Hyundai Accent 1.5 CRDI
Scris 17 ianuarie 2010 - 05:53
Ca dotari le are cam pe toate de bun simt: ABS+EBD, AC manual, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, scaun sofer si volan reglabile pe inaltime, radio CD MP3 Sony Xplod cu 4 difuzoare, proiectoare de ceata, ah da si senzori de parcare. Nu are computer de bord, dar nu prea ma deranjeaza
Un consum in astea 3 zile de cand am luat-o 9.2 litri / 100 km (in vreo 180 km cat am facut), dar am cam frustrat in trafic o sa incerc sa merg \"la consum\" sa vad cat scot. Imi place cum trage motorasu, dar tre sa ma mai obisnuiesc cu diesel ca am mai condus, dar rar. In rest spatii de depozitare la greu . M-am jucat nitel cu ea prin oras si mi-a placut cum se comporta, desi are pneuri de vara Pirelli P3000. Maxim ce am apucat sa merg a fost 140 si singur chestie deranjanta un pic e zgomotul.
Povestea ei are in centrul atentiei un Logan pe care vroiam sa-l verific si de la care am ajuns sa o gasesc pe orezara argintie Pana acum sunt super multumit de ea. Dar trebuie sa ajung in service sa indrepte volanul, ca atunci cand au schimbat caseta de directie l-au montat usor stramb. Acum cateva poze facute ieri in drumurile pe care le-am avut (urmeaza sa-i fac mai multe si mai interesante ):
PS: Alaltaieri i-am luat niste presuri universale si azi a primit primele accesorii: soricei de la Relu :beerchug:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:10
PS: Pe unde sunt facute pozele? Mi se pare f cunoscut locul si nu pot sa imi dau seama exact pe unde e...
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:14
Zi si pretul, ca sa se vada de ce'ai ales asta si nu Logan
Cam maricel consumul ala, insa dac'ai stat mai mult decat ai mers, cum e de obicei in Buc, probabil e normal
PS: Ce soricei?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:21
@alex pe nerva traian...ma rog o strada care da in nerva traian
@andrei 6.150 a fost nu am stat prea mult prin trafic de ce sa zic, dar am cam tras de ea ...cat despre soricei sunt pentru prins capacele.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:35
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:41
Scris 17 ianuarie 2010 - 06:58
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 17 ianuarie 2010 - 06:58
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:00
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:04
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:05
S-o stapanesti sanatos si nu uita s-o uzi
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:07
Soriceii sunt f. utili. Pe linga faptul ca la kinder jucau capacele, in caz de groapa zdravana e pacat sa pierzi 1-2 capace.
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:08
@tibitu ms ma :beerchug: se oftica relu ....da ia fa si tu topic
LE: hmm relu zice bine
@pejte ms ms, are si suflatoare :laugh:
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:10
@tibitu ms ma :beerchug: se oftica relu ....da ia fa si tu topic
nu mai fac,ca cine stie cat o tin si p=asta
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:27
Curios ca ai ajuns de la Cee'd la Accent, dar motorizarea e ok si pretul interesant.
Pastreaza soricei la capace, ca-i mai bine asa; apoi nu-i greu sa tii in masina un briceag, il poti folosii la mai multe.
Nu te da la ea, mai ales ca nu ai gume de iarna si nici experienta (cel putin cu masina asta).
Iti dai seama ca daca citeste Maximus topicul asta..........iti plange de mila.
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:31
Oricum, kindere, nu asta e important.
A ta e numai bine rodata ... si daca mai are si caseta de directie gata schimbata, si mai bine. Cand dai o fuga la CT?
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:32
@andrei bai nuj, dar e in plan. stai sa scap de stresiune
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:48
e acelasi motor cu a lu valentin ??
Scris 17 ianuarie 2010 - 07:55
Scris 17 ianuarie 2010 - 08:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 ianuarie 2010 - 09:40
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 ianuarie 2010 - 10:04
Mare grija la ,,herghelie''...
Scris 17 ianuarie 2010 - 10:28
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 ianuarie 2010 - 10:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 ianuarie 2010 - 10:35
Bravo, barosane! Cum ti-am spus si telefonic: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea zeci de mii de km fara nici un fel de probleme! Astept preview si launch party!
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 17 ianuarie 2010 - 10:40
mi se pare mie sau are o infundatura in spoilerul fata dreapta?
I'o fi facut deja botezul bordurii
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi