O, dar dati un simplu search pe google sa vedeti cine detine acum marcile nemtesti cu oarece impact auditiv - Telefunken, Grundig, etc
D'ale gurii!
#1951
Scris 06 martie 2014 - 03:14
#1952
Scris 06 martie 2014 - 04:06
Galbeneii,au cumparat aceste nume....
#1953
Scris 06 martie 2014 - 04:23
Ia sa vedeti si cine detine marci japoneze, Akai, Sansui, Nakamichi (nakamichi cel putin era undeva sus, in top).
#1954
Scris 06 martie 2014 - 08:49
au venit oaleleeeeeeeeeeeeeeeeeeee......dragutze foc,5 oale si 5 capace,Zwilling Twin Select 40420010.Initial vroiam sa iau un model entry level cu 5 oale si 4 capace,dar s-au ivit astea si mai bune si pretul fuse ok...Fiecare piesa ambalata in huse separate,certificat de garantie 10 ani.Ca impresie fundul face toti banii,ca la nevasta-mea.Doar ca nevasta-mea e din 1982 editie...In rest le face proba pe aragaz azi....
#1955
Scris 06 martie 2014 - 11:06
Am luat si eu 3 pocnitori din carrefour, inox, facute la Focsani, scrie ceva in nemteste pe cur. Fund triplu. Sunt mult mai faine decat ma asteptam. Una dintre cele mai misto faze este ca manerele nu se incing, ceea ce m-a mirat foarte tare. Sunt tot de inox, sudate. Si pe deasupra, este fenomenal ce pot face 3 gaurele mititele in laterala capacului.
Schmitter scrie pe ele.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1956
Scris 06 martie 2014 - 11:50
...abia acum ai realizat ,,power of'' gaurilor?
#1957
Scris 07 martie 2014 - 09:31
Pai pana acum n-am fost rupt in ... capace, ca sa am gauri. Mergeam pe metoda "clasica", de a pune capacul putin stramb.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1958
Scris 10 martie 2014 - 10:27
meniul de seara....bagheta integrala facuta in casa despicata,unsa cu brinza de uns slaba,apoi un pat de rucola,100g de speck,ci ceva ace de brinza Grana,doar cit sa contrasteze gustul amar al rucolei..Se baga la crisp sau ventilat sau traditional cuptor,citeva momente,apoi se baga la matz cu un spritz mic de vin rosu....apoi se termina salatRa de fructe de la prinz,adica un kiwi,o banana si o portocala rosie,taiate...Daca facurati si ceva sport inainte,si mai bine...
#1959
Scris 10 martie 2014 - 10:36
Nu m-a "prins" rucola, nu pot manca asa ceva.
#1960
Scris 10 martie 2014 - 10:38
eu nu pun gura neam pe spanac,stevie,loboda,urzici,etc.....dar citeva Frunze de rucola sunt amarui si se combina cu brinza Grana...
#1961
Scris 23 martie 2014 - 11:52
Sa si ne intoxicam cu mancare...macar din cand in cand.
Am initiat ast topic amu multi ani...fiind impresionat de mancarea(oaie, muraturi...) de la Coliba Haiducilor (n-am mancat in alta parte ceva mai bun, o ambianta mai placuta...), in ale vremuri fiind prezent aproape saptamanal acolo...
Pe partea de fast, drogat de catre...cartofii pai, shake-ul si chifla din hamburgerii de la McDonalds...
Oricat am incercat sa reproduc acasa cartofii pai de la astia, nu mi-a iesit. Mananc rar cartofi pai, dar ma ia cu pofte cateodata si...vreau. Deci...desi eu mi-s pro Carrefour, ma mai duc rar si-n Kaufland...Am luat de la ei, din curiozitate (desi am mai cumparat pe vremuri), cartofi pai preprajiti in ulei de palmier, parca, marca lor...D-le, ies exact ca cei de la Mc....Vi-i recomand, sunt bestiali, usor de facut...nesanatosi, dar buni...
Aveti idee chifla aia minune de la Mc cum se obtine? Credeam ca si cartofii sunt ,,reteta secreta'', cei proaspeti, desi am luat din mai multe soiuri, nu mi-au iesit ca tampeniile astea congelate.
#1962
Scris 24 martie 2014 - 12:07
Facui o pasta sfoglia,adica foietaj de cumparat,in care am pus brinza de veci dietetica,apoi stafide din abundenta urmate de miez de nuca,apoi in cuptor ventilat 30 min.....rapid si bun....
#1963
Scris 24 martie 2014 - 12:09
Acum nu mai stiu ezac, dar cand eram in fac am avut colegi care lucrau la Mc si spuneau ca acolo cartofii n'ar fi doar cartofi ci's facuti din pasta de cartofi si alte ... adaosuri
Cum arata ambalajul cartofilor alora pre-prajiti de la Kauffland si ce gramaj au? Sunt in vitrine la congelate? Bine, mie'mi scapa un pic conceptul de cartofi pre'prajiti, dar poate ma conving singur
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1964
Scris 24 martie 2014 - 12:35
Andrei, imi este lene sa ma duc la frigider sa-i fac o poza ambalajului(daca dai gres, le fac si-o poza...). Nu ai cum sa dai gres, este marca Kaufland (acel ,,K'' pe ei), sunt la 1 si 2,5 kg. La ingrediente scrie doar cartofi, ulei palmier. Sunt prefierti, preprajiti...ceva in genul asta...este scris pe ei. Ies bestiali. Evident ca nu-s sanatosi, dar cand te apuca pofta de cartofi pai....n-am mancat mai buni(sunt comparabili cu cei de la McDonalds). Incearca-i si...astept cinstea virtuala. In Carrefour oferta la cartofi pai este incomparabil mai mica, n-am cumparat.
Da, sunt in vitrine la congelate.
#1965
Scris 24 martie 2014 - 10:14
Primisem acum ceva timp aici, pe forum, o recomandare sa ma indrept spre cratite-tigai -etc de cupru.
Da, stiam ca sunt scumpe, acum m-am uitat cu mai multa atentie si la preturi -> o craticioara cu maner, cu capac, diametru cam de 15 cm, 650 de lei.
Cred ca raman la inox....
#1966
Scris 24 martie 2014 - 10:31
o craticioara cu maner, cu capac, diametru cam de 15 cm, 650 de lei.
Exact jumatate din pretu' unui cazan de tuica 10 litri premium
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#1967
Scris 24 martie 2014 - 10:37
Din punct de vedere comercial are impact vizual mai mare un cazan de cupru. Daca vorbim insa de utilitate, productie, cazanele de inox sunt fruncea.
#1968
Scris 24 martie 2014 - 11:52
Omule,io iti spusesem de alea de cupru.Dar din ciclul a fi echilibrat,ai vazut ca am luat si eu din inox.... Cit despre bucate,azi fuse pui cu mazare,si salata de varza acra cu un fir de ulei bun si piper...Iar la prinz am remediat o pasta,din speck,ciuperci la borcan in ulei,smintina de gatit si fusili...simpla dar de succes...ca si multe altele de prin viata........mea...
#1969
Scris 25 martie 2014 - 12:12
Of viata mea...
Da macar trei sugestii cu manele care-ti plac.
Pe bune, n-am ras, gusturile nu se discuta...
Intra sa vezi ce muzica ascult io, ska, oaspetele, adrian si...nu-ti va placea, probabil.
#1970
Scris 25 martie 2014 - 12:19
Chiar crezi ca ma afecteaza ce crezi tu?Ascultam Nothing else matters,am oprit ca sa rid de Morosanu acum-la cireasa de pe tort...Ca sa fiu curios ce muzica asculti trebuie sa imi stirnesti curiozitatea ca persoana,si nu sunt multi ce reusesc asta cu mine....
#1971
Scris 25 martie 2014 - 01:51
Tu fiind pasionat de rock si manele, iti este lene sa spui 3 manele care-ti plac la pahar?
#1972
Scris 25 martie 2014 - 09:24
Sunt pasionat de frumos in orice forma si orice gen....La pahar inseamna mai mult de un spritz la masa,si asta nu se intimpla de ani buni,din lipsa de companie si necesitate de condus auto mereu.De placut in mod deosebit sunt ceva manele vechi.....
#1973
Scris 25 martie 2014 - 10:10
Am aflat azi ca mai nou gratarul se face cu Bunicu' !
#1974
Scris 25 martie 2014 - 10:44
Ce azil de batrani il produce?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1975
Scris 25 martie 2014 - 11:30
Sunt pasionat de frumos in orice forma si orice gen....La pahar inseamna mai mult de un spritz la masa,si asta nu se intimpla de ani buni,din lipsa de companie si necesitate de condus auto mereu.De placut in mod deosebit sunt ceva manele vechi.....
Cu asta m-ai spart. Baga ceva manele vechi, ce tot o dai cotita, sa ascult si io sa vad ce-i frumosul. Pe bune, sunt curios ca ce-am mai auzit n-am putut digera, dar cred ca n-am ascultat ceea ce trebuie, simt chemarea...
Asa scriu io, nu ma leg de genul, iar daca-mi place ceva, promit ca io dedic @oaspetelui.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi