Asteptam sa fiu intrebat, sa-mi dai atentie...daca tot gatesc...
Am luat din Carrefour cu 80 lei o tigaie redusa de la 120(vad ca sunt si-n MediaGalaxy, dar au preturi mai mari).
Pensofal, Bioceramix, linia Terre di Siena, PFOA NANO Technology Free, 200%, antiaderente, pe 24 ....mai ceva ca la masini ....Renault mégane f1 team r26...
I-am asezonat un capac din sticla cu o gaura (sunt cautate) pentru a-l folosi la ,,efectul dry cooker'' cand imi este lene si pun carne plus legume in ea...si-n maxim 30 minute se poate servi...
Eram pornit pe ceramica, dry cooker...dar am citit diverse, plus ceea ce m-a determinat sa-mi schimb achizitia au fost comentariile multora cu privire la gazele care se duc prin orificiile de la dry cooker direct in hrana, gaze cancerigene...Cine n-o foloseste la gaz, este alta poveste...
Astept sa-ti iei Dry Cooker, sa vaz ce si cum...
Decamdata este brici tigaia, nu se prinde nimic de ea(in ideea ca te iei cu forumul si uiti de mancare)... este grea, solida, putand avea diverse intrebuintari...
http://pensofal.com/...mid=163&lang=en
Aceasta postare a fost editata de mol: 07 octombrie 2013 - 11:32