Cand si cum se circula in Bucuresti
Scris 01 februarie 2011 - 10:55
Bun asa, astfel azi pe la pranz am avut surpriza sa constat ca 2 "Dorei" echipati cu un soi de spargator de gheata si o lopata incepeau sa presteze pe straduta dintre blocuri, cea care da in strada adiacenta/secundara. E drept ca cei 2 aveau o lipsa de chef si trage de inima de numa numa.
Am remarcat ca in prealabil se daduse cu ceva substante (macar sare chioara) ca desi erau cam -5 grade se formau mici ochiuri de apa.
Asta seara, un mic utilaj (un soi de minivola) a patrulat de n ori pe straduta, barbierind cu cupa stratul de gheata de pe mijloc, dintre sleaurile formate de rotile masinilor.
Ideea buna si ar fi trebuit pusa in practica de mult si nu sa astepte atatea zile (oricum o premiera oarecum), dar nu inteleg de ce a trebuit sa faca atatea ture minivola aia, de fiecare data raschetand fff putin din stratul de gheata -> timp de interventie ffff mare, dar si costuri ffff mari (carburant, normare muncitori, ....); in plus in aceleasi conditii de cost si timp s-ar fi putut rezolva problema pe mai multe zone/stradute.
Scris 01 februarie 2011 - 11:13
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 februarie 2011 - 11:22
Sa vezi cum e la mine in parcare... deabea poti sta in 2 picioare in anumite locuriLa mine iti rupi gatu pe stradute!
Aseara m-am dus sanie spre masina unui vecin, desi deabea aveam vro 10-15km/h...
Scris 01 februarie 2011 - 11:34
Din ce am vazut pe geam, cam o treime din straduta a fost curatata cat de cat; in rest doar barbierita gheata, destul de mult incat sa fie nivelate cam toate sleaurile, damburile, etc., dar au aparut si cateva gauri/cratere/minisantulete in gheata ramasa, pana la asfalt.
Voi vedea maine dim rezultatele.
Insa la cat efort si costuri s-au depus, ar fi trebuit ca toata strada sa fie bec; nu mai zic sa fi fost curatata macar inca o strada similara.
Scris 02 februarie 2011 - 05:56
Culmea e ca si acum mai sunt 2 "Dorei" (nu stiu daca aceiasi) care mai dau la lopata si mai racaie gheata.
Din ce am vazut pe geam, ...
La ora 11 noaptea e actiunea asta ?!?
Scris 02 februarie 2011 - 07:57
Scris 02 februarie 2011 - 09:38
Ex-FN2 owner
Scris 02 februarie 2011 - 10:03
Si pt astfel de specimente exista o singura varianta: prins (de unii, de altii) si aplicata o corectie fizica, de natura incat 2 luni sa manance cu paiul.
Dar apare acelasi impediment, cine sa o puna in practica; ca fiecare vrea sa-i fie caldut si sa nu se murdareasca pe maini.
pai asta e problema general valabila la romani, nu se raliaza nimeni sa ia o pozitie, sa isi apere cumva onoarea, sa sustina un seaman. Mai bine sa nu ma bag, e filozofie de viata. Aluia care a incercat sa opreasca tilharii de la casa de schimb din Brasov, si a dat ortu' popii, ce i-a trebuit sa faca pe viteazul?
Ma intreb uneori cum s-au ridicat laolalta romanii la Revolutie
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 februarie 2011 - 10:18
Atuncea era foamea de doua ori mai mare ca acum...dar mai vorbim prin mai-iunie ... si nu era lumea asa de informata despre cazurile in care cel care s-a bagat sa ajute a devenit victima....
Scris 02 februarie 2011 - 10:20
Ai auzit vreodata de spiritul de "haita" ?.....
Scris 02 februarie 2011 - 10:27
Ai auzit vreodata de spiritul de "haita" ?
Mai adauga si mirajul capitalismului "mirosit" doar la -europa libera- sau devorand nekermanuri sau altele. Acum pt ce sa mai iasa? Cine sa vina in locul astora, cum sa fie mai bine?
Scris 02 februarie 2011 - 10:27
Aici nu-s de acord cu tine. Pe vremea aia, foamete in adevaratul sens al cuvantului nu era. Acum DA !Atuncea era foamea de doua ori mai mare ca acum...dar mai vorbim prin mai-iunie ...
La asazisa "revolutie", SINGURII indivizi care au dat dovada de curaj au fost tinerii ! Si poate nu a fost chiar curaj, cat inconstienta juvenila..... si nu era lumea asa de informata despre cazurile in care cel care s-a bagat sa ajute a devenit victima.
Insa, oricum ar fi, sunt singurii care merita respectul nostru pentru acele zile !
Scris 02 februarie 2011 - 11:52
Da.La ora 11 noaptea e actiunea asta ?!?
A inceput dupa amiaza si a continuat (incet, cu intreruperi, fara prea mult chef de treaba) pana atunci.
Da, este o "filozofie" f pacatoasa si este unul din motivele principale pt stadiul in care ne aflam ca tara/natie.pai asta e problema general valabila la romani, nu se raliaza nimeni sa ia o pozitie, sa isi apere cumva onoarea, sa sustina un seaman. Mai bine sa nu ma bag, e filozofie de viata. Aluia care a incercat sa opreasca tilharii de la casa de schimb din Brasov, si a dat ortu' popii, ce i-a trebuit sa faca pe viteazul?
Domnul din Brasov care a intervenit, merita tot respectul, din pacate cazul sau a fost unul din putinele care au degenerat intr-o situatie fatala. Dar acela este spiritul civic de care ar trebui sa dam dovada cu totii, altfel nu are rost sa ne mai miram ocazional de ce sunt luati pe post de prosti, pacaliti, furati, etc. de orice jigodie.
In '89 nu a fost revolutie, daca la acele evenimente te refereai.
Scris 02 februarie 2011 - 12:15
pai asta e problema general valabila la romani, nu se raliaza nimeni sa ia o pozitie, sa isi apere cumva onoarea, sa sustina un seaman. Mai bine sa nu ma bag, e filozofie de viata. Aluia care a incercat sa opreasca tilharii de la casa de schimb din Brasov, si a dat ortu' popii, ce i-a trebuit sa faca pe viteazul?
Nu s-au ridicat. Deși e public oarecum, încă televiziunile mari ocolesc subiectul. Am aflat din sfere academice (a fost și un interviu, dar văd că a murit rapid) că se știa despre căderea lui ceașcă din 87 și de atunci s-au făcut pregătiri.
Se leagă multe.
Am așa un sentiment că dacă Iliescu ar face un bine să povestească toate nenorocirile pe care le știe, ar fi ca Wikileaks. Uneori nu prea ne putem imagina anumite chestii, par că sfidează bunul simț atât de mult, încât nu pot fi reale.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 februarie 2011 - 12:31
Adica cum sa povesteasca ? Il crezi cumva "revolutionar" ??...
Am așa un sentiment că dacă Iliescu ar face un bine să povestească toate nenorocirile pe care le știe, ar fi ca Wikileaks...
...
Doar daca isi pierde mintile ...
Scris 02 februarie 2011 - 12:38
Ma intreb, dupa ce se va termina operatiunea, cum se va prezenta starea carosabilului.
Actiunea, chiar daca usor tardiva, e f buna, insa punerea in practica lasa mult de dorit; de costuri si eficienta nu mai vorbim.
Scris 02 februarie 2011 - 12:40
Era să piardă puțin lucrurile de sub control atunci, dar a reacționat repede împotriva lui Petre Roman și a partidelor istorice. De altfel, apropro de manifestațiile care se preconizează, PSD-ul are o istorie neagră în acest sens, să nu uităm că toate mineriadele le aparțin în întregime.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 februarie 2011 - 04:21
Primesc azi de la nevasta:
" Salut,
Ieri seara am avut nesansa sa ma intalnesc cu cei mai nenorociti oameni din tara asta: vanatorii de fraieri in trafic!
[...]
Incep sa zambesc si imi spun ca a mai aparut o meserie in Bucuresti! Pazea domnilor soferi!
O zi fara incidente, "
Se pare ca acest modus operandi chiar exista, si e chiar destul de raspindit, sunt multi cei care depun marturie ca au patit:
http://www.automarke...-din-bucuresti/
http://okthx.info/sa...u-cui-sa-ii-spa
http://rapcea.ro/201...r-profesionist/
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 februarie 2011 - 04:29
Aceasta postare a fost editata de Relu: 02 februarie 2011 - 04:29
Scris 21 februarie 2011 - 10:09
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 21 februarie 2011 - 11:13
despre fotografie
Scris 21 februarie 2011 - 12:02
Ba e chiar departe de adevar. Care adevar este mult mai dureros. Prima data i-am vazut actionand in '92. Pana acum sunt convins ca s-au perfectionat.Exista in toata lumea, nu numai la noi. Doar povestioara aia care circula, mi se pare trasa de par destul de rau.
Garantat la politie nu se intampla nimic favorabil victimei. Masinile le schimba frecvent intre ei (cei din grupare), asa ca la sectiile de politie unde au smenul nu apar de multe ori pe luna. Sunt intelesi cu politistii si/sau cu altii mai "mari" din judet de la ei. Nu va imaginati cat de intinsa este caracatita, cum dicteaza politistii cum sa fie scrise pv-urile ca sa iasa "bine" toata lumea. Pur si simplu nu va imaginati cate se intampla. Sa vedeti cum e sa iasa unul de pe cedeaza sau stop, sa va loveasca, mort de beat, si sa vi se ia carnetul....pe te miri ce motiv.
Scris 21 februarie 2011 - 12:27
Scris 21 februarie 2011 - 12:30
Scris 21 februarie 2011 - 12:50
Incurajator.... ce ar fi de facut?
Să ai oamenii tăi, ca în orice pe lumea asta.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi