ba, hai sa va invat eu una alta.
1.cel mai important : locul de cazare tre sa contina in incinta sau in (foarte) apropiere o zona de discutii "de la miezul noptii". Sincer, cam prin zona asta apara cele mai faine momente. la un hotel simandicos, unde stingerea se da la 10-11, ce alternative ai ?
2.deocamdata nu vad sa se fii anuntat nici un provincial, asa ca puteti sa va ganditi la o localitate mai apropiata de Bucuresti. la mine sint prea multe necunoscute de luat in calcul, dar, evident, daca intalnirea se va concretiza, sint sanse mari sa aparem si noi. daca nu, nu.
3.probabil ca sint persoane care vin cu copii sau persoane in varsta, cu tabieturi - vezi adytzu. trebuie sa tinem cont si de asta, deci un minim de conditii e musai sa indeplineasca hotelul/pensiunea respectiva. pe de alta parte, preturi gen 200 ron/noapte si/sau restaurant extrem de piparat pot alunga o parte din colegi, sau le pot scurta sejurul.
4.calea de acces - rezonabila. spatiu de parcare - satisfacator.
5.piscina - super ok, teren de baschet - o sa puteti sa urmariti o tanara speranta a streetball-ului, de x cm si 95 kg. forta naturii !
6.daca vin, aduc eu palinca.
sa vedem un exemplu
Hotel Bazna :
Tarife recepţie - Tranzit
Camera single - 180 RON
Camera dublă - 250 RON
Apartament - 310 RON
nu vad trecut micul dejun. eu zic ca e destul de piparat
benzina - sa zicem un plin 250, 2 nopti cazare 500, manacare si bautura 300, alte cheltuieli 100 - total 1150 roni pentru un cuplu. daca vine si un pitic, mai punem 100-200 si pentru el. pentru un weekend, nu mi se pare rezonabil. sincer. asta nu inseamna ca la o adica n-am merge. daca hotararea e unanima, mergem cu turma.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.