D'ale gurii!
#2001
Scris 05 aprilie 2014 - 10:54
Dar vorbim de ceafa, care cred ca e mai greu de smenuit.
#2002
Scris 05 aprilie 2014 - 11:10
Asta e de 2-3 ori pe luna, maxim.
Dar vorbim de ceafa, care cred ca e mai greu de smenuit.
Vezi ca mi-a dat like DMihnea la post, iar asta-i bucatar, asadar stie ce stie...
Este bine sa cumperi carnea fara condimente pe ea...
Pentru prospetimea carnii poti incepe organoleptic... cu pipaitul...
#2003
Scris 05 aprilie 2014 - 11:20
ar trebui sa stie......Carnea ce e dubioasa se marineaza pentru a ascunde mirosuri,tehnica se foloseste si la coaste,oase.........
#2004
Scris 06 aprilie 2014 - 12:20
Inca n-am dat kix cu carnea asta.
#2005
Scris 06 aprilie 2014 - 12:28
Tata este inginer chimist, a lucrat o viata la Sanepid, mai stiu si eu trucuri. Unde mai pui ca am facut un an de Chimie Sanitara la facultate, care se ocupa cu asa ceva. Puteam sa lucrez in locul lui practic.
Inca n-am dat kix cu carnea asta.
De murit nu mori, chiar arati ca viu, nemuritor dupa ce-o consumi...
Ne-ai facut pofta. Io cand aud de mici, bere la halba, hamsii---adica fineturi , salivez instant.
#2006
Scris 06 aprilie 2014 - 07:59
Am facut, pentru prima data, o salata Fattouche. A iesit senzationala, sincer nu ma asteptam sa aiba gustul si textura identice cu cele de la restaurantul unde imi place sa mananc preparate cu specific libanez.
#2007
Scris 07 aprilie 2014 - 09:51
Naser?
Life must be taken one disaster at a time
#2008
Scris 07 aprilie 2014 - 10:16
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#2009
Scris 07 aprilie 2014 - 10:29
@George - nu
@andrei - aia cu lipie este
#2010
Scris 09 aprilie 2014 - 09:07
D'ale gurii, berea.
In tinerete, cand eram ,,domn patron'' beam doar Stela. Amu am mai incercat-o pe Stela, dar nu mai are acelasi gust net diferit de ,,plebe''. Excluzand dealde Corona & co, la berile de pana in 5 lei ce preferinte aveti, ce considerati ca se detaseaza, fiindca io tot incerc, dar mi se par cam la fel la gust, adica nu vad diferente notabile intre ele. Grosch-ul la sticla mi s-a parut ceva mai ,,fin'', dar in rest chiar sunt o apa...
Pareri de la profesionisti dealde Ska si alti flacai sau beti,,rafinate'', vinuri, nu va complicati cu ,,cantitatea''...
Aceasta postare a fost editata de mol: 09 aprilie 2014 - 09:08
#2011
Scris 09 aprilie 2014 - 10:30
Bah,eu rar beau alcool,in afara unui spritz la masa.Berea,cind mi-e pofta cumpar citeva Corone.Nevasta-me nu bea vin neam,doar un pahar de bere la masa.Si slava domnului ca nu e pretentioasa.... Berile cu nume german ce gasiti prin tara la pret mic nu au nimic cu berea ce se bea in Germania..Sunt facaturi pentru voi,destinate pietei de acolo,ca si in alte domenii...
#2012
Scris 09 aprilie 2014 - 10:50
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#2013
Scris 09 aprilie 2014 - 11:11
Bucegi n-am incercat niciodata, dar voi incerca. Ciucasul parea altceva, ,,apos'', curat... Berea-i bere doar in sticla de sticla, restul sunt facaturi.
Despre izvoarele de apa din Bucegi citisem ca sunt printre putinele din lume care au apa ,,pura''..
Ce beti Andrei, DMihnea?
Eu beau doar vin curat. Spritz-ul mi se pare o tampenie.
Aceasta postare a fost editata de mol: 09 aprilie 2014 - 11:11
#2014
Scris 09 aprilie 2014 - 11:21
Desi la gust e ca data trecuta (cred c'acu 2 ani cumparasem prima oara de la respectivul), de data asta am avut surpriza ca a doua zi sa am o usoara durere de cap, asta la vreo 150ml bauti. Iar inainte nici la 250ml nu ma resimteam a doua zi.
In rest, acasa nu prea beau altceva.
La vapor ... un whiskey, o vodka, un carcalete, ce se gaseste, nu prea poti avea pretentii, mai ales in traversari de cate 2 sapt Insa si alea, cu masura, mai mult ca digestive inainte de masa de seara
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#2015
Scris 09 aprilie 2014 - 11:28
Eu,de prin anul 2000,beau acelasi vin,cu mici variatii.Rosu,demidulce sau demisec,imbuteliat,alta sursa de mai bun nu am.......Nu va chinuiti cu exlicatii gen bio sau similare....
#2016
Scris 09 aprilie 2014 - 11:36
Andrei, si io mi-s fan tarie, dar cica nu-i prea sanatoasa.
DMihnea si io apreciez vinul dulce, dar unui fin cunoscator de vin, doar secul ii place.
#2017
Scris 10 aprilie 2014 - 12:18
Nici nu ma numesc fin bautor.In casa parintilor mei nu se bea sec,si asa am ramas cu demisec.Si visinata as bea,nu am baut de vreo 15 ani..
#2018
Scris 10 aprilie 2014 - 05:14
#2019
Scris 10 aprilie 2014 - 08:42
eu la masa nu prea beau.
poate daca-i ceva mai simandicos, ard juma de pahar de vin. ( depinde de combinatie, merge si rosu si alb, dar prefer ceva sec/demisec )
sau vreo bere, daca e cazul. aici nu prea-s bautor, dar prefer ceva mai light/digerabil. printre preferinte corona, amstel, leffe ( blonda ), hoegaarden.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#2020
Scris 10 aprilie 2014 - 08:59
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#2021
Scris 10 aprilie 2014 - 09:01
Oaspete, n-am baut Paulaner. Am sa incerc, dar am impresia ca sare de 5 lei (scrisesem de beri pana in 5 lei) .
Imi place mai mult berea nefiltrata. Bere buna bausem prin Germania, facuta in barul respectiv. Mie imi place mai mult berea la halba.
Astea dealde Corona, Zipher...cu Tequila...nu prea sunt beri din punctul meu de vedere. Mult prea fine.
Stejar beam intr-o vreme si deveneam lemn.
Cica apa are o importanta covarsitoare in gustul berii, ambalajul...
Sunt zeci, chiar sute de marci de bere, dar care se diferentiaza, este altfel, simtindu-i si mirosul de la deschiderea sticlei...asta-i intrebarea.
Dintre bauturi, berea (o,5l, max 1 litru) cred ca-i mai sanatoasa sau o fi vinul natural?
#2022
Scris 10 aprilie 2014 - 09:30
Nu imi place berea europeana, pentru ca la europenu bere=hamei. Mult hamei. Prea mult hamei.
De baut beau numai Timisoreana.
De placut imi place de numa-numa Miller.
Istoric, Schitz-Miller-Splügen la greu.
#2023
Scris 10 aprilie 2014 - 10:02
Vad ca-i tot laudata Timisoreana...
Swiby, parca aveai o cunostinta care facea bere acasa cu acel chit. Ai baut,merita efortul?
http://www.kituri-de...raukonig-435355
#2024
Scris 10 aprilie 2014 - 10:21
De placut imi place de numa-numa Miller.
da, uitasem de Miller... subscriu !
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#2025
Scris 10 aprilie 2014 - 10:21
Nu am facut inca.
Imediat ce imi apare miceliul pe ciuperci si le mut jos, la intuneric, asta cred ca se va intampla peste vreo doua saptamani, si daca temperatura ambianta corespunde, aduc in bucatarie kit-ul de bere si il bag in productie. Dilema este ca mi-ar trebui doua navete de sticle pentru imbutelire...puii mei, n-am mai avut sticle in casa de 17 ani. Vad eu ce fac.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi