Golf Wag. TDI Highl. 74kw 5at.
Scris 31 august 2008 - 08:19
Scris 31 august 2008 - 08:34
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 august 2008 - 11:15
naspa insa mi se pare urmatoarea chestie: ce naiba faci daca iti iese furtunul exact cind ii dai blana la o depasire la limita? We have a case here supporting normal aspirated engines...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 01 septembrie 2008 - 08:30
Vineri 15.08.2008, in timp ce ma deplasam pe autostrada Bucuresti-Pitesti, am simtit ca masina nu mai tragea si scotea mult fum. Dupa ce am oprit si am ridicat capota la o benzinarie, mi-am dat seama ca se desfacuse furtunul de la intercooler.
Am decis sa merg usor pana la dealerul vw din Pitesti, pt rezolvarea problemei, mai ales ca nu era o defectiune foare grava.
Ajuns la Euro Tehno Grup am fost indrumat la consilierul service Anutescu Marian, caruia i-am explcat problema, i-am explicat ca sunt in tranzit, s-a uitat la masina si mi-a spus sa astept pt ca era pauza de masa.
Am asteptat aprox 45 min, dupa care dl.Anutescu Marian mi-a spus ca nu se poate repara masina in reprezentanta dar ma trimite la un service din Pitesti unde a si telefonat in prezenta mea. La telefon a explicat celui de la celalalt capat, ce trebuie facut si cat de simpla este reparatia.
Nu am spus nimic, l-am ascultat si dupa ce mi-a indicat unde gasesc service-ul respectiv am iesit afara. In acest timp in showroom aparuse un domn mai in varsta si care, dupa dialogurile purtate cu angajatii, mi-am dat seama ca era patronul.
Intrucat am considerat ca nu este bine sa duc masina intr-un service de cartier, unde habar nu au ce trebuie facut, m-am adresat patronului si i-am explicat tot. Acesta l-a chemat pe dl. consilier, spunand sa bage masina imediat in service si sa nu mai trimita clientii la alte service-uri.
In aprox 15 minute masina a fost gata, dupa ce un mecanic mi-a demontat farul din dreapta si mi-a prins colierul si siguranta furtunului.
Pt aceste operatii am platit 170 ron.
Multumesc dl.Balinga Ion datorita caruia mi-a fost rezolvata problema!
Pacat ca in acest service lucreaza oameni precum dl. consilier service Anutescu Marian, care a dovedit o lipsa de profesionalism!
Scris 01 septembrie 2008 - 10:26
Respectivul consilier probabil avea el ceva tangente cu service'ul de cartier si le mai trimitea clienti
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 01 septembrie 2008 - 12:39
Datorita faptului ca m-am plans patronului si a fost atentionat, mi-a facut si factura de 170 ron. Totusi pt o munca de 15 min. si sa prinda un furtun, suma asta e foarte mare.
Scris 01 septembrie 2008 - 02:52
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 septembrie 2008 - 03:34
Scris 01 septembrie 2008 - 04:02
Pe factura au trecut:
-far dreapta montare/demontare
-plastic bara amortizare montare/demontare
Scris 01 septembrie 2008 - 04:04
Bine, pana la urma important e ca ai rezolvat problema acolo si nu a trebuit sa mai mergi cine stie pe unde ... insa doar pentru manopera este mult ...
Scris 01 septembrie 2008 - 04:09
Nu-i nimic ... asa e in Romania!
Scris 01 septembrie 2008 - 05:30
despre fotografie
Scris 03 octombrie 2008 - 04:39
Cat despre ceas ... cat pe ce sa fie mai misto decat inelul Audi pe care'l gasisem eu
Scris 09 octombrie 2008 - 04:39
Scris 09 octombrie 2008 - 04:47
Dar sunt mai "lipicioase" si raman foarte usor pe mana oricui le atinge.
Scris 09 octombrie 2008 - 04:55
Scris 09 octombrie 2008 - 05:05
Scris 28 octombrie 2008 - 06:22
Da' las' ca va prind io
Scris 28 octombrie 2008 - 07:11
Scuze Domnu' Razvan, promit sa nu se mai intample!Bravo Domnu' , m-ati fentat cu spalatoria aia
Aceasta postare a fost editata de last: 28 octombrie 2008 - 07:17
Scris 29 octombrie 2008 - 11:34
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi