Mazda 6 2.0l, 147CP, benzen
Scris 15 mai 2012 - 04:02
Scris 17 iulie 2012 - 08:57
Cum pusca mea sa pui limitare la 80km/h pe un drum in afara localitatii pe 3 benzi pe sens?
Dar important e ca am ajuns cu bine si fara evenimente nedorite.
Scris 17 iulie 2012 - 09:22
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 17 iulie 2012 - 09:46
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 17 iulie 2012 - 10:00
Dar am vorbit ieri pe plaja cu cineva care a venit prin munti si a zis ca e super ok drumul. Numa sa te tina stomacul.
Oricum, si pe partea cealalta, prin Zilegrad, am f...o de vreo 2 ori. Nu sunt indicatoare, se lucreaza la drumuri, GPS-ul a innebunit de tot, asa ca, numai cu ajutorul unui baietan dintr-o benzinarie care mi-a dat localitate cu localitate pe unde trebe sa trec am rasbit sa scap de ei.
Scris 17 iulie 2012 - 11:38
Cum pusca mea sa pui limitare la 80km/h pe un drum in afara localitatii pe 3 benzi pe sens?
au si limita de 60 in zone cu 2/3 benzi afara din localitati, pe unde merg eu cel putin
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 17 iulie 2012 - 11:42
Scris 17 iulie 2012 - 11:43
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 17 iulie 2012 - 12:16
Scris 17 iulie 2012 - 02:44
EU de cand ma stiu la bulgari goneam cu 150...
Scris 18 iulie 2012 - 11:43
Pai te-am ascultat: n-am luat-o pe acolo.
Dar am vorbit ieri pe plaja cu cineva care a venit prin munti si a zis ca e super ok drumul. Numa sa te tina stomacul.
Oricum, si pe partea cealalta, prin Zilegrad, am f...o de vreo 2 ori. Nu sunt indicatoare, se lucreaza la drumuri, GPS-ul a innebunit de tot, asa ca, numai cu ajutorul unui baietan dintr-o benzinarie care mi-a dat localitate cu localitate pe unde trebe sa trec am rasbit sa scap de ei.
Pe unde ai luat-o mai exact? Iti mai amintesti succesiunea de localitati? Ca o sa bag si eu o saptamina de Thassos la inceputul lui August.
Drumul celalalt, prin Zlatograd inteleg ca e prin munti, Forester, de ce este de evitat? Drumul zici ca e bun....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 18 iulie 2012 - 12:03
Frank, o sa incerc sa-ti fac traseul cand ma intorc. Eu m-am incurcat in Nova Zagora, la o iesire gen trifoi pe care am ratat-o. Am fost fost nevoit s-o iau prin oras si de acolo s-a rupt filmul ca m-a redirectionat GPS-ul total aiurea.
Scris 18 iulie 2012 - 12:24
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 iulie 2012 - 12:53
Frank, o sa incerc sa-ti fac traseul cand ma intorc. Eu m-am incurcat in Nova Zagora, la o iesire gen trifoi pe care am ratat-o. Am fost fost nevoit s-o iau prin oras si de acolo s-a rupt filmul ca m-a redirectionat GPS-ul total aiurea.
cind te intorci? Eu plec pe 28 iunie cred.
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 18 iulie 2012 - 01:25
Scris 19 iulie 2012 - 06:54
E bun in sensul ca (anul trecut) nu avea gropi, dar spre granita cu Grecia deja era destul de peticit. Problema mare este ca-i foarte intortocheat si lent, viteza medie este foarte mica, mi s-a parut foarte obositor si ca a durat o vesnicie.
A durat o vesnicie la propriu sau a fost doar o senzatie? Te intreb pentru ca totusi sint 150 km mai putin decit pe unde a mers Adytzu... 607 km fata de 750 km...
Scris 19 iulie 2012 - 07:06
Pentru mine ar fi ca in urmatoarea analogie: imagineaza-ti o zi foarte libera pentru trafic, de genul 1 ianuarie ora 7 dimineata. Cum te-ai duce tu la Moeciu: pe Targoviste/Campulung/Rucar/Moeciu sau DN1/Rasnov/Bran/Moeciu?
Scris 19 iulie 2012 - 07:23
Revenind, a fost cineva recent pana la Varna prin Vama Veche ?
Parca maxy ?
Scris 19 iulie 2012 - 08:08
Incearca traseul prin Topraisar, NegruVoda, Dobrici, Varna...
Revenind, a fost cineva recent pana la Varna prin Vama Veche ?
Parca maxy ?
O idee mai scurs decat prin Vama, Punctul TF liber si apoi traseul prin Dobrici mult mai descongestionat.
Scris 19 iulie 2012 - 08:18
Daca tot e bal, sa o facem lata.
Unde as putea sa trag o noapte dupa Bucuresti, in directia litoral ??
Scris 19 iulie 2012 - 08:29
Pai situatie se este in felul si anumer urmator: la dus, mergand pe drumul asta am facut 16h pana la destinatie. Scuze: obosit, mers noaptea, am prins si portiuni serioase cu ceata (!) in Bulgaria, vreo 3 pauze, din care una mai lunguta (o ora poate?). La intoarcere am venit prin Seres, apoi Blagoevgrad? si Sofia pe o autostrada foarte noua. Am ajuns acasa in 11 ore!!! Vourvourou, Sithonia.
Pentru mine ar fi ca in urmatoarea analogie: imagineaza-ti o zi foarte libera pentru trafic, de genul 1 ianuarie ora 7 dimineata. Cum te-ai duce tu la Moeciu: pe Targoviste/Campulung/Rucar/Moeciu sau DN1/Rasnov/Bran/Moeciu?
Prima oara la vourvourou ? Noi mergem acolo de 6 ani, aceeasi gazda, iar bulgaria nu se merita sa o traversezi altfel decat pe la ruse - sofia - kulata - salonic > 805 km din poarta de la noi in poarta la gazda max 11 ore daca mergi ca melcu ca sa nu te opreasca jegurile de bulgari plus opriri de mancare si alimentare.
Scris 19 iulie 2012 - 08:34
Poate AICI, nu stiu preturi, intreaba la telefonul de pe sait....
Unde as putea sa trag o noapte dupa Bucuresti, in directia litoral ??
Altfel mai e o varianta ... cu Relu pe balta ... e in drum!
... Vourvourou, Sithonia.
...
Prima oara la vourvourou ? Noi mergem acolo de 6 ani, ...
Ce mai face Paris?
Nu l-am vazut de 6 ani...tot asa vesel, saritor si plin de voie buna?
Scris 19 iulie 2012 - 08:43
Scris 19 iulie 2012 - 11:23
nu stiu daca merge, cazarea e pentru sambata/duminica.Poate AICI, nu stiu preturi, intreaba la telefonul de pe sait.
Altfel mai e o varianta ... cu Relu pe balta ... e in drum!
repet 2 adulti plus 2 copii, nimic deosebit dar decent, sambata spre duminica, cafea si mic dejun la 7 si ata Byala.
Daca stiti un astfel de loc bagati.
In zona Bucuresti-Cernavoda.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 19 iulie 2012 - 11:24
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi