Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#301 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 20 ianuarie 2010 - 12:07

se merge inca acceptabil,am fost pana la IKEA la "cumparaturi" :blink:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#302 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 20 ianuarie 2010 - 07:10

Fratilor.. am RAZBIT.
E crancen.
Pe dr taberei pana in rondul de la razoare e acceptabil. Din rond pana pe panduri (100 metri) e de la natura, nu au intervenit cu nimic(masinile de dezapezire sector 6 intorc acolo, ca se termina sectorul. Pe la academie e ok, dar pe la eroilor cam nashpa. Pana pe calea victoriei e la noroc, dadeau cu ceva, sper sa aibe si efect.
Oricum a nins peste 10 cm de seara pana dimineata....
Atentie cu locurile de parcare de la locul de destinatie. Eu am parcat pe teren virgin(nedezapezit), si am reusit, vad la plecare cum si ce, ca lopata mare e in casa de la dezapezirea parcarii de acasa, am in masina doar "infanterista" si lanturile.
Apropos, pt cei din sect 5 cred ca sunt obligatorii

Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 ianuarie 2010 - 07:20

• 0
calator prin timp si spatiu...

#303 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 20 ianuarie 2010 - 08:00

A nins mai putin decat ma asteptam :lol: nimic deosebit la 7:30 din Ghencea / Drumul Taberei pana la SEmanatoarea, au curatat astia mult prea bine, almost no fun. :rolleyes:
Ca sa-mi ostoiesc ofurile, m-am dat putin pe mijlocul strazii pe Vasilea Milea dupa ce cobori de la Apaca, pe mijloc unde e linia de tramvai e zapada destul de virgina, asa ca m-am dat de vreo 3 ori pe-acolo, mergand in paralel cu masinile care mergeau pe benzile deszapezite ;) . Am mai dat si o tura de parcare la serviciu ca era aproape goala, asa, doar sa marchez teritoriul si gata, iata-ma la munca :crying:
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#304 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 20 ianuarie 2010 - 08:35

Ca pieton cred ca mersul pe trotuar echivaleaza cu o drumetie la munte... Pur si simplu nu ai pe unde merge, e cate o vaga carare (daca nu ai norocul sa ai de mers doar pe bulevarde)... Dpmdv insa e o binecuvantare, ma simt super bine dupa cei 3-4km zilnici pana la scoala si inapoi.

In drum spre scoala, scena: Ford Ka vrea sa iasa din straduta in strada mare. Pe straduta zapada, dar se putea merge cu orice masina. DAR... Se da tipa jos (erau pereche, cam la 35 de ani) si incepe sa impinga. Masina, desigur, cu gume de vara, patina artistic in toate partile. Mi se adreseaza: "va rog, ma puteti ajuta sa imping?". Ii raspund sincer: "Imi pare rau, dar chiar nu pot" (gandindu-ma atat la cele 3 hernii de disc din dotare dar si la Junior pe care trebuia sa-l duc la scoala). Raspunsul a fost gresit, ceva de genul "da, multumesc mult pentru ajutor", cu ton ironico-sarcastico-sictirit. Ii zic "puneti-va gume de iarna!". "Multumim pentru sfat". "Cu placere, eu mi-am pus si cu toate astea merg pe jos, am lasat masina acasa!" Samd.

Daca cineva imi zice ca vor ajunge mai repede cu buburuza aia echipata aiurea in loc sa ia transportul in comun, e nebun.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#305 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 20 ianuarie 2010 - 10:07

Depinde unde vor sa ajunga... fiind si cazuri in care ar ajunge mai repede cu acea buburuza.

Daca ar fi echipata corespunzator, ar frustra pe zapada multe masini.
  • 0

#306 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 20 ianuarie 2010 - 10:31

O, da - cu C3-ul cu pneuri de iarna ma "miscam" mult mai bine decat cu Aurisul :rolleyes:

Back on traffic - in sectorul 6 toate strazile principale sunt curatate pana la asfalt, in unele locuri banuiesc ca au dat si cu solutie speciala de dezghetat. Mai putine masini pe strada decat ieri, am lasat oricum masina sa se odihneasca in parcare dupa aventura de ieri :lol:
  • 0

#307 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 20 ianuarie 2010 - 10:31

haidi bre....chiar asa buba am facut? :rolleyes:

am vazut si topicul despre orezara ta unde te dadeai mare si tare ca pentru oras anvelopele de vara de pe masina sunt "oki", doar in afara nu te-ai incumeta...

nu stiu daca sa iti doresc sa experimentezi pe pielea ta un eveniment precum cel trait de salesman cu skoda octavia tour care avea anvelope de vara pe spate... desi poate o sperietura fara buba majora te-ar invata mai responsabil....

gindeste-te ca oricit ti-ai inchipui tu ca mergi incet si poti controla situatia, se intimpla ceva neprevazut, iti apare ceva in fata si tu nu mai poti sa frinezi, te duci sanie cu anvelopele de vara...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#308 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 20 ianuarie 2010 - 11:18

Kinderu si Mircea Badea. :rolleyes:

Ce-a patit salesman?
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#309 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 20 ianuarie 2010 - 11:59

Apropos, pt cei din sect 5 cred ca sunt obligatorii

nu chiar :party1:

Kinderu si Mircea Badea. :lol:

Ce-a patit salesman?

a facut buba. cu repetitie :rolleyes:
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#310 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 20 ianuarie 2010 - 12:01

Se mai circula si asa: :party1: :party1: :party1:
Fisier atasat  DSC00245.JPG   218,78KB   45 downloads
Fisier atasat  DSC00246.JPG   172,19KB   40 downloads

In traducere: am arat o mare parcare goala cu zapada aproape neatinsa (cred ca au mai fost unii dar cand era zapada mica). Super fun, am vazut si eu ca se pot face cerculete cu AWD, am vazut cum e sa-ti sara zapada pe parbriz cand dai cu botu-n ea... oh yeah! :laugh:
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#311 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 20 ianuarie 2010 - 02:05

am scos cazanu un pic sa il dezmortesc,stradute dezastru drum principal nesperat de ok,fata de aseara

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 20 ianuarie 2010 - 02:05

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#312 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 20 ianuarie 2010 - 02:07

Eu am plecat ca fraierul cu masina. Sa vad unde o pun diseara, ca mi-a zis nevasta-mea ca vecinii mei si le-au lasat acasa ..... :rolleyes:
  • 0

#313 plus8

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 94 Mesaje:
Inregistrat: 19-ianuarie 10
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2001
  • Motorizare:1.8T 150CP

Scris 20 ianuarie 2010 - 03:11

de circulat se mai circula....ce te faci cu soferii de X5 si de Range...de 4 ori in 2 zile era sa ma acroseze unu....intra tare in curba si tot ii fuge curu s-au apropiat de mine la cativa cm....
am dat nas in nas pe floreasca cu un X5,a luat-o pe contrasens...
  • 0

#314 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:10

Si eu m-am trezit aseara cu unul venind din dreapta mea, pe contrasens, adica pe cheiul garlei, nu oricum, si culmea...tot el m-a claxonat.
Eu eram in fata la IEFS, inainte de podul de la Cotroceni, incercand sa trec podul catre Gradina Zoologica (spun asta pt ca am prins stopul ala de vreo 5 ori din cauza hotento(n)tilor care blocheaza intersectia chit ca nu au unde sa se duca). Eram atent la aia din stanga care intrasera pe rosu si ma trezesc cu niste faruri si claxoane din dreapta.
I love this city. :lol:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#315 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:18

cand ai spus Gradina Zoologica te gandeai la baiatu' de pe contrasens, nu? :lol: in zona stiu ca e doar cea Botanica

Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 20 ianuarie 2010 - 05:18

• 0

#316 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:18

eu l-am pus, sa mai bagi su tu ceva pe forum, ca altfel nu prea ne mai iubesti.

Si eu m-am trezit aseara cu unul venind din dreapta mea, pe contrasens, adica pe cheiul garlei, nu oricum, si culmea...tot el m-a claxonat.
Eu eram in fata la IEFS, inainte de podul de la Cotroceni, incercand sa trec podul catre Gradina Zoologica (spun asta pt ca am prins stopul ala de vreo 5 ori din cauza hotento(n)tilor care blocheaza intersectia chit ca nu au unde sa se duca). Eram atent la aia din stanga care intrasera pe rosu si ma trezesc cu niste faruri si claxoane din dreapta.
I love this city. :lol:

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#317 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:29

Dap...de Gradina Botanica era vorba...scuze.
Cata...ma inhiba tzatzele alea saltarete din avatarul tau...de aia nu mai scriu nimic. :P
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#318 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:33

ii stiu pe cei care vin pe contrasens. Din pacate oprirea circulatiei in intersectie la grozavesti a cam sugurumat toata circulatia in zona + parcarea de la Carrefour. Chiar sunt curios cand o sa dea drumul la circulatie pe sub noul pod.
  • 0

#319 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 05:50

ii stiu pe cei care vin pe contrasens....

Sa-mi dai si mie adresa sau nr lor de telefon sa le zic vreo doua de dulce. :P
  • 0

#320 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 06:05

La cateva zile dupa ce au inchis zona, am luat-o si eu pe acolo. Eh, si de obicei pe zona aia mai dezmorteam si eu masina :P, dau sa ies pe banda 3 si vad in fata la ~100m o masina care venea pe contrasens. :P Si era a celor care lucreaza la pod am impresia. Omul mergea pe acolo fara nici o grija, fara sa se gandeasca ca e imposibil sa-l vezi si intr-o tara normala cand schimbi banda nu te asiguri si din fata.Si cand te gandesti ca ruta ocolitoare lungeste cu max 5 minute drumul decat sa o iei pe contrasens. Minte multa mai au unii.
  • 0

#321 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 20 ianuarie 2010 - 06:24

.......
Cata...ma inhiba tzatzele alea saltarete din avatarul tau...de aia nu mai scriu nimic. :P

Pai nu-ti luasei una cu baterii ?? Sau ai ramas fara ... baterii ... :P
  • 0

#322 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 20 ianuarie 2010 - 08:09

a facut buba. cu repetitie :(

cum ma cu repetitie? :P

by the way, am tot repetat faza cu A3-ul si sa moara ma-sa daca schiteaza vreun gest.
pot sa trag de volan o juma de tura in timp ce franez brusc de la 70 km/h pe asfalt cu zapada, si nu se intampla nimic rau ...
si observatia nr 2: geniala cutia automata pe vremea asta. plec cu a 2-a de pe loc, parchez cu a 2-a, n-am nici o emotie! ca nu mai spun de lejeritatea in trafic

si inca o chestie vazuta azi pe o straduta ingustata de zapada: dupa ce s-au oprit bot in bot si au cugetat vreo 2-3 minute, cele 2 fufe s-au coborat din masini si au inceput sa sa paruie! :P
intai s-a coborat cea din Mazda 6 si a carat cateva picioare Fiatului 500 care o bloca. Cea din Fiat nu s-a sfiit sa coboare si sa o impinga pe-asta 10 cm mai incolo. Apoi a inceput paruiala (la propriu), condimentata cu palme peste ochi. Cand sa zic ca se terminase, Fiat-ul a mai primit un picior, iar soferita lui s-a dus dupa cea din Mazda (care se urcase in masina) si i-a bagat 2-3 pumni pe geam. :D :D :P
Evident s-au blocat si pe ele si strada, ceea ce m-a determinat sa intorc si sa plec. Imi pare rau ca n-am facut 2-3 poze... Frumos iarna!
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#323 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 ianuarie 2010 - 08:15

pai asa mi s-a spus, ca ai lovit si passatul si skoda :P

desi mike se supara pe mine ca am avut mereu gume de iarna, nu a fost fara motiv.

automata e geniala mereu, pana trebuie sa retrogradezi REPEDE.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#324 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 20 ianuarie 2010 - 08:21

Azi am primit un mesaj pe messenger de la un vechi si bun prieten, care zicea (citat aproximativ): "nene Dragos, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai batut la cap sa imi cumpar caucioace de iarna!". Ma bucur sincer ca m-a ascultat, are si o fetitza de aproape 1 an si mi-ar fi fost ciuda sa pateasca ceva din incapatanarea de care dadea dovada initial...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#325 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 20 ianuarie 2010 - 09:22

foarte rar oamenii isi exprima recunosinta, chiar daca o simt... ceea ce mi se pare total gresit
e bine ca ti-a spus!
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi