...nu te-a intrebat nimeni de acadele.
Cu ce m-ai ajutat, ca nu retin?
Scris 20 august 2013 - 10:28
...nu te-a intrebat nimeni de acadele.
Cu ce m-ai ajutat, ca nu retin?
Scris 23 august 2013 - 07:36
M-am apucat de facut silvoiţă.
Anul trecut am ratat "sezonul", Relu cred ca stie de ce.
Acum, e la cuptor, pusa la 20:30,10.00 kg pulpa de prune.
Scris 23 august 2013 - 09:09
Scris 23 august 2013 - 09:29
revenind la topic...a incercat cineva restaurantul Hanul Domnitorilor din Predeal? au niste coaste acolo...
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 23 august 2013 - 09:38
La toipc se zicea de cum si ce facem de mancare, nu de carciumi. Ma rog, ala ar fi un subiect secundar.
Scris 23 august 2013 - 09:40
La toipc se zicea de cum si ce facem de mancare, nu de carciumi. Ma rog, ala ar fi un subiect secundar.
pai si Cofetaria Maria la cine e acasa ca vin si eu...
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 23 august 2013 - 09:46
Nu's.
O sa le mut la un moment dat in ceva topic dedicat, "la ce locanta sa mancam".
In buna traditie, o sa se discute de buticuri cu mancare pe topicuri de japoneze albe.
So far, bio-jam is ok
Scris 23 august 2013 - 09:50
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 23 august 2013 - 09:57
Banalitati,inghetata de pepene galben apoi la prinz facuram un pui fript.Acum am ras 2 piadine unse cu pasta de masline si bagate fisii din piept din puiul fript.M-am urcat pe casa sa schimb antena casei si m-au rezolvat instant 3 viespi....
Scris 24 august 2013 - 06:33
...10.00 kg pulpa de prune.
Rezultat: 2 kg produs finit.
+ 10 kg de vinete coapte pentru iarna - 1 leu/kg in piata ! + 8 kg ardei copti - 2.5 lei/kg in piata
Scris 24 august 2013 - 09:35
Pulpa de prune adica fara coji? (ca samburii era clar ca i'ai scos)
Asa putin iese de obicei la gemuri sau silvoita asta e mai concentrata?
Scris 24 august 2013 - 10:34
Dupa reteta de silvoita se pare ca se pun si cojile. Daca scoti cojile iese magiun
Life must be taken one disaster at a time
Scris 24 august 2013 - 11:06
Eh, verificasem si eu reteta aici, ca nici eu nu stiam ce'i aia silvoita cand a postat Swiby initial despre ea. Vazusem acolo si cojile la prune, dar am zis ca o sti Swiby altfel de'a specificat pulpa de prune
Scris 25 august 2013 - 03:15
Dragii mei prieteni, prunele se folosesc in cu totul alt scop.
Scris 25 august 2013 - 08:25
Cu coji.
Oaspete, am in plan si un alambic.
Daca stii unul bun de inox, imi poti recomanda.
Scris 25 august 2013 - 08:59
Nu stiu, da tocmai ce trec prin Harghita in cateva zile.
Scris 25 august 2013 - 02:13
Cu coji.
Oaspete, am in plan si un alambic.
Daca stii unul bun de inox, imi poti recomanda.
Vezi ca era o emisiune pe Discovery cu americani care preparau rachiu in batatura...
Ti-ar trebui un Forester tunat pentru desfacere...eventual ceva de offrod, mai degraba, ,,ca cu'' Foresterul s-ar putea sa nu pornesti, sa nu-ti ajunga benzina pana la destinatie si sa fii nevoit sa torni tuica in ea...adica sa strici orzul pe gaste...
Scris 02 septembrie 2013 - 05:16
daca incepeti sa copiati americanii veti sau vom ajunge un alt popor de obezi........nu ca am fi departe dar.....
Scris 09 septembrie 2013 - 11:19
Tocmai am terminat de balotat 300g de spaghetti alla carbonara,facute cu 4 oua si 160 g de speck afumat...si cite un paharel de vin rosu.......ma refer 300g in doi,eu cu femeia......
Scris 09 septembrie 2013 - 11:40
Scris 12 septembrie 2013 - 08:20
aveam 3 cutii de brinza de vaci slaba,ce le dadeam de colo-colo...am pus 3 oua peste ele,coaja de citrice multa rasa,niste faina,si au rezultat niste papanasi prajit fara ulei,fara zahar,pudrati cu ceva dulce in final......
Scris 12 septembrie 2013 - 08:41
Bun.
Pentru cei mai multi, papanasii inseamna gogosi cu gaura-n centru.
Scris 12 septembrie 2013 - 08:57
de cind cu donuts,romanul isi cam pierdu identitatea la gogosi....
Scris 12 septembrie 2013 - 08:58
La restaurante asa se practica, cred ca doar o data am nimerit papanasii facuti cu branza.
@Mihnea ... cum adik prajiti fara ulei?
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi