Nu ai inteles nimic: eu incerc sa gasesc acum O OCAZIE. Incerc, si nu mi-e rusine sa recunosc, sa profit de criza asta si sa iau ceva cat mai bun. Si daca unii dau masini de clasa medie la pret de clasa compacta, de ce sa nu profit? Nu pentru dimensiuni, ci pentru calitatea materialelor si dotarile specifice claselor superioare. Din pacate, observ cu regret ca acest lucru, care le diferentia pana acum, incepe sa nu mai existe. Si se folosesc si la clasele superioare aceleasi plastice ca peste tot.
Iar daca incep cu chestii de genul: hai sa mai pun 1000euro, ca se merita diferenta...ajung curand la peste 25000 sau chiar mai mult. Si nu e cazul.
Deci, targetul e de 21000 si nu am de gand sa-l depasesc....sub nici o forma.
daca gasesc ceva acum in banii astia, care sa-mi si placa, bine...daca nu, asta e. Voi mai astepta o perioada si mai vad ce se mai intampla. Iar ce am spus anterior, ca as fi dispus sa-mi iau un Cielo pt o perioada, nu e departe de adevar. Dar o las ca ultima varianta.
Am inteles ce vrei tu, sau cel putin ce vrei sa incerci, si nu e deloc rusinos. Numai ca marcile si modelele vizate de tine nu prea beneficiaza de aceleasi discount-uri precum cele mai polulare din piata. Aici e diferenta. Plus ca din stocurile existente la finele anului trecut si inceputul acestui an, se pare ca s-a mai dat; iar una cum vrei tu (clasa medie, benzinara potenta, dotari peste medie) nu este chiar tipica pt piata din RO, pt a fi gasita cu usurinta pe stoc, asta intr-un pret de pana la 21k euro ddp.
Ai dreptate si cu adaugatul ( mai exact cu "neadaugatul") de bani peste limita initiala, ca asa usor usor ajungi la un buget sensibil dif de primul.
Deci, de gasit gasesti, numai ca nu va fi 100% conform asteptarilor tale initiale (din primul post de ex.), ci pe undeva trebuie sa faci (macar un) compromis.
Uita-te ca din ce in ce mai multe compacte, si nu medii, cum ai vrea tu (motor, dotari, etc.) se invart pe la 20k euro ddp.
Cat despre materiale, are dreptate Relu, de la un anumit nivel in sus, diferentele nu mai sunt asa de mari, lucratura ce mai face diferenta.
Pacat ca nu vrei G6; incearca O2 facelift 1,8Tfsi 160cp.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte