Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#1926 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 iulie 2012 - 04:26

Stie cineva cum e traficul joi pe la ora 10:00 pe centura intre Splaiul Unirii si Voluntari?
E mai recomandat sa o iau prin oras?
  • 0

#1927 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 11 iulie 2012 - 04:42

Prin oras adica sa iesi prin Colentina? No way, eu ma impusc cand merg prin Colentina, iar cand aveam de iesit pe E85 exact traseul asta il alegeam: Ghencea-Unirii-A2-Centura-Afumati. Din cate stiu de obicei e un mic hop la Cernica si atat.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1928 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 09:19

Pasaje subterane in locul uneia dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei

Inca un proiect maret al Tov. Primar General Bestial al Capitalei, Prof Univ Dr. Sorin Mircea Oprescu.
  • 0

#1929 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 27 iulie 2012 - 09:27

Poi iesiti la scandal.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1930 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 27 iulie 2012 - 09:47

Io nu inteleg de ce tipa deabia acum?
Proiectele se stiu de peste un an AICI si AICI. ;)
Pana acum ce-au facut, de ce n-au protestat? :angry:
  • 0

#1931 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 27 iulie 2012 - 10:33

eu nu inteleg care e buba cu proiectele alea, am fost la washington si erau la pasaje subterane si supraterane garla, si prin madrid am vazut destule, la fel si la lisabona ... numai la noi trebuie sa fim retarzi retrograzi si sa ne opunem doar ca nu se lucreaza cu firmele unde avem "noi" interese
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#1932 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 27 iulie 2012 - 10:40

... unde avem "noi" interese

Asta e esenta!
  • 0

#1933 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 27 iulie 2012 - 11:43

Pasaje subterane in locul uneia dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei

Inca un proiect maret al Tov. Primar General Bestial al Capitalei, Prof Univ Dr. Sorin Mircea Oprescu.

Foarte bine. Eu unul sunt pentru. Ma cac pe zona lor istorica si verde. Stii ce vor fi mai putin? Copacii pe care sa se pise cainii. Poate asa vor disparea si aia din zona.
Cat despre restul...numai de bine. Numa sa se tina de lucrari si sa termine intr-un an, maxim. Nu s-o lungeasca 10 ani ca au gasit nus ce craniu de baba din 19noaptea si trebuie analizat a cui e.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1934 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 11:54

Numa sa se tina de lucrari si sa termine intr-un an, maxim.

Ete penis. Unde te crezi nene, in China ?

Eu inca astept sa termine pasajul suprateran Mihai Bravu - Vacaresti. Inceput oficial pe 17 ianuarie 2011 cu o durata de executie de 12 luni. Dupa mai mult de 1an jumate nu e gata nici 40% din pasaj. Si nici nu se mai lucreaza prin zona de ceva timp. In afara de faptul ca e inutil...

Aceasta postare a fost editata de pejte: 27 iulie 2012 - 11:55

• 0

#1935 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 27 iulie 2012 - 12:00

@mecea: Nu compara US-ul cu Ro .... in US aia nu ies din casa fara masina. Acolo e o cultura pentru asa ceva.
Bucurestiul e oras european ... in teorie.
Eu cred ca mai bine pun la punct o retea de transport in comun, in loc sa incurajeze folosirea masinilor.
Parerea mea ;).
  • 0

Ex-FN2 owner

#1936 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 27 iulie 2012 - 12:29

:lol: :lol: :lol:

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1937 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 27 iulie 2012 - 12:57

transportul in comun nu ai cum sa-l optimizezi daca nu ai infrastructura.
degeaba blochezi acuma benzi pt RATB, caci deja traficul e stramtorat.....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1938 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 01:37

Transport subteran.
Se descurca aia in Londra, ne-om descurca si noi aici.
  • 0

Ex-FN2 owner

#1939 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 27 iulie 2012 - 01:55

pai si aia nu e infrastructura? chiar daca o faci cum trebuie tot mult timp dureaza si de costuri sa nu mai vorbim.

lumea nu tine cont de un aspect esential si anume ca in Occident foarte multe lucruri s-au facut in perioada de belsug universal 1980-1990 si putin dupa.
adica cand la noi Ceausescu 'construia' casa poporului infometand polulatia, occidentalii cladeau cartiere intregi si zgaraie nori si modernizau toata infrastructura....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1940 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 02:03

Ce spun eu e ca in loc sa investeaza in pasaje sub/supra terane pentru automobile mici, sa investeasca in reteaua de metrou, in suplimentarea garniturilor (la ora de varf mai ales) ....
Si sa descurajeze traficul in Bucuresti (congestion charge), mai ales in zonele centrale/de birouri .... si astfel creezi loc pentru benzi de RATB/tramvai usor.

Aceasta postare a fost editata de Fanatic: 27 iulie 2012 - 02:04

• 0

Ex-FN2 owner

#1941 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 02:14

Bre, ce nu intelegeti ca ROMANUL n-o sa renunte in veci la a iesi cu otomobilu' din dotare?
Pentru multi conationali masina e motiv de imbatosare si lauda la lume, nu un mijloc de transport. Poti sa pui statie de metrou si tramvai la fiecare intrare de bloc si ei tot cu masina vor circula. Si vor intra cu ea pana in gura Mall-ului, a pietei, a oricarui punct de interes pt ei.
Deci, mijloacele de transp in comun la noi sunt si vor fi useless multi ani de acum incolo.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1942 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 27 iulie 2012 - 07:20

Foarte bine. Eu unul sunt pentru. Ma cac pe zona lor istorica si verde. Stii ce vor fi mai putin? Copacii pe care sa se pise cainii. Poate asa vor disparea si aia din zona.
Cat despre restul...numai de bine. Numa sa se tina de lucrari si sa termine intr-un an, maxim. Nu s-o lungeasca 10 ani ca au gasit nus ce craniu de baba din 19noaptea si trebuie analizat a cui e.

Corect !

Sa mor ca nu glumesc deloc ! Pa pish si eu pe cei cativa pomishori de care se leaga toti "gigii contra" a TOT ce s-ar putea face pentru a ajuta traficul deja aproape imposibil din Bucuresti !

Pana mea, astia de sunteti "contra" , duceti-va nene prin Mozambic ( sau unde vreti voi ), si bucurati-va de vegetatii ( de toate felurile .... :D ) pana nu mai puteti !
  • 0

#1943 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 27 iulie 2012 - 07:42

Finally e si Relu de acord cu mine. :lol:

Oameni buni, la 2 pasi de locul cu pricina, e parcul Herastrau. Ai acolo verdeata cat cuprinde. Eu lucrez chiar pe Bd. Aviatorilor si vad zilnic ce trafic e pe sosea si cat e pe trotuar. Mai trece din cand in cand cate o baba cu catelu de sfoara si cam atat. Chiar nu avem ce discuta pe tema asta.
Pentru exemplificare, lasati tarile cu apa calda si mergeti la vecinii unguri sa vedeti ce drumuri suspendate si pasaje au in Budapesta. Si nu se mai strofoaca nimeni ca n-au copaci.
E CAPITALA...E NORMAL SA FIE TRAFIC SI INFRASTRUCTURA RUTIERA BUNA. Cui nu-i convine, sa vina la tara langa mine. Mai sunt loturi de teren libere. :P
  • 0

#1944 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 27 iulie 2012 - 07:47

Finally e si Relu de acord cu mine. :lol:

Cum pana mea sa nu fi de acord cu tine, cand esti cerebral ? :lol:

Oameni buni, la 2 pasi de locul cu pricina, e parcul Herastrau. Ai acolo verdeata cat cuprinde. Eu lucrez chiar pe Bd. Aviatorilor si vad zilnic ce trafic e pe sosea si cat e pe trotuar. Mai trece din cand in cand cate o baba cu catelu de sfoara si cam atat. Chiar nu avem ce discuta pe tema asta.

Jos Basescuuuu !!!! :lol:

....... Cui nu-i convine, sa vina la tara langa mine. Mai sunt loturi de teren libere. :P

Bah, sa pleci mai des in concediu, ca vad ca-ti prieste ! :P
  • 0

#1945 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 30 iulie 2012 - 05:02

@mecea: Nu compara US-ul cu Ro .... in US aia nu ies din casa fara masina. Acolo e o cultura pentru asa ceva.

de ce te legi doar de americani si te faci ca nu vezi pe restu ? in ceea ce am scris eu erau mai multe orase europene mentionate

Transport subteran.
Se descurca aia in Londra, ne-om descurca si noi aici.

sa compari bucurestiul cu londra e ca si cand ai compara nu mere cu pere ci mere cu kiwi sau banane ...
priveste asa : eu iti dau tie urmatoarele ingrediente > pene, sos de rosii, usturoi si ardei iute, si-ti cer sa faci din ele spaghetti carbonara, ce zici reusesti ?
este exact acelasi lucru, londra este altfel impartita, londra are zone de business distinct delimitate, usor de deservit prin transport public gandit concentrat pentru zonele alea, zonele rezidentiale sunt separate, ti se pare ca seamana cu debandada din bucuresti ?

ca bucurestiul putea fi asa ... ok, este o discutie separata, dar raul a fost facut, si NU SE MAI POATE REPARA, de ce trebuie sa fim tampiti si sa ne agatam sperantele de o irealitate demult disparuta, si practic sa ne cramponam in ea, in loc sa incercam sa priivim inainte si sa vedem care ar fi solutiile ?

Aceasta postare a fost editata de mecea: 30 iulie 2012 - 05:03

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#1946 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 30 iulie 2012 - 07:29

Eu cred ca a incuraja traficul de masini nu este o idee buna. Nu inseamna ca trebuie sa-mi dai tu sau X dreptate, este punctul meu de vedere.
Masina polueaza, sa dezvolti infrastructura la infinit inseamna bani (stiu ca si infrastructura de transport comun inseamna bani dar personal, din nou, mi se par mai bine investiti), plus ca ajungi la un punct in care nu mai poti dezvolta infrastructura.
A se vedea magicul pasaj peste Barbu V, in partea aia inspre Herastrau se sugruma si nu au ce sa-i faca. Eventual sa darame case.
La fel si in partea ailalta unde Petricani-ul si Sos. Pipera se intersecteaza intr-o sosea cu 1 banda pe sens. Alta gatuire.
Plus ca dezvoltand infrastructura asta (pasaje supra/sub, largiri) vor incuraja si mai multi oameni sa-si ia masinile. Si vom ajunge destul de repede in acelasi punct.

Nu spun ca a stopa total proiectele astea de dezvoltare a capitalei este o idee buna, dar cred ca accentul ar trebui sa se puna pe o retea de metrou/tramvai usor si mai apoi pe poduri, pasaje ....

LE: Sau in loc sa faci pasaje/poduri in oras ... termina odata mizeria aia de centura a Bucurestiului ....
Ca sa nu mai zic de faptul ca incurajand traficul, cum spuneam si mai sus, si tot mai multe masini, trebuie sa faci parcari pt boierii cu masini.

Sa nu crezi ca vorbesc din vreo frustrare personala ....
Am parcari subterane si acasa si la munca. Nu sufar din cauza asta. In trafic nu stau decat iarna ca in rest merg cu moto. Dar iarna as merge bucuros cu metroul daca ar exista ceva la indemana pentru mine (dar nu exista).
Cum spuneam si la inceput. Este modul in care vad eu o dezvoltare "desteapta". One might disagree :)

Aceasta postare a fost editata de Fanatic: 30 iulie 2012 - 07:39

• 0

Ex-FN2 owner

#1947 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 31 iulie 2012 - 09:06

In spiritul a ceea ce s-a scris putin mai sus: http://www.hotnews.r...luna-august.htm

Adica "Sedinta... programata ... a fost amanata...un numar semnificativ de consilieri sunt in concediu"
Adica pur si simplu-i doare-n basca.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1948 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 20 august 2012 - 02:41

Groapă de jumătate de metru, pe o stradă de lângă Guvern, la numai câteva zile de la asfaltare
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1949 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 august 2012 - 05:29

Ba baieti, luni pe la orele 12.00 (amiaza) ma voi afla la intrare in Bucuresti dinspre Giurgiu, incercand sa ajung la intrarea pe autostrada A3.
Cam ce ar fi de facut, tinand cont de ora si tinta ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1950 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 24 august 2012 - 05:36

Eu zic sa o iei prin oras. Sunt cu 7km mai putini decat pe centura si la ora aia nu cred sa fie prea aglomerat.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi