Am fost azi sa imi schimb anvelopele cu cele de vara (2 Dunlop mai noi - 2 Vredestein un pic mai vechi). La schimbare, jantele care fusesera pe fata au avut nevoie de multi plumbi (in special partea stanga), baiatul de acolo spunandu-mi ca ar cam trebui sa o duc la rolluit.
Problema e ca, dupa schimbare, masina trage destul de pronuntat stanga. De batut, nu bate nimic, dar se simte ca trage stanga. Habar n-am ce sa fac exact, daca sa stau sa invart rotile de pe o parte pe alta, fata-spate pana nimeresc ceva mai bun, sa ma duc cu jantele la rolluit si la re-echilibrat. Ceva sfaturi?
In alta ordine de idei, service-urile o sa castige o mica avere de pe urma mea in viitorul apropiat: reincarcat/reparat circuitul de aer conditionat, revizia de an, schimbat un set marisor de becuri si de facut distributia (vreo 1200 ron).
Oricum, pentru o masina care face 11 ani in mai, cred ca sta destul de bine. Daca mai tinem cont si de marca...
Sper sa nu se considere reclama insa daca vrei poti incerca si la noi pentru o oferta, iti pot zice ca ai iesi mult mai iefitn
EX: Distributia, cureaua + rolele = 290 ron (Contitech)
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 10 aprilie 2012 - 03:44