Cand si cum se circula in Bucuresti
Scris 20 ianuarie 2010 - 12:07
Scris 20 ianuarie 2010 - 07:10
E crancen.
Pe dr taberei pana in rondul de la razoare e acceptabil. Din rond pana pe panduri (100 metri) e de la natura, nu au intervenit cu nimic(masinile de dezapezire sector 6 intorc acolo, ca se termina sectorul. Pe la academie e ok, dar pe la eroilor cam nashpa. Pana pe calea victoriei e la noroc, dadeau cu ceva, sper sa aibe si efect.
Oricum a nins peste 10 cm de seara pana dimineata....
Atentie cu locurile de parcare de la locul de destinatie. Eu am parcat pe teren virgin(nedezapezit), si am reusit, vad la plecare cum si ce, ca lopata mare e in casa de la dezapezirea parcarii de acasa, am in masina doar "infanterista" si lanturile.
Apropos, pt cei din sect 5 cred ca sunt obligatorii
Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 ianuarie 2010 - 07:20
Scris 20 ianuarie 2010 - 08:00
Ca sa-mi ostoiesc ofurile, m-am dat putin pe mijlocul strazii pe Vasilea Milea dupa ce cobori de la Apaca, pe mijloc unde e linia de tramvai e zapada destul de virgina, asa ca m-am dat de vreo 3 ori pe-acolo, mergand in paralel cu masinile care mergeau pe benzile deszapezite . Am mai dat si o tura de parcare la serviciu ca era aproape goala, asa, doar sa marchez teritoriul si gata, iata-ma la munca :crying:
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 20 ianuarie 2010 - 08:35
In drum spre scoala, scena: Ford Ka vrea sa iasa din straduta in strada mare. Pe straduta zapada, dar se putea merge cu orice masina. DAR... Se da tipa jos (erau pereche, cam la 35 de ani) si incepe sa impinga. Masina, desigur, cu gume de vara, patina artistic in toate partile. Mi se adreseaza: "va rog, ma puteti ajuta sa imping?". Ii raspund sincer: "Imi pare rau, dar chiar nu pot" (gandindu-ma atat la cele 3 hernii de disc din dotare dar si la Junior pe care trebuia sa-l duc la scoala). Raspunsul a fost gresit, ceva de genul "da, multumesc mult pentru ajutor", cu ton ironico-sarcastico-sictirit. Ii zic "puneti-va gume de iarna!". "Multumim pentru sfat". "Cu placere, eu mi-am pus si cu toate astea merg pe jos, am lasat masina acasa!" Samd.
Daca cineva imi zice ca vor ajunge mai repede cu buburuza aia echipata aiurea in loc sa ia transportul in comun, e nebun.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:07
Daca ar fi echipata corespunzator, ar frustra pe zapada multe masini.
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:31
Back on traffic - in sectorul 6 toate strazile principale sunt curatate pana la asfalt, in unele locuri banuiesc ca au dat si cu solutie speciala de dezghetat. Mai putine masini pe strada decat ieri, am lasat oricum masina sa se odihneasca in parcare dupa aventura de ieri
Scris 20 ianuarie 2010 - 10:31
haidi bre....chiar asa buba am facut?
am vazut si topicul despre orezara ta unde te dadeai mare si tare ca pentru oras anvelopele de vara de pe masina sunt "oki", doar in afara nu te-ai incumeta...
nu stiu daca sa iti doresc sa experimentezi pe pielea ta un eveniment precum cel trait de salesman cu skoda octavia tour care avea anvelope de vara pe spate... desi poate o sperietura fara buba majora te-ar invata mai responsabil....
gindeste-te ca oricit ti-ai inchipui tu ca mergi incet si poti controla situatia, se intimpla ceva neprevazut, iti apare ceva in fata si tu nu mai poti sa frinezi, te duci sanie cu anvelopele de vara...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 ianuarie 2010 - 11:18
Ce-a patit salesman?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 20 ianuarie 2010 - 11:59
Apropos, pt cei din sect 5 cred ca sunt obligatorii
nu chiar :party1:
Kinderu si Mircea Badea.
Ce-a patit salesman?
a facut buba. cu repetitie
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 12:01
DSC00245.JPG 218,78KB 45 downloads
DSC00246.JPG 172,19KB 40 downloads
In traducere: am arat o mare parcare goala cu zapada aproape neatinsa (cred ca au mai fost unii dar cand era zapada mica). Super fun, am vazut si eu ca se pot face cerculete cu AWD, am vazut cum e sa-ti sara zapada pe parbriz cand dai cu botu-n ea... oh yeah! :laugh:
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 20 ianuarie 2010 - 02:05
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 20 ianuarie 2010 - 02:05
Scris 20 ianuarie 2010 - 02:07
Scris 20 ianuarie 2010 - 03:11
am dat nas in nas pe floreasca cu un X5,a luat-o pe contrasens...
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:10
Eu eram in fata la IEFS, inainte de podul de la Cotroceni, incercand sa trec podul catre Gradina Zoologica (spun asta pt ca am prins stopul ala de vreo 5 ori din cauza hotento(n)tilor care blocheaza intersectia chit ca nu au unde sa se duca). Eram atent la aia din stanga care intrasera pe rosu si ma trezesc cu niste faruri si claxoane din dreapta.
I love this city.
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:18
Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 20 ianuarie 2010 - 05:18
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:18
Si eu m-am trezit aseara cu unul venind din dreapta mea, pe contrasens, adica pe cheiul garlei, nu oricum, si culmea...tot el m-a claxonat.
Eu eram in fata la IEFS, inainte de podul de la Cotroceni, incercand sa trec podul catre Gradina Zoologica (spun asta pt ca am prins stopul ala de vreo 5 ori din cauza hotento(n)tilor care blocheaza intersectia chit ca nu au unde sa se duca). Eram atent la aia din stanga care intrasera pe rosu si ma trezesc cu niste faruri si claxoane din dreapta.
I love this city.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:29
Cata...ma inhiba tzatzele alea saltarete din avatarul tau...de aia nu mai scriu nimic.
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:33
Scris 20 ianuarie 2010 - 05:50
ii stiu pe cei care vin pe contrasens....
Sa-mi dai si mie adresa sau nr lor de telefon sa le zic vreo doua de dulce.
Scris 20 ianuarie 2010 - 06:05
Scris 20 ianuarie 2010 - 06:24
Pai nu-ti luasei una cu baterii ?? Sau ai ramas fara ... baterii ..........
Cata...ma inhiba tzatzele alea saltarete din avatarul tau...de aia nu mai scriu nimic.
Scris 20 ianuarie 2010 - 08:09
a facut buba. cu repetitie
cum ma cu repetitie?
by the way, am tot repetat faza cu A3-ul si sa moara ma-sa daca schiteaza vreun gest.
pot sa trag de volan o juma de tura in timp ce franez brusc de la 70 km/h pe asfalt cu zapada, si nu se intampla nimic rau ...
si observatia nr 2: geniala cutia automata pe vremea asta. plec cu a 2-a de pe loc, parchez cu a 2-a, n-am nici o emotie! ca nu mai spun de lejeritatea in trafic
si inca o chestie vazuta azi pe o straduta ingustata de zapada: dupa ce s-au oprit bot in bot si au cugetat vreo 2-3 minute, cele 2 fufe s-au coborat din masini si au inceput sa sa paruie!
intai s-a coborat cea din Mazda 6 si a carat cateva picioare Fiatului 500 care o bloca. Cea din Fiat nu s-a sfiit sa coboare si sa o impinga pe-asta 10 cm mai incolo. Apoi a inceput paruiala (la propriu), condimentata cu palme peste ochi. Cand sa zic ca se terminase, Fiat-ul a mai primit un picior, iar soferita lui s-a dus dupa cea din Mazda (care se urcase in masina) si i-a bagat 2-3 pumni pe geam.
Evident s-au blocat si pe ele si strada, ceea ce m-a determinat sa intorc si sa plec. Imi pare rau ca n-am facut 2-3 poze... Frumos iarna!
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 20 ianuarie 2010 - 08:15
desi mike se supara pe mine ca am avut mereu gume de iarna, nu a fost fara motiv.
automata e geniala mereu, pana trebuie sa retrogradezi REPEDE.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2010 - 08:21
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 ianuarie 2010 - 09:22
e bine ca ti-a spus!
http://florinpanait.wordpress.com
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi