Salt la continut

Fotografie

Vreau Subaru

• Please log in to reply
62 replies to this topic

#51 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 12 august 2008 - 05:23

cutia aia cu 4 trepte o strica ...
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#52 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 12 august 2008 - 07:15

Cee'd are functia aia :D

Exact. Cee'd-ul din familie are fct Auto (up&down) la toate cele 4 geamuri. :huh:
Dar suntem off topic. :)
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#53 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 12 august 2008 - 07:41

nu ar fi prima automata care sta foarte rau cu prima treapta. e posibil ca mai sus reprizele sa fie foarte decente. o problema cred ca va fi consumul.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#54 Darren

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 59 Mesaje:
Inregistrat: 05-septembrie 06
  • Model:E36 318i
  • Motorizare:1.8i 115CP

Scris 13 august 2008 - 09:00

18.000euro a fost
Pt faza cu geamul pasagerului: are AutoDown (si de la comenzile soferului, si de la comenzile pasagerului) - adica coboara automat pana jos, dar nu are AutoUp (de la nici una din comenzi). In carte scrie ca AutoUp nu a fost pusa pentru anumite piete... nu intelegeam motivul, poate banuiti voi de ce sa aibe Down si sa nu aibe Up.. :huh:
Demarajul in prima treapta pare cam lesinat, dar in trafic ma surprinde ca ajunge f repede la 80km/h (si normal, trebuie sa franez :D)
Din cauza ca nu aveau loc la motor, si pentru ca are de transmis cuplu mare a fost pusa cutia cu 4 trepte (cel putin asa am citit eu pe net). Nu e deranjanta, pentru ca tr.4 are raport 0.79 si final 3.69 (total 2.9151), deci la drum lung nu simti nevoia de a 5a. Modelele cu motoare 2.5T aveau alta cutie automata cu 5tr, cu raport la tr.5 de 1.02 si final 2.86 (total 2.9172), per total tot pe acolo ar fi fost. Banuiesc ca stiau ei ce fac cand au luat decizia asta cu alta cutie..

Cu consumul mare sunt obisnuit psihic, mie si 318i imi poate consuma 16-17 prin oras cand ma grabesc (bine ca nu ma grabesc mereu), si 13 cand merg "obisnuit" deci daca asta imi arata acum 17l/100km eu sunt ok. Daca ar fi depasit pragul psihologic de 20l/100km atunci cred ca as fi mai atent la stilul de mers, consum, etc..
  • 0

#55 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 13 august 2008 - 10:32

lipsa la a5a treapta nu o simti la viteza mare ci in demaraj. masina are clar treptele foarte lungi, eu nu inteleg de ce au pus doar 4 trepte...daca nici la ea nu ai "loc" de o cutie mai mare, matiz ar avea o treapta si atat. mai are si 2 tone, nu prea tine argumentul ca am vrut sa o facem mai usoara.
de asemenea, treapta 1 prea lunga te va chinui la abordarea unor pante serioase, sau urcarea unor obstacole mai pronuntate. 400Nm si 300cp ar trebui sa lase gumele pe asfalt in treapta 1 :huh:..intreaba-l pe cata ce fac "doar" 230cp

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 13 august 2008 - 10:32

• 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#56 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 13 august 2008 - 10:36

Masina e foarte grea. Eu am mers cu una si m-a impresionat masivitatea ei. Poate nu s-a dorit o masina sportiva, ci doar una de turism confortabil.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 august 2008 - 10:40

• 0

#57 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 13 august 2008 - 12:05

clar nu s-a dorit a fi sportiva, dar la atata motor de mare care mai e si supraalimentat, nu e pacat sa nu ii pui si 5-6 trepte?
plus ca s-ar putea sa nu fie nici eficient ...
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#58 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 13 august 2008 - 12:12

eu m-as feri de volvo avind in vedere ca este cel mai scump service din Romania, chiar aberant de scump, la manopera, piese tot....

dar ma rog, sa ai noroc cu masina...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#59 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 13 august 2008 - 12:37

apropo de preturile din service-ul Volvo... cica a facut un tip accident cu cu un S40 pe care daduse putin sub 20.000 euro. l-a dus in service si reparatia a costat peste 30.000 :huh:

si inca una: cauta cineva un scaun de bebe pt Volvo si gaseste pe piata sau chiar la Volvo. Pe piata era 12-15 mil, la volvo 18 mil.
L-a luat de la volvo, ca de ... e VOLVO. Dupa 2 saptamani l-au somat sa dea si restul de bani; 18 mil era doar avansul. El de fapt costa vreo 45 .... :D
  • 0

#60 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 13 august 2008 - 01:17

Mie imi plac foarte mult modelele Volvo. Mai ales C30-ul si S40-ul. Preturile de achizitie sunt ok daca stam sa comparam cu modele concurentei (BMW Serie 1, Audi A3 etc.). Dar cand vine vorba de serviciile/preturile post-vanzare este crima curata in Romania. Cred ca am mai spus pe forumul asta in vreo 2 locuri ca unii dintre posesorii de Volvouri noi, prefera sa faca un drum pana in Debrecen o data pe an ca sa faca revizia anuala. Si doar in caz de forta majora sa intre cu masina in service-urile reprezentantelor Volvo din tara.

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 13 august 2008 - 01:17

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#61 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 13 august 2008 - 01:18

cum?????45 mil????
4500 ronn aproape 1300 euro???scaun de bebe??
:huh:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#62 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 13 august 2008 - 11:33

Poate o fi fost oferit impreuna cu o mamica (pe post de baby sitter, nu va ganditi la prostii). :rolleyes:
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#63 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 13 august 2008 - 11:37

asa este, atita costa doar scaunul, fara mamica

o oglinda completa cu incalzire pentru S40 costa 2300 RON !!! in comparatie la BMW e cam 900 RON

sincer nu inteleg cum functioneaza business-ul astora si ce naiba au in cap.... si cine isi ia masina volvo... este pur-si-simplu cu mult peste media pietei.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi