Motor 1,2 polo dupa segmentare
Scris 23 ianuarie 2008 - 05:28
am incercat pe la diversi mecanici dar toti spun ca asa merg astea in 3 pistoane .stiu ca nu e asa, inainte de a fi segmentat motorul nu tremura deloc. Ar putea sa fie de vina injectia sau altceva de natura electrica sau problema este strict mecanica ???
Cum as putea sa verific ce se intampla sau ce fl de test as putea face? vre un service mai rasarit prin constantza stie careva?
Va multzumesc !
Scris 23 ianuarie 2008 - 09:40
Scris 23 ianuarie 2008 - 09:49
daca puseshi distributzia la loc bine nu poate fi de la came sau culbutori...ideea e ca doar tu stii ce ai facut in rest,ca sa nu mai zic ca si chiuloasa trebuia refacuta-scaune,supape,planat+ simeringuri...din ce descrii ar trebui sa fie distributzia pusa cam aiurea....
Distributia e pe lantz. un dinte pus inainte sau in urma si masina nu ar mai fi mers de loc.si pe deasupra am mers cu ea 300 de km in perfecta stare pana sa apara tremuratul asta. repet; doar la relanti se observa ! in mers ( motor turat nu se simte si masina se infinge ). Scaunele de supape si supapele au fost verificate.
Scris 24 ianuarie 2008 - 10:23
Motorul are arbore de echilibrare ca orice L3. Pot sa iti spun ca am mai intilnit treaba asta la alt L3, facea figuri la relanti, mergea neregulat si cind ii bagam consumatori, avea dificutlati in a regla turatia. Solutia a fost curatarea admisie in zona clapetei si a motorasului care tine relantiul.
ACrew style
Scris 24 ianuarie 2008 - 10:28
Life must be taken one disaster at a time
Scris 24 ianuarie 2008 - 08:15
Mana de lucru m a costat 8 mil. A trebuit sa i dea jos motorul. Au incercat sa l desfaca pe pozitie adik doar chiulsa si baia...dar s a constata ca e mai bine sa l dea jos de tot. foarte greu de desfacut baia intermediara cea care sustine arborele.avea niste suruburi foarte greu de desfacut .
repet tremuratul a aparut odata cu un tzacanit ca si cum ar fi de culbutor si asta dupa 300 de km!!!( TIMP IN CARE A MERS LIN ). care pare a venii de pe admisie la primul piston( de langa distributzie)
Scris 24 ianuarie 2008 - 11:36

Scris 25 ianuarie 2008 - 05:49
Ti prego, non fare 'sta cosa din nuovo. Grazie tante.
Scris 25 ianuarie 2008 - 12:48
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi