Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cine joaca snooker in B?

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 19 martie 2009 - 01:22

poate facem o intalnire la bukale cu titlul "de la roti la bile".
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#27 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 19 martie 2009 - 01:25

"wheels with balls"? interesting
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#28 IulianE.

Banned

• Banned
  • PipPipPip
  • 110 Mesaje:
Inregistrat: 10-martie 09
  • Marca:too many valves Skoda
  • Model:Octavia 1.8
  • Motorizare:useless turbo

Scris 19 martie 2009 - 04:17

mai nou ma confrunt cu o problema....nu prea mai am unde sa joc in Bucuresti....
langa mine e un club aparent bunicel "King's Club" dar cu niste scarbe de oameni incredibile...in viata mea nu am mai intalnit asa ceva...si in stilul meu caracteristic bineinteles ca m-au banat in urma unor insulte aduse conducerii pt felul in care isi trateaza clientii...
aici au mese Vyk-poloneze,calitate indoielnica,postav remi-rapid zic ei....hmmm,personal nu ma incanta

un alt loc club "Texas" cu o singura masa Railey Renaissance,ft celebre de altfel o masa superba,destul de veche dar ft buna,problema e muzica care e data foarte tare si am ditamai boxa chiar in cap....nu se poate juca in conditiile astea,personalul destul de amabil,locatia e placuta

ar mkai fi Federatia romana cu 6 mese de snooker nu stiu ce marca,dar 30RON/ora e mult,eu joc cam 4-5 ore de 2 chiar 3 ori pe saptamana la care se mai adauga abonam de 100 RON

IDM Club care se lauda cu mese Railey achizitionate chiar de la un Open Galez...mesele sunr re-re-reconditionate ,nu sunt in cea mai buna stare si sunt ft dezechilibrate...preturi de peste 30RON/ora + abonam de 70 RON

am inteles ca ar mai fi un club in Romana...nu l-am incercat dar poate o sa ajung

altele nu mai cunosc in Bucuresti
  • 0

#29 IulianE.

Banned

• Banned
  • PipPipPip
  • 110 Mesaje:
Inregistrat: 10-martie 09
  • Marca:too many valves Skoda
  • Model:Octavia 1.8
  • Motorizare:useless turbo

Scris 23 martie 2009 - 11:56

cel mai dificil break realizat...unul dintre cel mai talentati si controversati jucatori...Alex Higgins

http://www.youtube.c...h?v=df9T5p-aHoY

2 lovituri aparent imposibile,acelasi Alex Higgins
http://www.youtube.c...h?v=MC9VLT-Likk
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi