Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#701 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 12 februarie 2010 - 02:19

Pai la ei a fost fix invers, apasau pedala la maxim si frane ... pauza. Singura explicatie ar fi ca prinsese strat de gheata pe placute si pe discuri, desi si asta e ciudat....

Foarte ciudat pentru ca teperatura era pozitiva de ore bune. Nu-s copil, am mers ZECI de ierni, (inclusiv 4 cu subaru) si nu mi s-a intimplat niciodata asa ceva. Ca intra apa, se intimpla des. Dar sa nu am frine deloc sute de metri, niciodata !
  • 0

#702 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 12 februarie 2010 - 02:28

E super misto senzatia cand apesi frana si...tot apesi...Am patit-o dupa revolutie, cu o dacie 1300, se fisurase o conducta, nu avea dublu circuit, asadar volan si frana de mana... :P
Rad acum, dar daca tin minte patania de atatia anisori, nu-i prea rasul meu... :P

Nu mai este nici Subaru ce era odata... :(

Ba, voi ati drojdit si nu recunoasteti...
Ce iti este si progresul asta...

Tre' sa existe o explicatiune!

Gluma-i gluma, dar pune-ti problema ca se poate repeta in cu totul alte conditii de viteza, trafic... :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de LKS: 12 februarie 2010 - 02:28

• 0

#703 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 12 februarie 2010 - 02:28

gheata pe discuri? nici vorba de asa ceva..
apa da, se poate sa scada eficienta franarii, dar cativa metri nu cateva sute de metri
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#704 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 februarie 2010 - 02:36

Singura explicatie pe care o vad, ar fi solutia cu care au dat astia pe strazi de cind cu zapada. La apa curata n-am avut probleme niciodata.
  • 0

#705 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 12 februarie 2010 - 02:54

Problema pe care mi-am pus-o din start a fost, ,,apasau normal'' placutele pe discuri, adica sistemul a functionat pana la aceasta veriga, si problema a fost doar de o pelicula , indiferent de care o fi fost?!
Daca o fi fost vreo problema ,,pe traseu'', naspa...

Daca-i asa,din vina solutiei, imi retrag aprecierile negative legate de Subaru, vina fiind a primariei, guvernului...

Evident, mi se pare superciudata patania...

Aceasta postare a fost editata de LKS: 12 februarie 2010 - 02:55

• 0

#706 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 februarie 2010 - 04:07

Acum citeva minute a venit un amic bun ( pilot de raliu ), si i-am povestit si lui despre chestia asta. Ei bine, de citeva zile i se intimpla acelasi lucru, si fenomenul se manifesta dupa ce merge prin oras prin flescaiala si lasa citeva ore masina parcata.
  • 0

#707 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 12 februarie 2010 - 04:13

WTF is going on? :rolleyes:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#708 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 februarie 2010 - 04:19

Habar n-am, dar cred ca e ceva in zoaia asta de pe strazi. Dimineata cind plec din garaj, totul e perfect.
  • 0

#709 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 12 februarie 2010 - 05:19

ciudat nu am patit asa ceva si am mers zilele astea prin niste balti mari rau ,nu mai zic de zapada/gheata,si acum am canalele de racire frane pline de zapada .
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#710 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 12 februarie 2010 - 05:43

Poate asa s-ar explica si de ce am simtit si eu ca franeaza uneori mai greu. Probabil ca franam mai mult cu spatele, unde avand tamburi nu intra asa usor zoaiele alea. :rolleyes:
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#711 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 12 februarie 2010 - 06:29

Foarte nasol ce povestiti voi. Sa nu te mire ce smecherie uleioasa au pus astia in solutia de dat pe strazi.

Imi aduc aminte o singura intamplare cu franele in care nu mi-a fost bine. Dupa un ger cumplit, -25 grade, si masina stata noapte/zi/noapte nemiscata. Dau sa plec si cand sa apas frana nimic, pedala blocata. Ma ducem bine cu spatele. M-am cam speriat un pic. Frana de mana sa traiasca. La a doua apasare ferma pe pedala si-a revenit.
Am pus asta pe seama gerului, dar ce povestiti voi este de domeniul sigurantei publice.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#712 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 12 februarie 2010 - 06:42

Situatia e foarte nasoala. Nu e vorba numai de mine si/sau pejte, ci am vorbit cu destui care au trecut prin aceeasi experienta trista, basca alte forumuri care discuta despre asta. Adaugind anii de condus pe care-i am in circa, si tot atitea ierni, e clar ca se intimpla ceva.
  • 0

#713 greierasul

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:
Inregistrat: 14-octombrie 03

Scris 13 februarie 2010 - 07:05

Situatia e foarte nasoala. Nu e vorba numai de mine si/sau pejte, ci am vorbit cu destui care au trecut prin aceeasi experienta trista, basca alte forumuri care discuta despre asta. Adaugind anii de condus pe care-i am in circa, si tot atitea ierni, e clar ca se intimpla ceva.

B) B) :) La fel am patit si eu vreo intr-o dimineata, acum de cand s-a incalzit afara, cred ca alaltaieri dar mi-a fost rusine sa va povestesc sa nu credeti ca sunt eu maniac, ipohondru. Plec dimineata si la capatul strazii pun frana si masina se duce ca pe sanie, frana ioc cu toate ca pe jos era deja asfalt.Cum masina are si peste 2 tone am strans din kur suficient cat sa ma trezesc instantaneu. Apoi am mers o suta de metri cu ambele pedale apasate, frana si acceleratia ca sa curat discurile si urmatoarele 10 franari harjaia frana destul de tare, parca ruginise foarte rau. In afara de aceea dimineata nu am mai sesizat fenomenul.
  • 0

#714 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 13 februarie 2010 - 07:35

Am tot citit ce ati scris mai sus si am iesit in seara asta cu frica. Dar cred ca am avut noroc si apa nu mai era asa de mare sau nu mai era aproape deloc. Mai trist e ca am luat niste gropi crunte... Si una mi-a bagat apa la greu de a inceput sa scartzaie cureaua de accesorii... In fine, am ajuns cu masina ok acasa, vad maine pe lumina daca e ceva rupt...

P.S. la primele franari imi "harjaiau" si mie franele, cum zice Greierasul mai sus...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 13 februarie 2010 - 07:36

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#715 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 13 februarie 2010 - 07:44

Partea nasoala cu apa dupa zapada e ca nu te mai poti baza ca sunt doar gropile care le stiai ... sau ca nu s'au marit. Azi am fortat un semafor si am traversat o portiune acoperita un pic cu apa. Am cam avut emotii, mai ales ca pe lateralele intersectiei sunt gropi destul de serioase, insa am avut noroc si era asfaltul bun.

E vreo sansa ca daca iei o groapa serioasa si rupi roata & stuff sa acopere Casco reparatia?
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#716 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 13 februarie 2010 - 07:50

Pai de ce sa nu acopere? Plus ca trebuie sa dai si autoritatile locale in judecata :) Daca cumva patesti asa ceva (nu iti doresc), nu uita sa faci poze gropii si locului. Vorbesc la modul cel mai serios, ti se cer poze cu groapa!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#717 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 13 februarie 2010 - 07:51

eu zic ca ar trebui sa acopere, dar nu sunt sigur.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#718 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 13 februarie 2010 - 08:02

Acopera sigur. Eu tocmai am primit gume noi noute de la asigurator. Acum vreo 3 saptamani am luat un crater de 25cm cu partea dreapta a masinii. Urmarea: guma spate dreapta taiata pe aprox 3cm, janta usor ovalizata si guma fata dreapta prezentand ditamai galma. M-am dus la CASCO si mi le-a schimbat. Janta am indreptat-o si e ok. Altfel, mi-ar fi schimbat-o si pe aia fara probleme. Cu primaria, dat fiind ca e sectorul lui Vanghelie, nu mi-am batut capul. Nu am timp de nervi si draci acum.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#719 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 13 februarie 2010 - 08:19

Fetele care vor sa scape de celulita ar trebui sa mearga cu masina prin Bucuresti. Astazi cred ca am strans din...fund la fiecare balta, sunt niste gropi de ti-ar fi mila sa intri si cu ARO in ele, ce sa mai zic de o masina normala.
  • 0

#720 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 13 februarie 2010 - 09:02

Azi m-am ingrozit de gropile din Militari, de la Valea Cascadelor spre iesire. 95% sunt fisuri transversale, de zici ca mergi pe dale de beton, numai ca fisurile sunt din ce in ce mai late. Inca 2 saptamani si nu se mai merge pe acolo.

Bineinteles ca au aparut si cei care merg exagerat de incet, exasperant chiar. Da-o dracului de treaba, se pot vedea trasele din timp, se pot ocoli, unele gropi sunt cu pietris care atenueaza uneori de tot marginile alea taioase si simti doar ca o usoara denivelare etc.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#721 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 13 februarie 2010 - 09:25

Azi m-am ingrozit de gropile din Militari, de la Valea Cascadelor spre iesire. 95% sunt fisuri transversale, de zici ca mergi pe dale de beton, numai ca fisurile sunt din ce in ce mai late. Inca 2 saptamani si nu se mai merge pe acolo.

Bineinteles ca au aparut si cei care merg exagerat de incet, exasperant chiar. Da-o dracului de treaba, se pot vedea trasele din timp, se pot ocoli, unele gropi sunt cu pietris care atenueaza uneori de tot marginile alea taioase si simti doar ca o usoara denivelare etc.

Bag sama ca Bucurestiul naste piloti... :)
  • 0

#722 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 februarie 2010 - 09:34

Bucurestiul e deja MUCI ! Am fost azi pina la frate-miu, si mergind cu maxima grija, uitindu-ma foarte atent pe jos ( mergind destul de incet ) tot am luat citeva gropi.
  • 0

#723 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 13 februarie 2010 - 09:42

Rezolvarea...roti cu diametrul, talonul cat mai mari, adica de la ,,jeep'' in sus... :)
  • 0

#724 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 13 februarie 2010 - 09:53

si la urmatoarea masina o sa incerc sa iau jante cu talon mai inalt. acum am cu 65, mai jos de 55 sper sa nu iau. am in continuare jantele (aliaj) si anvelopele originale, n-am avut probleme gen indoit sau galme desi am mai facut cate o boroboata.

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 13 februarie 2010 - 09:56

• 0

#725 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 13 februarie 2010 - 11:03

Ce bine ca acum sunt pe roti de iarna cu talon 65, pe cele de vara cu 45 sigur le faceam praf. Daca nu anvelopa, janta singur se stramba.
Nu mi-a venit sa cred ce am vazut azi prin oras. Gropile care aseara erau micute azi au devenit niste cratere, zonele care inca aveau asfalt bun s-au fisurat la imbinarim sunt situatii in care nici nu ai cum sa le eviti (de exemplu la o curba de dreapta/stanga mai stramta, mai ales daca e pe un bulevar si totusi nu mergi cu 5/h sa eviti orice...

Daca as avea acu cateva sute de euro sa mor de nu mi-as lua un harb/cazan/faras/etc sa merg cu el pana se repara din gropi...
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi