Golf MK4 R32 DSG
Scris 23 mai 2009 - 08:39
Scris 23 mai 2009 - 09:42
la anul vom plati amandoi doar in functie de co2/km din carte..indiferent de rulaj etc
si o sa ne f** guvernul lui poc iar.
nu e vorba de guvernul lui boc sau altul. deja s-a dat semnalul ca trebuie sa traim modest, cu paine si apa (din import, ca noi nu mai avem) si cine nu e multumit, poate pleca ... in lumea celor sfinti, ca la spital nu ai nici o sansa.
impozit pe CO2 e al fel de inechitabil ca ala la pompa atunci. daca o masura nu poate fi impusa corect, in alte tari nu se mai impune. romania trebuie sa fie mereu cu mot. nu am vazut in tara asta macar un singur lucru facut cu cap, nici macar furturile. si alea sunt de un cretinism rar intalnit, doar ca nu avem justitie. in germania jumatate din polulatia tarii ar fi fost la puscarie pana acum.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 mai 2009 - 11:02
ba da, ca au strans multe voturi de la prostime promitand 2 chestiinu e vorba de guvernul lui boc sau altul.
1) scoatem taxa auto, jaful lui tariceanu care isi protejeaza citroen (de parca ala din asta traieste)
2) marim cu 50% salariile profesorilor, cum scrie in lege
le-au facut pe ambele

poate singura chestie care ma bucura, ca cine e prost si a crezut a ramas cu buza umflata.
problema e ca noi n-avem alta vina decat sa ii suportam si pe prostii astia...
si cand il vad pe boc vorbind de "the gripa aviara" nu stiu daca sa rad sau sa plang
deloc...co2 iese ca produs in urma arderii benzinei si culmea, e direct proportional cu cata benzina arziimpozit pe CO2 e al fel de inechitabil ca ala la pompa atunci.
Scris 24 mai 2009 - 11:33

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 25 mai 2009 - 07:24
Scris 25 mai 2009 - 10:33
Are motor de r32 si s-au fabricat doar 250 exemplare. Masina este o bijuterie.
Am tot pus in balanta daca merita sau nu si raspunsul este categoric nu ,mai ales cunoscand R32-ul cat cosuma si care sunt pretentiile dar pasiunea nu cunoate limite.
Scris 25 mai 2009 - 11:29
Beetle RSi chiar stiu ca e rara... si e si mai girlie asa cum arata....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 25 mai 2009 - 11:31

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 11:32

cred ca si un S3 merge....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 25 mai 2009 - 01:32
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 01:33
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:pasiunea costa.
Scris 25 mai 2009 - 06:07
pai ce faci, le tii pe amindoua, cu acelasi motor si cutie?
Beetle RSi chiar stiu ca e rara... si e si mai girlie asa cum arata....
Da le voi tine pe amandoua iar RSI-ul care este rezervat si pe care il voi lua ii voi pune un kit turbo.
Am avut ocazia sa conduc un R32 HGP in germania, nu am nimic cu cei cu masini 2.0 Turbo dar niciodata nu vor fugi cum fuge un 3.2 6v biturbo orice le-ai face.
Da le voi tine pe amandoua iar RSI-ul care este rezervat si pe care il voi lua ii voi pune un kit turbo.
Am avut ocazia sa conduc un R32 HGP in germania, nu am nimic cu cei cu masini 2.0 Turbo dar niciodata nu vor fugi cum fuge un 3.2 6v biturbo orice le-ai face.
http://auto-tv.ro/filme/103.html
http://auto-tv.ro/filme/104.html Rsi turbo vs porsche GT3
Scris 25 mai 2009 - 06:44
.........
Am avut ocazia sa conduc un R32 HGP in germania,
.........
E cel putin una si la noi.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 25 mai 2009 - 06:46
Scris 26 mai 2009 - 07:25
da sunt 2 golf5 R32 turbo dar single turbo cu 405 cp le stiu pe amandoua...nu au supape speciale ,nici pistoane forjate si nici un kit de ambreiaj special.E cel putin una si la noi.
Asa e romanul face jumatate de masura..cine isi pune un astfel de kit are nevoie si de frane si tot ce am mentionat mai sus..
Scris 26 mai 2009 - 09:01

0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi