Ajutor in luarea unei decizii
Scris 02 aprilie 2008 - 12:11
Scris 02 aprilie 2008 - 03:20
rog sanctionarea d-lui Arnold12 cu cartonas galben pentru " 4 dealeri din Bucuresti"
sunt doi dealeri KIA in Bucuresti ... KIA ROMAUTO si International Motors Group
Imi cer scuze pt cuvintul dealer care poate nu exista in vocabularul unora si il inlocuiesc cu distribuitori care exista pe www.kia.ro.
In atentia d-lui valentin_iordan va rog sa va verificati situl de la locul de munca si eventula sa cereti sa fie modificat in functie de dorintele dumneavoastra.
Extras de pe situl www.kia.ro pe care d-lui valentin_iordan ar trebuiiiiiiiiiiii sa il stie.
Kia - Distribuitori - Bucuresti
Scris 02 aprilie 2008 - 01:05
Am sa mai permit doar dreptul la replica pentru D-ul Valentin Iordan din simplul motiv ca poate intereseaza pe initiatorul topicului.
Revenind la subiect .. cati dealeri/distribuitori KIA sunt in Bucuresti si care este timpul de asteptare/termenul de livrare pentru o masina Kia Ceed?
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 aprilie 2008 - 04:15
Deja sunteti offtopic.
Am sa mai permit doar dreptul la replica pentru D-ul Valentin Iordan din simplul motiv ca poate intereseaza pe initiatorul topicului.
Revenind la subiect .. cati dealeri/distribuitori KIA sunt in Bucuresti si care este timpul de asteptare/termenul de livrare pentru o masina Kia Ceed?
Termen de livrare pentru KIA CEED :
21 de zile pentru masinile care sunt pe stoc sau 75 de zile pentru masinile pe comanda .
Scris 02 aprilie 2008 - 05:22
Scris 02 aprilie 2008 - 07:01
In Romania pentru modelele producatorului KIA exista un singur importator si anume KIA ROMAUTO .s-a raspuns partial la intrebarea de mai sus.
In Bucuresti avem doi distribuitori pentru KIA : Mit-Motors International( cu trei puncte de desfacere: in Banesa Bucuresti -Ploiesti nr 40 ,b-dul Aviatotilor nr 17 , B-dul Iuliu Maniu NR 12) si International Motors Group .
Am evitat de data aceasta cuvantul dealer pentru a nu se mai crea confuzii.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 02 aprilie 2008 - 07:02
Scris 02 aprilie 2008 - 07:41
gata, s-a lamurit problema, move on
Scris 02 aprilie 2008 - 08:53
Termen de livrare pentru KIA CEED :
21 de zile pentru masinile care sunt pe stoc sau 75 de zile pentru masinile pe comanda .
Zilele sunt lucratoare sau calendaristice?
Scris 03 aprilie 2008 - 10:45
calendaristice .Zilele sunt lucratoare sau calendaristice?
Scris 03 aprilie 2008 - 11:44
In atentia d-lui valentin_iordan va rog sa va verificati situl de la locul de munca si eventula sa cereti sa fie modificat in functie de dorintele dumneavoastra.
hai mah, cum sa nu mai fie voie off-topic, noi ce facem cu unele replici? de ex cea de mai sus, din care rezulta ca vali e arheolog si a descoperit vestigiile unei civilizatii KIA, care facea masini, dupa o reteta asiatica. unele sunt inca in garantie si chiar functioneaza.
aviz amatorilor
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 aprilie 2008 - 11:50
O patanie recenta din 2008.
"Pe data de 28 februarie (anul curent evident) am facut o vizita la showroom-ul mit-motors de pe bulevardul aviatorilor din capitala (vreau sa precizez ca noi eram destul de hotarati pentru un cee'd sw - cel de 1.4 109 cp in varianta best- dar ne mai gandeam si la un chevrolet lacetti Sw 1.6 109 dar mult mai dotat si anume: climatizare, jante de aliaj pe 16, proiectoare de ceata, cotiera si in spate, scaun sofer regrabil lombar si pe inaltime, suport pentru ochelari, si inca multe lucruri marunte dar nu merita sa fac aici lista cu dotarile standart ale unui chevrolet lacetii sw platinium; la care obtinusem un discount din partea firmei di-bas si avea un pret final de 12.732 fara vospea metalizata si 12952 cu vopsea metalizata - evident pret final in euro cu tva inclus- dar normal ca avea si dezavantaje si anume : doar 4 airbag-uri, doar 2 ani de garantie si mai ales un consum declarat mult mai mare la care s-a adaugat si faptul ca agentul de vanzari mi-a spus ca are si el unul si ii consuma in oras aproximativ 13...ceea ce e foarte mult! si atunci ne-am hotarat la kia cee'd sw); reprezentatul de vanzari kia a fost deosebit de amabil si ne-a spus ca suntem norocosi deoarece abia primise stocul pentru luna martie care era alocat de fabrica din zilina si daca suntem hotarati asupra unei culori putem face o rezervare si cam in 20 de zile urmeaza sa avem masina, noi am fost foarte incantati de idee si am semnat un precontract in care ne-a dat si seria de la sasiu - adugand ca este un avantaj major ca se stie aceasta serie ca asta inseamna ca o sa vina mai repede masina- dupa care pe data de 6 martie am mers cu un avans de 5000 de ron la ei moment in care pot sa spun ca am fost impresionat de profesionalismul lor deoarece masina e pe numele tatalui meu dar el neputand sa vina am mers eu cu avansul, ei au fost foarte amabili m-am trecut pe chitanta imputernicit si am plecat foarte fericita ca urmeaza sa vina masina....si de aici incep problemele mele: m-am imprumutat in banca de o parte din bani si de ink o parte de la prieteni la care urmeaza sa le dau banii dupa ce vine masina.. eu stiind ca trebuie sa vina undeva pe 20 - 22 martie am zis ca pana in 25 le dau banii deoarece imi vindeam masina actuala! dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si astfel in momentul in care pe 19 martie m-am dus cu toti bani la kia (pe langa faptul ca au trecut pe un nou soft si a trebuie sa astept de la ora 11 la ora 13 sa imi dea un ID) in momentul in care mi-a dat id-ul ne-a dat si un contract sal il semnam (ceea ce e foarte normal) dar in contract spunea : dupa plata integrala mai dureaza inca 14 zile lucratoare termen care se poate prelungii cum inca 2 saptamani la masinile de pe stoc si cu 8 saptamani la cele de comanda dar nu se precizeaza daca sunt alcatuite din zile lucratoare sau calendaristice! si noi am zis ca ok asta e.... o mare lipsa de ne seriozitate si neprofesionalism ca sa nu zicem astfel....dar vanzatorul ne-a asigurat ca sigur vine mai repede.... dar evident ca is numai vorbe si luni pe data de 31 l-am sunat si l-am intrebat... si evident ca iar ne-a dus cu vorba si ne-a spus ca eventual pe finalul saptamanii viitoare (termenul de 14 zile lucratoare e pe 7 aprilie si el ne-a spus ca s-ar putea pe 11 aprilie...deci termenul initial de 20 de zile (deci undeva pe 20 martie... ) tinde sa se apropie vertiginos spre de 35 de zile lucratoare...deci cam 6 saptamani.. deci dublu.....
Cam asta e problema mea de pana acuma.. sper ca in rest la service sa fie o atmosfera mult mai profesionista.. si sper sa nu regret decizia luata... dar daca o sa mearga toate lucrurile asa... cred ca o sa o regret... si imi pare rau deoarece masina e frumoasa are o garantie fff mare si 5 stele la crash test.. deci e ok.. pacat de neseriozitate importatorului si a vanzatorilor...
Scuze eventualele greseli de scriere.. "
Scris 03 aprilie 2008 - 03:27
va rog reveniti la subiect, e ultima "rugaminte"
daca vreti sa discutam despre altceva, o facem bucurosi pe un topic dedicat
va multumesc
Scris 03 aprilie 2008 - 10:21
Omul a fost bine intentionat. Eu stiam oricum de reprezentanta de pe DN1..fiind in drumul meu spre servici
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi