W204022 - C320CDI Avantgarde
Scris 30 aprilie 2009 - 12:33
revizie - schimbat ulei, filtre si completat lichide. am o hartie pe care scrie tot ce au facut, e un A4. si eu am dat 500� tot, pt ca am cerut verificare completa, schimbat lichid de frana inainte de termen, inlocuirea unor aparatori din fata (una se rupsese pe la 260 la ora si acum am altele mai mici si mai bune) si spalat cu o solutie nu stiu ce, pe ploaie torentiala nu a fost nevoie sa folosesc stargatoarele deloc si masina e aproape curata.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 aprilie 2009 - 04:00
la valoarea ta sau mai bine zis la valoarea masinii, merita
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 aprilie 2009 - 05:08
Scris 05 mai 2009 - 09:58
- facut revizia la 20 000 + km
- schimbat discuri fata , placute fata + spate la 23 000 km
- reglat faruri la 23600km
- masina e acum in service pentru schimbare calculator cutie de viteze la 24079 km
ma pregatisem moral pt schibmatul calculatorului de la cutie pentru ca stiam de buba asta. masina mea fiind produsa in primele 3 luni de la lansarea modelului in fabricatie.
Scris 05 mai 2009 - 10:08
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 mai 2009 - 09:04
masina tot in service peste noapte , cu detergentul meu cu tot in ea . si o sticla de balsam si 2 scaune de camping (toate din ungaria ) ca lumea a stat pe scaune la circuit.
asa , sa revenim . cica au montat piesa , dar e defecta din fabrica . o supapa se blocheaza (calculatorul vine cu tot cu bloc de supape). asa ca mai incearca maine marea cu paiul.
in alta ordine de idei , se anunta o noua intalnire la euroring pentru 19.09.2009. ceva doritori:) deja se face lista.
nici mie nu-mi place, dar mercedesul pare a fi mai omenos macar am masina la schimba.uite de asta am ales eu X3 la a doua generatie, nu-mi place la spital si in service deloc, mai ales in romania.
cu ocazia asta am citit si eu cu atentie certificatul de garantie al masinii, cica nu e acoperita masina de garantie daca o duci intr-o zona de razboi sau o duci in zone calamitate.
Aceasta postare a fost editata de berkut: 05 mai 2009 - 09:04
Scris 05 mai 2009 - 09:11
despre fotografie
Scris 05 mai 2009 - 09:13
deci DAdeci in romania nu ai garantie.
da' e misto asa ... mai testezi si alte masini. dar acum imi e dor de tractorul meu. cum sta el asa singurel singurel in service cu matele pe afara .
Scris 06 mai 2009 - 02:40
update. am dat A ul (era cam japita) am luat un E . e ok E ul.
masina tot in service peste noapte , cu detergentul meu cu tot in ea . si o sticla de balsam si 2 scaune de camping (toate din ungaria ) ca lumea a stat pe scaune la circuit.
asa , sa revenim . cica au montat piesa , dar e defecta din fabrica . o supapa se blocheaza (calculatorul vine cu tot cu bloc de supape). asa ca mai incearca maine marea cu paiul.
in alta ordine de idei , se anunta o noua intalnire la euroring pentru 19.09.2009. ceva doritori:) deja se face lista.
nici mie nu-mi place, dar mercedesul pare a fi mai omenos macar am masina la schimba.
cu ocazia asta am citit si eu cu atentie certificatul de garantie al masinii, cica nu e acoperita masina de garantie daca o duci intr-o zona de razboi sau o duci in zone calamitate.
...deci...nici in ,,ringul'' in care ai fost, nici pe partea de casco....
Scris 06 mai 2009 - 03:13
misto masina . deja colegii mei sunt in deruta asteapta ziua de maine sa vada cu ce masina mai apar
Scris 06 mai 2009 - 03:20
Aceasta postare a fost editata de Relu: 06 mai 2009 - 03:21
Scris 06 mai 2009 - 03:30
acum sunt cu un E280CDI 4MATIC bine dotat ...
misto masina . deja colegii mei sunt in deruta asteapta ziua de maine sa vada cu ce masina mai apar
daca merge, pastreaz-o!
@relu, nu e break, are portbagajul prea mic pt i10, dar cine stie pana maine
despre fotografie
Scris 06 mai 2009 - 04:32
Scris 06 mai 2009 - 07:02
Scris 06 mai 2009 - 10:29
nici mie nu-mi place, dar mercedesul pare a fi mai omenos macar am masina la schimba.
dar chiar crezi ca la Mercedes toata lumea primeste masina la schimb cind are masina imobilizata in service? Sau primesti tu ca ai o relatie buna cu dealer-ul?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 06 mai 2009 - 10:32
Lipeste-i o chestie ca asta pe capota si nu mai face
Daca ar avea chestia aia, interiorul ar avea un cu totul alt aspect, calitate, consumul ar fi x 2, un exterior insipid, inodor si incolor, plus i-ar fi necesare studii academice despre ,,nepatinarea'' ambreiajului, precum si alte particularitati aristocrate...
Scris 07 mai 2009 - 08:41
e in conditiile de garantie :dar chiar crezi ca la Mercedes toata lumea primeste masina la schimb cind are masina imobilizata in service? Sau primesti tu ca ai o relatie buna cu dealer-ul?
http://www.mercedes-...ees/mobilo.html
deci , daca masina este imobilizata din conditii de garantie (cum e la mine) trebuie sa-ti dae masina la schimb de la clasa ta in sus , sau macar masina la schimb daca tu accepti.
iar eu daca as fi avut o relatie atat de buna cred ca aveam cutia reparata pana acum , nu masina in service a 3 -a zi consecutiv.
alt aspect , calitatea mai putin discurile de frana , consum x 2 , exterior discutabil, studiile alea le-am facut pe banii mai iar la 50 000 am schimbat kit ambreiajDaca ar avea chestia aia, interiorul ar avea un cu totul alt aspect, calitate, consumul ar fi x 2, un exterior insipid, inodor si incolor, plus i-ar fi necesare studii academice despre ,,nepatinarea'' ambreiajului, precum si alte particularitati aristocrate...
am avut, am in continuare in familie 2 , o sa vina si a 3-a in curand. sunt singurul contra curentului in familia mea
Scris 07 mai 2009 - 10:34
de fapt langa mine sunt 2 Subaru un Forestier si unca o dracovenie parca am mai vazut si un Mercedes din cand in cand pe langa ele
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 mai 2009 - 10:35
Scris 07 mai 2009 - 10:36
mertzu' e rar pe acolo da' peste zi e tot in zona
posibil sa fim 1 mai cumva ?
Scris 07 mai 2009 - 10:37
ma rog azi l-am scos la plimbare
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 mai 2009 - 10:39
Scris 07 mai 2009 - 10:41
Io zic sa mai sapati, poate ati fost la generala impreuna, poate chiar mai multe...
Scris 07 mai 2009 - 10:53
Scris 07 mai 2009 - 10:58
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 07 mai 2009 - 11:00
sau mai pe scurt casa de peste drum
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 mai 2009 - 11:02
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi