Opel Astra Enjoy 1,9 CDTI 150cp
Scris 03 august 2008 - 11:05
keep u posted.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 august 2008 - 01:19
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 august 2008 - 06:02
s-a semnat contractul. am luat factura.
am ramas ca pana miercuri o platim si miercuri la pranz sau dupamasa ma duc sa-mi iau masina.
e la ei in curte. am vazut-o. m-am suit in ea.
e BETOOOON :party1:
Scris 04 august 2008 - 06:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 august 2008 - 06:50
Scris 04 august 2008 - 07:44
despre fotografie
Scris 04 august 2008 - 08:43
Scris 04 august 2008 - 08:57
despre fotografie
Scris 10 august 2008 - 08:59
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 04:12
Scris 11 august 2008 - 04:33
primele impresii...
am ridicat-o miercuri dupamasa de la dealer.
avea 6,3km
am alimentat-o.
consumul prin oras, la fataiala, in primii 80km, si cu un pic de talpitza asa, a fost de 11,3
joi dupamasa am luat-o spre bucuresti pe ruta :
oradea-arad (aglomeratie medie, drum pe zi ce trece tot mai denivelat, dar fara gropi)
arad-timisoara(de unde am preluat un prieten)(drum super beton, asfalt nou pe 50-60% din el cu finalizare 100% in urmatoarele luni)
tm - lugoj(execrabil)
lugoj - caransebes(execrabil)
caransebes - hateg (SUPER MISTO. asflat brici, peisaje superbe)
hateg - petrosani (in reparatii continue. de vreo 2 ani. greu cu lucrarile astea domle )
petrosani - tg jiu (drum cu peripetii. denivelat rau. curbe nasoale. nu recomand a circula noaptea)
tg jiu - rm valea (alt drum impecabil. asfalt f bun. aglomeratie spre zero. bine, era si vreo 2 noaptea deja )
rm valcea - pitesti - bucuresti... se stie. si aglomerat si destul de ... prost...
am ajuns in bucuresti pe la 3jumate dimineata.
cu vreo 840km la bord. dupa plinul de la oradea am mai alimentat in petrosani.
masina a ramas in bucuresti. duminica am mai plimbat-o un pic sa vada si ea bucurestiul... si nu numai
luni dimineata la 3:15 am iesit din bucuresti pe ruta
buc - ploiesti - brasov ( ok din pct de vedere al traficului. undeva in jur de 2 ore am facut. se putea si MULT mai bine, dar deh, rodajul asta )
brasov - sighisoara (padurea bogatii... chestii... drum LIBER... IDS+, si 150cp biciuiti un pic mai tare... UN DELICIU !!!!! tot drumul am avut un ranjet tampit pe fata )
sighisoara - medias - sibiu ( drum ok. circulatie medie. ceata )
sibiu - sebes - deva ( deja incepuse un pic aglomeratia. depasiri la greu )
deva - arad ( drum in reconstructie. asfalt nou pe 60-70% din drum. marcaje lipsa. ziua e ok, noaptea... nu f aglomerat. nu am mai fost de mult pe defileul muresului, dar chir mi-a placut )
acuma sunt la birou si imi cam cad ochii in gura
ideea e asta : fata de ce am avut, cam totul e la superlativ.
chestii naspa :
claxonul... ce sunet... horror frate.
"bi"-xenon ... adica bi in sensul de stanga dreapta nu se faza lunga/faza scurta.
oricum sper sa se poata regla, ca altfel am luat cea mai mare teapa cu xenonu asta bate atata de jos incat nu vad NIMIC cu faza scurta. adica bate la 10-15m in fata masinii. ce senzatii iti ofera la 160kmh... beton.
in schimb faza mare e IMPECABILA. lumineaza TOT.
am avut timp sa testez si IDS+. merita fiecare banut. chiar se simte diferenta on/off
in rest, numai de bine.
ah, consumul dupa tot traseul asta a fost de fix 7%
la dus am avut insotitor de drum pe amicul meu cu un A4 feislift 3,0 TDI quattro ( 204cp si 450nm ) care mai tot timpul ma presa din spate ( da nu m-am facut de ras )
mers intre 120-160kmh. de vreo 2-3ori am trecut de 200kmh. urca fara probleme.
trage in orice treapta
motor foarte elastic
are deja vreo 1650km
Scris 11 august 2008 - 04:37
Care e buba cu bi-xenon-ul? Ca Bi-xenon nu inseamna sa ai cate 2 xenoane pe fiecare far ci sa ai un obturator pe acelasi "bec"...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 11 august 2008 - 04:51
Cat despre "brasov - sighisoara (padurea bogatii... chestii... drum LIBER... IDS+, si 150cp biciuiti un pic mai tare... UN DELICIU !!!!! tot drumul am avut un ranjet tampit pe fata" :beerchug:
Scris 11 august 2008 - 04:59
distanta pana la care bate "lumina" e de vreo 10-15m pe farul stang si de vreo 20-25m pe cel drept.
execrabil.
sper din tot sufletul sa se poata regla.
Scris 11 august 2008 - 06:09
masina e foarte foarte frumoasa.
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 06:12
baza aia la mine e setat MULT prea jos.
nu sunt nici oligofren sa umblu cu faruri prin balarii sa orbesc pe altii, dar eu pot sa mi-o fur urat de tot avand in vedere ca nu imi lumineaza bine drumul...
maine ma ocup si de oglinda si de raglaj. adica sper sa am timp.
Scris 11 august 2008 - 07:12
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 07:25
Farurile se regleaza, autonivelarea se poate considera un reglaj fin pe care il fac motorasele functie de senzorii de incarcare prezenti pe ambele punti. Grosier trebuie reglat la service, cu aparatul ala special....costuri minime.
ACrew style
Scris 11 august 2008 - 07:30
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 07:41
Auto-Leveling-ul are cate un senzor montat la roata fata si puntea spate, pe partea stanga. Cum spune EvilOne, asa stiam si eu, ca se regleaza xenonul OEM.da, dar baza o stabilesc in functie de nu stiu ce senzori care sunt pusi pe la rotile fata. vezi ce pot face aia in service, sper sa nu le blocheze pe o pozitie, la golf au mai stricat.
Deci are faruri adaptive."bi"-xenon ... adica bi in sensul de stanga dreapta nu se faza lunga/faza scurta.
oricum sper sa se poata regla, ca altfel am luat cea mai mare teapa cu xenonu asta bate atata de jos incat nu vad NIMIC cu faza scurta. adica bate la 10-15m in fata masinii.
Scris 11 august 2008 - 08:46
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 09:10
On topic:
Mi-a placut masina. In special culoarea si jantele
Scris 11 august 2008 - 09:22
despre fotografie
Scris 11 august 2008 - 09:33
Scris 11 august 2008 - 10:20
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi