Intalnire nationala Garajul.ro
Scris 02 februarie 2008 - 07:23
Scris 02 februarie 2008 - 07:40
(scuze)
Scris 02 februarie 2008 - 08:26
Pastravaria Albota
ne-au ramas de anul treut si n-am fost la nici una dintre ele. apoi mai propusese cineva pe aici un loc misto cu niste bai, dar am uitat unde e.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 03:07
pt cheia am vorbit deja cu cativa si vor toti, acum trebuie sa vedem cand o sa fie si daca e doar un drum sau stam undeva peste noapte.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 03:22
Scris 05 februarie 2008 - 03:22
Scris 05 februarie 2008 - 04:15
Ce ai vorbit? Cu cine ai vorbit? Cu mine de ce nu ai vorbit?
nene, nu-mi aduc aminte sa fi spus nu, eu stiu ca mergi. ultimul cu care am vorbit e relu, dar stiu sigur ca el n-a uitat :party1:
ramane sa stabilim mai exact cand si cum procedam. sa fie o sambata (ca e mai liber) si sa ne si intoarcem sau sa si stam undeva o noapte?
oaspete, nu mai rade, ca nici tu nu mai esti tanar :tomato: . pt tine e mai greu sa te bagi, ar trebui sa faci coloana de la bucuresti.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 04:51
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 05 februarie 2008 - 04:53
Scris 05 februarie 2008 - 05:08
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 februarie 2008 - 06:02
deci avem o data traseu obligatoriu cheia, care probabil va fi separat de intalnirea nationala. adytzu zice sa stam si peste noapte undeva si mi se pare si mie mai relaxant asa, chiar daca pana la brasov si apoi bucuresti (frumos ar fi sa ne intoarcem pe transfagarasan, dar deja s-ar putea sa vreu prea multe) nu e asa departe, e totusi obositor si merita sa mai opresti, tragi poze, te mai plimbi etc.
iar doi, ar fi intalnirea nationala. acum poate unii nu au timp de ambele sau poate le considera un efort financiar prea mare, trebuie sa stim. in principiu cine vrea pe cheia si cine vrea la intalnirea nationala? si unde va fi aceasta?
am impresia ca frankSF propusese o locatie la un centru de tratament, le avem si pe astea de anul trecut unde eu nu am fost niciodata.
treaba nu e simpla, de asta se cocoseaza de ras oaspetele, hai sa-i demonstram ca putem sa-i organizam si noi lui o intalnire.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 07:18
Pai daca e Intalnire Nationala de ce e pe ascuns? Sau nu se doresc anumite fetze? Daca nu e Nationala, de ce e postat la Nationala? Sau o dam pe bisericute? Nu ca nu ar fi deja asa! Hai ca deja m-am enervat!
Fara suparare, in ultimul an, nu stiu la cite intilniri ai venit ( daca ai venit ...). Asa ca nu stiu daca e cazul sa te dai lovit, ca n-ai motiv !
Scris 05 februarie 2008 - 07:28
in fine, hai sa ne concentram pe problema noastra. nu are nimeni comentarii?
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 07:31
Fara suparare, in ultimul an, nu stiu la cite intilniri ai venit ( daca ai venit ...). Asa ca nu stiu daca e cazul sa te dai lovit, ca n-ai motiv !
Daca citeai cu atentie ce am scris inainte de intalnirea voastra de duminica, intelegeai. Dar m-ai luat peste picior. In final tot v-ati dat cu kart-urile... Inca o data, nu-s masochist... Faceti ce vreti si unde vreti... In loc sa adunati oamenii, ii indepartati... Succes in continuare, asta va iese foarte bine...
P.S. daca te interesai un pic de soarta mea, cum au facut altii, aflai ca sambata noaptea era sa dau coltzul... But who cares, isn't it??? E mai usor sa luam peste picior pe cineva care chiar are probleme...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 februarie 2008 - 07:43
Una peste alta, daca ai placerea, vino sa te vedem !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 05 februarie 2008 - 07:45
Scris 05 februarie 2008 - 07:56
terminati kinderilor
Scris 05 februarie 2008 - 08:21
Crede-ma ca nu e vorba de nici o bisericuta. Asa cum au spus toti, oricine e bine venit la intalnirile de duminica de la AMK. Pana acum ceva vreme, Subaru aproape ca nu exista pe forumul asta. Eu, Relu si Cata69 suntem "vinovati" de amploarea luata de acest subiect. Oare chiar am gresit ca am scos marca asta din anonimat? Nu cred.
Chiar mi-a parut rau acum 2 saptamani, ca nu ne-am facut timp sa iesim afara sa admiram si frumusetea galbena a lui Frank. Scuze, man!
Dar si tu ai plecat mai devreme. Promit ca data viitoare cand vii cu ea sa-i fac poze din toate partile.
Deci, hai sa terminam cu suspiciunile astea aiurea care numai bine nu ne fac.
Scris 05 februarie 2008 - 08:24
Daca e asa ... se vor face 2 liste separate , sau 2 topicuri...cum vreti. Dar hai sa batem in cuie locatiile aici...ca deocamdata sunt batute in pioneze.
Locatiile pana acum pentru intalnirea de un weekend, sunt:
Vatra Dornei
Pastravaria Albota
Cheia - ?
Iar pentru driving pleajure
Transfagarasan
Inca odata Cata. Corecteaza-ma daca gresesc.
Scris 05 februarie 2008 - 08:31
Scris 05 februarie 2008 - 08:39
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 08:41
Scris 05 februarie 2008 - 08:43
Scris 05 februarie 2008 - 08:43
eu
relu
mike
adytzu
cristian
maxy
frank nu stiu daca poate
dar probabil ca cei ce vin des duminica vor merge si ei. e prea frumos. eu si adytzu am mai fost o data si chiar ne-am distrat cu tot cu discutiile ca cine franeaza mai des
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 08:53
Scris 05 februarie 2008 - 08:57
deci transfagarasanul cade, daca nu se vrea. daca da, e frumos de parcurs.
cat priveste coloana, pe cheia e usor de tinut, eu am deja la activ 3 coloane mari, 2 dintre ele numai cu masini puternice si s-a mers foarte tare (practic subaru era cea mai slaba dintre ele), si am fost ok. fiecare sa fie atent, ar fi bune statii, si eu daca e sa ajut pe careva o fac la modul merg pe contrases cu semnalul de depasire pus.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2008 - 09:01
in maramures ar fi fain de vizitat cimitirul vesel de la Sapanta, dar alte 'obiective' nu cunosc.
si inca ceva : pentru o intalnire nationala, conteaza cred clipele petrecute impreuna, la o masa, pe un teren de fotbal sau la o plimbare in aer liber. chiar si o plimbare cu masinile de maxim 100 km, dar nu stiu daca asta e scopul unei intalniri. asa ne intalnim si pe forum.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi