Un freezone
Scris 16 februarie 2009 - 02:03
Constat,aici, cresterea numarului alora care sunt varza in ale circulatiei si ne mai minunam de ceea ce se intampla pe strazi...
Pe forumul asta, ar trebui ca pentru inscriere sa fie intrebari din legislatie, iar pentru admin...
La trecerea politiei avand ledurile rosii, precum si patefonu' in functiune , trebuie oprit, intotdeauna.
Pentru culoarea albastra a luminitelor, nu suntem obligati sa oprim. Asa cum au ambulantele.
Citirea legii aici aici.
N-am facut trimitere directa la articol fiindca, poate , cautandu-l, se mai prinde ceva si de prin alte zone ale circulatiei...Ar cam fi nevoie.
Scris 16 februarie 2009 - 02:20
a) lumina rosie obliga participantii la trafic sa opreasca �n directia de mers c�t mai aproape de marginea drumului;
lumina albastra obliga participantii la trafic sa acorde prioritate de trecere;
c) lumina galbena obliga participantii la trafic sa circule cu atentie.
Scris 16 februarie 2009 - 02:21
Asta am postat si eu, ce ceva timp in urma, cu articol de lege si sublinieri colorate.
Broblema este ca in majoritatea cazurilor ori merg "silentios", cu lumini rosii SI albastre, sau cu aceleasi lumini bicolore SI sirena. In acest caz cum trebuie procedat ?
Scris 16 februarie 2009 - 02:25
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 februarie 2009 - 02:29
.......
Broblema este ca in majoritatea cazurilor ori merg "silentios", cu lumini rosii SI albastre, sau cu aceleasi lumini bicolore SI sirena. In acest caz cum trebuie procedat ?
Simplu: il tragi pe garcea pe dreapta, ii scoti un bec, si procedezi functie de culoarea becului ramas ! :party1:
Scris 16 februarie 2009 - 08:33
Cumperi pretul sau masina ?
pai cumperi combinatia pret-masina.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 februarie 2009 - 09:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 februarie 2009 - 10:02
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 februarie 2009 - 10:03
Scris 16 februarie 2009 - 10:10
Scris 16 februarie 2009 - 10:15
http://www.thesun.co...icle2233878.ece
Baby-faced boy Alfie Patten is father at 13
Updatare...
Oaspete , minuneaza-te ! Suntem depasiti de vremuri...
cine este tatal?
Scris 16 februarie 2009 - 10:34
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 16 februarie 2009 - 10:35
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 februarie 2009 - 10:35
Scris 16 februarie 2009 - 10:36
Scris 16 februarie 2009 - 10:37
despre fotografie
Scris 16 februarie 2009 - 10:38
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 16 februarie 2009 - 10:41
despre fotografie
Scris 16 februarie 2009 - 10:43
Scris 16 februarie 2009 - 10:46
despre fotografie
Scris 16 februarie 2009 - 11:04
pai cumperi combinatia pret-masina.
Nedumerirea/mirarea mea s-a datorat faptului ca desi opinati ca este o masina nu tocmai stralucita (voi avand rezerve), considerati ca reprezinta o buna varianta de (potentiala) achizitie. Aceasta tocmai /in principal datorita pretului, proaspat redus/promotional.
Dpmdv, incerc sa cumpar cea mai buna/potrivita (pt mine) masina in bugetul pe care-l aloc; nu cumpar pretul.
Scris 16 februarie 2009 - 11:11
Scris 16 februarie 2009 - 11:29
ireal 2 http://www.220.ro/ba...In-Parcare.html
ireal 3 http://www.220.ro/6X...In-Parcare.html
despre fotografie
Scris 17 februarie 2009 - 05:02
Scris 17 februarie 2009 - 07:12
Dpmdv, incerc sa cumpar cea mai buna/potrivita (pt mine) masina in bugetul pe care-l aloc; nu cumpar pretul.
De multe ori "buna" se rezuma tot la pret. Puterea, caracteristicile dinamice e adevarat ca nu le mai poti cumpara dupa aia, dar fiabilitatea se rasfringe in bani (bineinteles, si convenienta ca sa nu ai masina 2-3 zile nu e chiar distractiv... aici insa dealerul iti da o masina la schimb).
Oricum vazusem o poza aeriana cu circuitul de teste al lui Nissan, e folosit ca parcare pentru mii si mii de masini din stoc.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi