X3 vs ce?
Scris 20 iulie 2008 - 09:08
ceva sugestii???
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 09:09
Scris 20 iulie 2008 - 09:18
Q5 SH inca nu cred sa fie. X3-ul m-a limitat si el pt ca doream cu facelift si e abia din 2007, deci cam piperat la pret, dar oricum economisesc 20k de euro. inca nu sunt decis. pe lista inainte de plimbarea prin tara recenta, aveam si A4 3.0 TDI avant S-line, dar cred ca e ridicol de joasa pt romania, eu inteleg ca cei cu masini joase spun ca se poate circula, dar cu 3 la ora, ce afacere am facut. in plus eu nu ma plimb pe bulevard totusi. X-drive a destul de avansat acum. motorul e acelasi ca ala de pe 535d, parca si au unul la vanzare, cu padele pe volan, foarte misto, dar nu trece peste un pachet de tigari sau doar peste ala.
oricum nu e batut in cuie, dar ma interesez foarte serios.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 10:21
sincer, nu cred ca X3-ul iti va oferi mult mai mult peste Forester, doar poate un consum putin mai mic, dar nu cu mult mai mic, insa in schimb vei avea toate marile satisfactii ale unui posesor de BMW - masina fragila cu probleme de fiabilitate, cauciucuri run-flat disconfortabile, scumpe si care se pot rupe pe minunatele gropi ale soselelor patriei, servicii slabe, scumpe si uneori nesimtite din partea Schmitt &Co, bucuria de a ti se fura oglinzile si capacele din centrul jantelor la 2-3 luni, atitudinea "nesuferita" din partea celorlalti participanti la trafic etc...
X3-ul are suspensia foarte tare, mai ales cel 3.0sd si capacitatile off-road sunt mai reduse decit la Forester.
Eu sincer ma gindesc serios ca pe viitor sa fac mutarea oarecum invers de la BMW 325xi spre Subaru Legacy 3.0R - am avut o noua problema cu BMW-ul, o sa o detaliez pe topic la Masina mea.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 iulie 2008 - 10:32
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 10:49
- Masina cu performantele XT-ului nu vei avea foarte probabil
- Golful pe care-l ai e o masina excelenta
Te-am incurajat, nu :laugh:
Scris 20 iulie 2008 - 11:00
sa le dai la schimb ptr ce... ma mai gandesc pana maine
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 iulie 2008 - 11:02
la X3 cica ar fi pe primele locuri la fiabilitate, motorul la fel. dar raman probabil alte chichite. gumele cam stiu ca se fac praf din cauza talonului mic si a drumurilor proaste. nu stiu ce sa fac.
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 11:03
De ce ai vrea sa faci schimbul, daca nu sunt indiscret?
LE: se posteaza nonstop aici, e greu de tinut pasul
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 20 iulie 2008 - 11:04
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 20 iulie 2008 - 11:06
In afara de faptul ca din doua masini care pana la urma ofera o polivalenta multumitoare ai trece la una singura, mai e si diferenta financiara ...
De ce ai vrea sa faci schimbul, daca nu sunt indiscret?
am explicat un post mai sus, golful cam ajunge la final pt mine, iar forester e misto, dar e destul de stresant sa pui des benzina. si e stresant si financiar chiar pt ca nu o sa dau golful si sa pun banii pe un card cu care sa alimentez si atat. banii aia isi fac repede loc in altele probabil.
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 11:11
acuma sunt f obosit, dar mai discutam maine
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 iulie 2008 - 11:14
Scris 20 iulie 2008 - 11:17
despre fotografie
Scris 20 iulie 2008 - 11:41
Scris 20 iulie 2008 - 11:47
Foresterul mi se pare o masina foarte buna, am probat-o si in off si in off-road, mi se pare utilaj misto. La design insa ma pierde de musteriu.
Despre X3... numai de rau. Mi se pare prea mic, prea fancy, prea rigid, prea... nu e pentru mine, si pana la urma chiar daca sunt sigur ca nevoile noastre difera cred ca asta vrei, sa ne auzi subiectivismul.
Revenind, la off road X3 cred ca se poate compara cu toata pleiada de "inutile", de la X-trail la Tucson si Santa Fe si pana la Outlander si C-Crosser. Cu o singura diferenta: pretul!
Mie mi se pare penibil de mult 50k o masina care pana la urma in exploatare se compara cu un seria 3 cu arcuri mai lungi (dap, tras de par dar pana la urma asta e). Cu mare respect pentru ultimele motorizari BMW, care si la consum, si la performante bat majoritatea omoloagelor (ca sa nu zic toate ca se lasa cu bataie), cu o oarecare simpatie pentru interioare (si aici imi rezerv dreptul sa nu ma excit a muchiile si plasticele din X3), ajung tot la designul de struto-camila comun intregii clase (deci nimic special la asta micu'), la service-ul vomitiv si la comportamentul on si off road indoielnic.
Si la suspensie, caci despre asta e vorba, am cele mai mari indoieli. Pentru confort in X3 ai nevoie de un asfalt bun sau foarte bun, nu de damburile, santurile, trecerile si pragurile de la noi. Off road... il bate Foresterul de departe, la fel cum il bate, de ex., C-Crosser-ul meu (sincer sa fiu il vad si ceva sub STI-ul Olarilor, cu un strong plus pentru Subaru la fiabilitatea si rezistenta la socuri si alte belele).
Deci pentru mine... nu X3, cu toate ca dpdv al imaginii este probabil una dintre cele mai "fatoase" (si asta si din pricina siglei de pe capota) utilaje din nisa ei.
Cand si daca te vei hotari sa te uiti si la altceva te ajut cu drag, cat stiu si cum pot.
Scris 20 iulie 2008 - 11:49
Noul Forester diesel ar fi tentant ?
Scris 21 iulie 2008 - 12:46
Scris 21 iulie 2008 - 05:28
Scris 21 iulie 2008 - 07:22
Scris 21 iulie 2008 - 09:11
cu un motor mai mare, insa.
Uite propunere interesanta. - dar off-road nu prea... deci nu cred ca este o varianta.
Scris 21 iulie 2008 - 09:14
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 21 iulie 2008 - 09:27
Scris 21 iulie 2008 - 10:16
Presupunand ca vrei SUV suficient de nervos, dar nu atat de gurmand, de ce nu noul Forester Diesel?
Scris 21 iulie 2008 - 10:50
Aceasta postare a fost editata de the1: 21 iulie 2008 - 10:50
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi