Mai mult de atit,ca tot zice amicu mecea de ineptiile mele,masina sotiei tale e ok,dar e o banala Golf de 1.6.Timpurile in care lume dadea 5000-8000 euri pe o masina ce nu stie nimic,nici economica nici rea....s-au dus.Lumea din foamea de azi vrea sa plinga dupa banii dati pe senzatiile oferite de vreo masina rea sau sa mearga moka,cu ceva supereconomic.De aia zic ca sanse sa o dai sunt,dar rapid si foarte elastic la pret,nu zic sa o dai cui ofera ceva pe ea,ca te repezi sa halesti toate sedativele ce ai pe acolo.Eu nu incasez nimic daca iti prorocesc tie ce iei pe ea,doar elimin elementul surpriza din viata ta,si riscul de a-ti ceda vreo capilara cind o vei da pe mai putin.Dar mai exista si noroc,unii au noroc chior,poate te cacashi in scaldatoare cindva....Repet masina e pentru alte vremuri,atita tot.
dezamagirea mea este ca ma asteptam la cum faci bani sa fii mai relaxat,cu nervii mai putin intinsi.Facind un paralelism,eu ar trebui sa omor direct partenerii de dialog...Baga mina la sertar,ia ceva de nervi...in locul tau as baga niste Valerian-Hops,de la Vogel,e din plante si nu da dependenta...
mai bine singur decit in companie proasta......