La Top Gear partea proasta e ca se ridica in slavi jaguarul sau astonul cand sunt comparate cu alte masini.
ti se pare.
Scris 17 martie 2008 - 02:35
La Top Gear partea proasta e ca se ridica in slavi jaguarul sau astonul cand sunt comparate cu alte masini.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 martie 2008 - 03:37
Nu sunt de acord cu tine.
3-ul e discutabil,da' mai pe seara.
Din punctul meu de vedere, un SUV(cine si-l permite) e un mare plus pentru proprietar si ,,incomod'' pentru ,,ailalti''.
Psihic(si nu, numai),iti confera un plus de siguranta.
Chiar trebuie neaparat sa la gasim si minusuri celor care ies in evidenta prin plusuri?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 martie 2008 - 03:41
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 martie 2008 - 11:38
Scris 18 martie 2008 - 09:40
Scris 18 martie 2008 - 02:22
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 18 martie 2008 - 03:17
Scris 18 martie 2008 - 03:32
ca e mai cool sau mai "misto", tine doar de gusturi.
asta nu inseamna ca e si masina mai buna
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 18 martie 2008 - 05:22
Scris 19 martie 2008 - 06:45
despre fotografie
Scris 19 martie 2008 - 09:49
Scris 19 martie 2008 - 10:20
despre fotografie
Scris 20 martie 2008 - 10:37
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi