Parc'ar merge una cu de toate
Adevaru e ca n-am mai mancat una de mai mult de un an. Ar merge una de la La Haleala
Scris 25 ianuarie 2013 - 07:09
Parc'ar merge una cu de toate
Adevaru e ca n-am mai mancat una de mai mult de un an. Ar merge una de la La Haleala
Scris 25 ianuarie 2013 - 07:58
Nusht cum e aia de la La Haleala (am auzit la Capatos denumirea ), insa eu am mancat acu' vreo 2 saptamani de la astia un kebab misto. Chifla aia sau ce'o fi e proaspata, carnea e de curcan, iar inauntru mai are rosii, ceapa, salata verde si un sos de iaurt, ceva. Nu maioneza, nu cartofi (decat daca vrei neaparat). Insa cam trebe una mare + cartofi ca sa ma satur daca mi'e foame
Scris 25 ianuarie 2013 - 10:28
Revenind la cuptoru' minune,subliniez ca zburatoarele facute in functie de greutate,adica un fel de pui fript in tava,ies fenomenal,in sensul ca ramine sucoasa carnea,nu uscata ca la cuptor clasic.Pieptul ce de obicei nu se minca prea cu convingere,sau sfirsea tocat la chiftele sau ragu,rezulta superbun,sucos si nu fad.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:43
Azi am cam stat in bucatarie........la prinz am gatit tagliatelle cu pancetta e ragu.....iar seara facui un sote de ficatei si inimi de pasare,condimentat,cu un botz de mamaliga,gogonele,si un Borsec pe care am dat 1.55 euri pe sticla...
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:48
sticla ca sticla, da continutu ?
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:54
e exagerat pretul,in tara e vreo 2ron...
Scris 31 ianuarie 2013 - 11:44
apa ce o bem aici de ani multi e San Benedetto leggermente frizzante,costa vreo 38 centesime sticla de 1.5 l,deci daca vreau cura de Borsec,imi aduc camionistii cu baxu'.Ideea e ca nu se duce bine pe git cind stiu ca am platit-o ca pe PERRIER,VITTEL,etc...
Scris 01 februarie 2013 - 01:35
N'am fost atent cat e apa minerala la noi, dar nu cred ca e mai ieftina decat San benedetto aia
Scris 01 februarie 2013 - 06:06
http://www.compari.r...pet-p133909263/
0.5l de ciumegi e 2 lei.
daca sticla ce o indesa in el mihnea e de 1.5, ne da 6 roni.
6/4.38 = 1.36 euri.
Scris 01 februarie 2013 - 10:52
Scris 01 februarie 2013 - 12:22
Ma, sticla de sticla. Intelegi ?
Scris 01 februarie 2013 - 12:28
io bag numa izvoru minciunilor plata, de ani de zile. cea mai ok.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 februarie 2013 - 12:52
Pai PET nu prea e sticla de sticla. Oricum, la sticla de sticla e ori la 0.25, ori la 0.75. Aia la 0.75 e ~2.8ron, chiar ieri m'am uitat la preturi in Auchan
Scris 01 februarie 2013 - 01:04
Intreaba-l pe Mihnea, era sticla sau pet ??
Scris 01 februarie 2013 - 01:06
Va mai avea el un moment de sinceritate si ne va impartasi si acest aspect
Scris 01 februarie 2013 - 05:49
pet.......
Scris 01 februarie 2013 - 11:18
Am luat ieri un kil de manitoba,sunt in test,mai sunt 45 min pina la coacere....
Scris 02 februarie 2013 - 12:01
a iesit piinea,superba,alba,vedem la gust miine dim cind o fi rece....
Scris 02 februarie 2013 - 12:04
Scris 02 februarie 2013 - 10:29
Scris 02 februarie 2013 - 10:40
Scris 02 februarie 2013 - 11:08
Pai si ce legatura are faina cu faptul ca paine e cam fara sare?
Scris 03 februarie 2013 - 04:42
Daca faci clatite cu manitoba, nu vor iesi altfel decat de obicei.
La fel si cu painea, daca ne referim la programul rapid.
Daca vorbim de ceva cu dospire indelungata, de exemplu cozonac, se schimba calimera.
Scris 03 februarie 2013 - 04:58
viata mea nu prea are timp de alt program decit BAKE RAPID,dar personal faina ceea nu imi spune nimic.....e posibil daca faci alte traznai de patiserie sa fie super...Cit despre sare,cu aceleasi ingrediente e mai putin sarata,si a doua zi e sfaramicioasa rau...
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi