 04 februarie 2008 - 08:24

• 0

#189 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 februarie 2008 - 08:28

Hahahaha, antrenati-va sa nu ziceti ca nu erati in forma !! :P
  • 0

#190 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 08:55

Hahahaha, antrenati-va sa nu ziceti ca nu erati in forma !! :P

Deja m-am apucat de flotari :D
  • 0

#191 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 10:33

In primul rand, aia era afirmatia lui Relu...de ce m-o fi bagat si pe mine in aceeasi propozitie cu el...nu stiu. Eu am fost modest si am recunoscut ca sunt bata la capitolul asta. Acum sincer, chiar ma asteptam sa fiu dezastru pe pista, asa ca am mers destul de prudent. Duminica viitoare, promit sa fiu mai agresiv. :devil:

Ce-o iesi, nu stiu, vom vedea. Ori scot timpi buni ori o iau prin balarii. :D

Iata si timesheet-ul. Pe primul loc...evident, Adytzu. :party1: Pe pozitia a 4-a, Horhe...sau invers?!?! :P
In fine...nu conteaza...DISTRACTIE SA FIE!!! :beerchug:

Deci, ca sa va fie clar ce va asteapta, urmariti timpii de la numarul 9, pozitia 4: prima tura a fost de incalzire si invatare "cu ce se mananca kartul asta", dupa care, am inceput sa-mi dau drumul. In turul 3, m-a tinut in spatele lui un baiat din Craiova pe care l-am depasit pe interior pana la urma. Nu stiu ce a avut in turul ala, pentru ca per total a mers mai bine ca mine. El zice ca a crezut ca e Horhe in spate si ca i-a facut semna sa-l depaseasca. Am fost eu in spate si nu am vazut nici un semn. Dupa care, dupa cum vedeti, timpii au inceput sa scada...pana la ultima tura cand, am patit "rusinea"...am oprit motorul intr-un ac de par.

Thumbnail atasat

• timesheet.jpg

• 0

#192 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 10:36

Ce-o iesi, nu stiu, vom vedea. Ori scot timpi buni ori o iau prin balarii. :D

Adytzule :D :D :D mai exista si varianta "Scot timpi buni luand-o prin balarii" ... cutting it short so to speak :P
  • 0

#193 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 februarie 2008 - 11:41

Cine, cu care kart a mers ? Numarul 3 e detasat in fata, dupa care 12-10-9, etc... Ce-i asa greu de citit ?
  • 0

#194 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 11:44

Cine, cu care kart a mers ? Numarul 3 e detasat in fata, dupa care 12-10-9, etc... Ce-i asa greu de citit ?

Eu am avut kartul 3,
Alex (Craiova) o avut kartul 12,
Alex (Subaru WRX) o avut kartul 10
Adytzu o avut kartul 9

karturile 20 si 25 nu erau cu noi, in plus erau din alea de 6CP
  • 0

#195 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 12:49

WTF? ce e cu timpii astia slabi? :laugh:
@horhe ai scos 1:25:31 data trecuta, si eu am scos 1:26:88 :lol:
eh oricum, important e ca v-ati distrat ;)
sper sa mai vin si eu cat de curand :)
@adytzu heh io cand m-am dat prima data (la herastrau ce-i drept) ma dureau si mainile si picioarele :laugh:

cat despre timpii aia de 30 de sec, eu zic ca sunt imposibil de realizat, indiferent de kart. mai mult ca sigur au taiat circuitul pe la jumate, unde sunt barierele alea ca sa nu tai :P
  • 0

#196 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 04 februarie 2008 - 12:52

data trecuta eu am avut kartul 3 si mergea ok
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#197 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 01:10

Karturile la AMCkart se mai "schimba" intre ele. Politica locala. @masterblaster & @mike
In alta ordine de idei, stii cum e...tragi cat sa scoti un timp bun comparativ :) :lol:
  • 0

#198 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 04 februarie 2008 - 01:16

aham :lol:
eu abia astept sa ma dau iar.....
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#199 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 01:44

Karturile la AMCkart se mai "schimba" intre ele. Politica locala. @masterblaster & @mike
In alta ordine de idei, stii cum e...tragi cat sa scoti un timp bun comparativ ;) ;)

Siiiiguuur ca da....si marmota.... :lol: :) :P
  • 0

#200 Horhe

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:

Scris 04 februarie 2008 - 02:12

Siiiiguuur ca da....si marmota.... :lol: :) :P

Bai nene ;) ;) :D io te intelegeam cu asemenea chestii daca mi-o luam! Io tocmai formulasem o scuza PENTRU TINE :D :D :D
off ;)
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi